2011 gelin adayları buyrun sohbete

edacım eşinin canı tartışma çıkarmak istemiş canım
boşver gerçekten saçma bi sebep olmuş
allahtan ben eşimden sonra çıkıyorum evden de böyle problemlerimiz olmuyo

kübracım eşinke karsı karsıya geldiginizde nasıl davrandı sana
bizde erkek olursa
ben soyhan istiyorrum
eşim buğra istiyo
ve soyhanı kesinlikle istermiyor uyuz oluyorum :84:

bizim isimlerimiz yıllar öncesinden belli
erkek ozan
kız ayşe
ikisininde yanına birer isim daha eklenebilir ama

cafelattem gunaydin canim
seninde sabahin kotu baslamis
gunun sonu guzel olsun insallah kizlar
hepiniz kocislerinizle barisin

ayşecim bazen cok üzülüyorum, eksi düzenimi özlüyorum ama eşimi de cok seviyorum
işte bazen onun gıcıklığı üstünde oluyor bazen benim
geçinip gidiyoruz

bizde erkek olursa
ben soyhan istiyorrum
eşim buğra istiyo

adaş ben içinde ğ,ş,ı olan isimleri tercih etmeyeceğim çünkü eşimle Amerikaya gitme hayalimiz var, eşim 2 sene öncesine kadar amerika'da yaşamış 3 yıl
erkek olursa Ata kız olursa Bade istiyoruz biz, kısa ve öz

benimde evlenince değişecek ama ailem orda olduğundan hep gidiyorum ben
izmit şimdi de çok güzel o demiryolu caddesi şimdi yürüyüş yolu kenarlarda hep kafeler fln
ben haftasonları gidip hasret gideriyorum

bizde erkek olursa
ben soyhan istiyorrum
eşim buğra istiyo

eda enimde istediğim bir kaç erkek ismi vardı. peyg. efendimizin isimlerindenmiş nezir. adanmış demek. çok hoşuma gidiyordu. yok dedi olmaz.inatları inat. neyse esprisine tabi o zaman ortada bişeyyok ama öylekonuşurken o bu derken bir anda ikimizede bu isimler sıcak geldi ve dilimizde bunlar var şuan. bakalım inşallah bir dğeişiklik olmaz.

hayırdır Inşallah adaş? bende dün yemek yaparken kübrayı düşündüm
nasıl hissediyordur ne hissediyordur evde konuşuyorlar diye:))

ayhh canım benim. valla şaşşkınım biraz tedirgin. çok garip duygular yaşıyorum şimdiki telaşım kese gözükücekmi kalp atışını duyacakmıyım. bu kadar tedirgin olmak istemiyiyorum ama off aklımdan atamıyorum.

eşim de şaşkın tabi çok sevinçli. üzerime titriyor şuan. inşallah hep böyle devam eder. çok ilgili maşallah.

Edda kız sen şu pc anlıyorsun gamze ye anlat yapsında görelim kenidisini yapamadı sanırım bende bilmiyorum ki tarif edeyim

gamzecim resim aç cnm önce sağ alt köşede paint kutusunu tıkla..
sonra üst sol köşede resim kutusunu tıkla uzat/eğ tıkla her ikisinede 25 yaz (100 çıkıcak normalde 25 olarak değştir..ctrl+S yap tmmdır

kübra benimde akşam aklımdan geçtin
merak ettim seni
birde karnında bir bebişin varlığını hissetmek nasıl bir duygudur acep

şuan bişey hissedemiyroum.sadece göbeğimin altında biraz şişlik var gibi. ben daha şimdiden bol şeyler giymeye başladım. sanki bebek orda sıkışacakmış gibi geliyor. ama aslında şuan 0.4 mm gibi bişeymiş rabbim ona sağlık versin inşallah. işte ufak ufakk hayallere başladık. eşim oğlu olacakmış gibi hayallerde her erkek gibi. bakalım kısmet.

Oy işin en güzel yanı bu işte canım herkes üstüne titriyo sürekli arıyolar sana hiçbir iş yaptırmıyolar valla ben bu haklarımı sonuna kadar kullanıyorum Azıcık nazlı ol canım bu fırsat bi daha ele geçmez. Bazen aşermediğim halde bile kocişe diyorum ay canım şunu çekti bunu çekti gitsin alsın diye. Yada gecenin bi körü uykusundan uyandırıp ayy ben çok susadım falan diyorum hemen getiriyo Fırsat bu fırsat

eşin tarafından ilk erkek mi kızmı olmuş sizin ki nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…