2011 gelin adayları buyrun sohbete

MAŞALLAH canımmmm çok tatlı yaaaaaaaa. o zaman ben bu cumartesi bir gideyim olmadı haftaya yine giderim. içim rahat etmiyor çünküü

:)) Evet çok güzel Allah ıma şükürler olsun. O zaman sen git bi bakalım canım ne dicek doktor hem doktoruda tanımış olursun için ısınmazsa benim doktora götürürüz senide.

ahh yaa çok güzel yerim ben onun minik parmaklarını yaa
yaa esra yapma böyle şeyler doğurasım geliyo yaa
valla niyeti bozdurcaksınız bana sonunda o olucak

Amann boz kız niyeti ne olucak sanki elinde sonunda çocuk yapıcaksın boşuna haplarla bünyenin dengesini bozma ben başta üzülmüştüm çocuğum olduğu için ama şimdi kızıyorum kendime niye öyle şeyler düşünmüşüm diye çok farklı bi duygu ya

ahh yaa çok güzel yerim ben onun minik parmaklarını yaa
yaa esra yapma böyle şeyler doğurasım geliyo yaa
valla niyeti bozdurcaksınız bana sonunda o olucak

ayliin, Esra, Kübra ve senin sayende bende niyeti bozuyorum yavaş yavaş
diyorum ki d.kontrol hapını bırakayım bi denesem mi ameliyat olmadan hamile kalabiliyormuyum
içim kıpır kıpır oluyor düşündükçe bebişleri

Buket 21.30 a kadar sakın odada beklemeyin. Çıkın pasta filan kesilsin sonra takı takılsın. direk takı olması tuaf olabilir çünkü.
benim nikahım 19.30 da kıyılmıştı düğünün nasıl geçtiğini anlamadım. Zaman su gibi akıp geçiyor çünkü orda.

ohh ohhh herkese niyeti bozdurduk Kübraa Canım bence dene ben bu forumda başka topiklerde okumuştum senin gibi ameliyat olmadan hamile kalanları falan istersen o sayfalara bi bak bir sürü kişi var canım.

buket takı epey sürüyor
birde böle acele acele takı takılması hoş olmayabilir
ben öle bi düğüne gitsem kendimi takı için çağrılmış gibi düşünürüm
ya da çok alınanım diye aklıma direk bu gelio
hadi hemen takın hasılatı görelim gibi
dans edersiniz 2 oynarsınız pasta kesilir
nikah kıyılır takıya geçersiniz

yok kız bıraktım bende hapı
bi kazaya kurban gitmezsek biraz daha bekleyelim diyorum canım yaa
kocama doyayım acık daha na doyamadım ben

kız ben daha bozmadım niyeti bi kazaya kurban gitmediysem ve gitmezsem tabi
ama gene de bende istiyorum bebiş yaaa

buketcim bence düğünü 20:00 de başlatın çıkın slide varsa o gösterilsin sonra dans edin pastanızı kesin sonra ya masaları dolaşın hoşgeldin icin veya takı yapılsın. takı bizde yaklaşık 1 saat 45 dakika sürmüş ama ortalama (davetli sayısına göre değişir) 1 - 2 saat sürüyormuş

Buketçim bencede canım önce dans pasta kesimi falan olsun nikahtan sonrada takı olur. Sonra yine biraz dans o kdar uzun sürmüyo takı merasimleri ya siz yaklaşık kaç kişşilik düğün düşünüyosunuz canım

hım anladım canım da dediğin gibi takı epey sürüyor 21:30 dan sonra takı oluncada sonra oynamaya vakit kalacak mı

Gamzecim çok uyumlu bi çift olmuşsunuz maşallah ama çok zayıfsınız gerçektende sen hergün birsürü yemek yap kilo alın biranönce:)))

sağol canım teşekkür ederim

yok canım bizim bünyemizle alakalı ne kadar yersek yiyelim alamıyoruz biz...bakalım yaşlandıkça alırız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…