2011 gelin adayları buyrun sohbete

sağol canım teşekkür ederim

yok canım bizim bünyemizle alakalı ne kadar yersek yiyelim alamıyoruz biz...bakalım yaşlandıkça alırız artık.

Benim eşimde 1.84 boyunda o da önceden çok zayıftı ama son bi iki yılda baya toparladı. Benim boyumda 1.76 kilomda iyi seviyede idi ama artık kilo alıcammm

aynen bende böyle düşünüyordum canım ama kızlar hemen takı olmasın ayıp olur dedi kafam karıştı

aynen bende böyle düşünüyordum canım ama kızlar hemen takı olmasın ayıp olur dedi kafam karıştı

Benim eşimde 1.84 boyunda o da önceden çok zayıftı ama son bi iki yılda baya toparladı. Benim boyumda 1.76 kilomda iyi seviyede idi ama artık kilo alıcammm

olsun canım sonuçta o aldıgın kilolar bebişine yarıcak hele bi bebek olsun emzirirken peşinden dolaşırken filan verirsin kiloları :)

ben aslında kilomdan memnunum canım eşimde çok memnun çok şükür :)

buket bence de nikahtan önce olmasın takı
bizim burda insanlar takımızı takalım gidelim derdindeler çünkü
sizde de öyle bi durum olursa düğün erken biter
bide takı uzun sürerse bölmek zorunda kalırsınız o daha kötü olur

Bukoo yine diyorum takıyı 21.30 dan sonraya bırakmayın bence.
Takının bitmesi 1 saat sürse 10.30 yarım saat bir saatmi oynucaksınız?
Zaten millet 22 - 22.30 gibi dağılmaya bakıyor.

bende öyle düşünüyordum canım ama kafam karıştı zeynepte insanları takı için çağırmış gibi olur diyor siz aranızda anlaşın bana ortak kararı söyleyin zaten kafam karışık yormayın beni anacım

Buketciğim nikah'ı daha erken saate alabilir misiniz peki?
mantıklı bir çözüm bulmak gerekiyor, çünkü kızların söyledikleri de doğru

Bukoo yine diyorum takıyı 21.30 dan sonraya bırakmayın bence.
Takının bitmesi 1 saat sürse 10.30 yarım saat bir saatmi oynucaksınız?
Zaten millet 22 - 22.30 gibi dağılmaya bakıyor.

sizde aranızda anlaşın

Canım takı uzun olabilir herkes foto çekliyor birde
benim 1,5 saati geçti tabi sizn salon ve davetlileri sen bilirsn geçen gittiğim düğünde 9 da demişler nikaha kadın gelmiş bunlar daha ortada yok kadın nikah memuru gitmiş düğün bitime gelmiş mesela
ancak insanlar toplanır 9,30 kadar yine sen arada ara iptal etiren felan varsa onuda takip et istersen daha var zamanın
takı başladımı o anda nikah oldumu durunnikah kıyılcak biraz sama olur ama yinede siz karar verin biz takıdan önce yaptık o zaman zarfında pasta dans slayt oyn felan oynadık

19:30 dada kimse gelmez ki canım

Buket keşke 19.30 a alsaydın. Cumartesi günü olmucakmı? Benimde 19.30 tu. Davetiyeye 19 da nikah kıyılacak yazdık.
Herkes 19 da salondaydı :))) Nikah kıyıldı pasta kesildi dans ettik. sonra takı takıldı. Sonra 2- 3 saat deliler gibi oynadık :))
Kimsede düğünün sonuna kadar gitmedi. Serviste ayarlamıştık kız tarafına erkek tarafına. Bu yaşına kadar oynamayanlar bile oynadı düğünde. Düğünden sonra hep öle dediler. Biz düğünde filan oynamazdık hiç ilk sizde oynadık diye. İyi coşturduk milleti Ay aklıma gledi ya keşke geri dönsem o güne

iyice kafam karıştı canım 21:30 dan sonra takı olursa takıdn sonra oyun olmaz kimse kalmaz çünkü

19:30 da çok erken olur canım ya kimse gelmez ki

Şu düğünlere geç gitme zihniyetini anlayamıyorum yaaa Sinir oluyorum.
Abi düğün 7 de başlıyo diyosun millet 9 30 da geliyor. Hiç gelme daha iyi.
Biz davetiye dağıtırken herkese tek tek dedik. Yemek servisi 19 da başlıyor nikahta 19 da kıyılıyo ona göre diye. =)
Biz beklettik yarım saat insanları

ayline katılıyrm buket ben
bizde de öle oldu
takıyı taktılar kurtlandılar
o yüzden takı geç saatte bence daha iyi
birde dediğim gibi takınızı takın biran önce der gibi geliyor bana

ama sizin yemekli olmuş canım o saatte gelmeleri normal bizim yemekli olmayacak o yüzden millet akşam yemeğini yiyip öyle gelecek 8 den önce gelen olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…