2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet doğru söylüyosun canım kimse kimseyi sevmek zorunda değil burda
benim hepinizin tanıdığı biri var bazen yazdıklarına uyuz olduğum ama isim vermiycem şimdi
bazen tahammül edemiyorum yazdıklarına okumadan geçiyorum

offf ya betül yok betülll çok özledik onu. hiç bişey anlamadık düğn nasıl geçti gelinliği nasıl oldu evliliği nasıl gidiyor. hiç habersizi vallaa

Canım betülle arada denk gelip konuşuyorum. Bazen mesajlaşıyoruz. Onu bende çok seviyorum ve çok özledim.
Her konuşmamızda size selam söylüyorum ben unutuyorum. İyiki hatırlattın üstümde kalmasın selamı. Hepinize o çok özlediğini söylüyor. hepinize selamı var. Evine net bağlatmadılar o yüzden gelemiyor. Belki daha sonra bağlatırlar.
Bu arada benim facede ekli betül. Okadar güzel bir gelin olmuşki maşallah Düğünüde çok güzel geçmiş, balayıda. Kınasında aksilikler olmuş ufak tefek. Kınada dağıtılacak şeyleri unutmuşlar evde. Bindallıyı unutmuşlar. Bindallıyı getirmişler sonra kınası 10 gibi falan yakılmış

yazdıklarınızı okuyorum kızlar, yorum yapıp araya girmek istemedim:93:

gamze puddingli kek'i sen mi yapacaktın canım? benimde canım tatlı istiyor eve gidince bişeyler yapmam lazım

ben betüş'ü cok merak ediorum, naptı nasıl oldu diye
bi de burakgül vardı o da evlendi mi evlenmedi mi naptı bilmiyorum

edacım aslı 15 dakikada yapılcak bir pasta arıyorduda ona bulduk hazır pastayla pudingi

ama ne yalan söyleyim valla benimde canım çekti sende yap canım üşenmezsen yersiniz kocacınla

betülle arada denk gelip konuşuyorum. annesindeyken giriyo nete Bazen mesajlaşıyoruz. Onu bende çok seviyorum ve çok özledim.
Her konuşmamızda size selam söylüyorum ben unutuyorum. İyiki hatırlattın üstümde kalmasın selamı. Hepinize o çok özlediğini söylüyor. hepinize selamı var. Evine net bağlatmadılar o yüzden gelemiyor. Belki daha sonra bağlatırlar.
Bu arada benim facede ekli betül. Okadar güzel bir gelin olmuşki maşallah Düğünüde çok güzel geçmiş, balayıda. Kınasında aksilikler olmuş ufak tefek. Kınada dağıtılacak şeyleri unutmuşlar evde. Bindallıyı unutmuşlar. Bindallıyı getirmişler sonra kınası 10 gibi falan yakılmış

ay kızlar ben buket gelsede ona şu kısır tarifi varya onu sorucaktım kaç dakikada aypılıyo diye onu bekliyorum

şimdi dank etti kafama öğleden sonra nikah işlemleriyle ugrasacagı

ay bu oruç beni çok fena yapıyo valla ya

Bu akşam yemeğim var çok şükür dündende olsa yeter dedi kociş...
Ama tatlımız yok.. ramazandada tatlısız olmuyorr orucu açınca tatlı istiyor hemen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…