- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #91.021
günaydın kızlar dün ankda çok kötü yagmur yagdı ve soguk kızlar dogumdan korkmuyomusumuz ben çok korkuyorum yaaa
esraasenibekiyordum canım sen ne zamanilk dra gittin. nasılöğrendin hamileliğini
yanasıl bişey bilmiyorum kafamda ya kese gözükmezse ya kalbinid uymazsam nasıla tıcam bu korkuları. benim bugün itibariyle 4+0 dayım bu cumartesi ne olur ne olmaz bir dr a gitsemmi. kan testi yaptırsam hani 48 saatte bir çıkan değer iki katına çıkması gerekiyormuş ya.
günaydın kızlar dün ankda çok kötü yagmur yagdı ve soguk kızlar dogumdan korkmuyomusumuz ben çok korkuyorum yaaa
Eda nasıl parfüm adı ne ben bir türlü parfüm beğenemiyorum
buketim hayırlı olsun cnm günde aldınız..boşver saatide takma kafana ..
1 ekim 21,30 itibariyle aramıza katılıyosun
o şimdi o kadar hızlı büyücek ki Kübra inanamıcaksın
canım ben hep hastalanıcam diye beklediğim için adetimin olması gereken tarihten 8 gün sonra falan test yapmıştım günlerden cumartesiydi biz pazartesiyi beklemiştik. Gittiğimde 5 haftalık hamileydim kese gözüktü canım doktor bi hafta sonra tekrar gel bakalım kalp atışına falan herşeyi normal mi diye bi hafta sonra gittim kalp atışınıda gördük canım. Sen şuan gitsen bile daha erken canım bana kalırsa bi hafta sonra falan git ama için rahat etmicekse önümüzdeki hafta gidersin. Ama korkma sakın hep rahat ol hiç kötü düşünme herşey olması gerektiği gibi oluyo inan sadece sabırlı ol birazcık ve günlük yaşamına devam et canım. Bakın benim oğluşuma şu an kendisi yaklaşık 9 cm Kübracım bak haftalar içinde seninde bebeğin böyle olucak. Elini görebiliyomusunuz kızlar parmakları bile şimdiden var
Eki Görüntüle 239637
canım ben hep hastalanıcam diye beklediğim için adetimin olması gereken tarihten 8 gün sonra falan test yapmıştım günlerden cumartesiydi biz pazartesiyi beklemiştik. Gittiğimde 5 haftalık hamileydim kese gözüktü canım doktor bi hafta sonra tekrar gel bakalım kalp atışına falan herşeyi normal mi diye bi hafta sonra gittim kalp atışınıda gördük canım. Sen şuan gitsen bile daha erken canım bana kalırsa bi hafta sonra falan git ama için rahat etmicekse önümüzdeki hafta gidersin. Ama korkma sakın hep rahat ol hiç kötü düşünme herşey olması gerektiği gibi oluyo inan sadece sabırlı ol birazcık ve günlük yaşamına devam et canım. Bakın benim oğluşuma şu an kendisi yaklaşık 9 cm Kübracım bak haftalar içinde seninde bebeğin böyle olucak. Elini görebiliyomusunuz kızlar parmakları bile şimdiden var
Eki Görüntüle 239637
gamzecimmm arkadaşlık isteği gönderdimmmmmmmmkabul et
sağol canım sıra geldi davetiyelere şimdi birlikte plan yapalım kızlar ya 21:30 a kadar odada beklemeyelim dimi çıkalım biz takı olsun sonra kıyılsın nikah öylede çok mu abest olur ya bilemedim şimdi birde hava erken kararıyor davetiyeye saat kaç yazalım
zuzum biran önce alın nikah gününü saat sorunu yaşamayın ben yandım siz yanmayın
Gamzeli gamze :)))
kız annen mi ablan felan sandım ne kadar genç duruyor
eniştede çıta gibi maşallah herkesin eşinin boyu uzun
sağol canım sıra geldi davetiyelere şimdi birlikte plan yapalım kızlar ya 21:30 a kadar odada beklemeyelim dimi çıkalım biz takı olsun sonra kıyılsın nikah öylede çok mu abest olur ya bilemedim şimdi birde hava erken kararıyor davetiyeye saat kaç yazalım
annem canım annem :) :) evet gençtir benim annem herkes ablam sanıyo daha 41 yasında zaten :)
eşim 1.83 canım ben 1.65 :) ikimizde zayıfız işte denk düşmüşüz bizde demekki
buket benim de 9,35 di
giriş dans pasta iki oynama nikah takıyı bölmezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?