- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #91.141
hepsini sıcakken döküosun canım... yani önce şerbeti yap dök o hafif ılınana kadar sen muhallebisini yapıp onuda sıcakken döküosun :)
tadını ben çok seviyorum valla
buket senin dediğin tarife de baktım ben
ama benim bi arkadaşım yapıyodu truff baya zordu hemde burdakinden baya farklı malzemeler vardı bi gece dolapta bekletiyodun falan
ben de o uüzden hiç kalkışmadım bu kolaymış denerim bunu bi ara
merhaba kızlar:79: etimek tatlısını okuyunca söylemeden geçemedim. kremayı yaptıktan sonra biraz ılınınca bir poşet toz krem şantiyi içine döküp 10 dk mikserden geçirip karamelli etimeklerin üzerine dökün. böyle çok daha lezzetli olur
hım ben onu bilmiyorum canım bende truf diye bunu biliyordum ah ah bir evleneyim ben neler deneyeceğim şehriye salatası listede en başta herkes yaptı bir ben kaldım
buketcim canım italya forolarına baktımda az önce..
birşey sormak istiyorum çok merak ettim belki herkes biliyordur eme ben bilmiyorum açıkçası
ordaki nehrin kenarında olan evlerde oturanlar varmıymış canım yani kullanılıyomu acaba:26:
o şehriye salatasını bende denemek istiyorum aslında bi kere ama bi fırsat olmadı :)
hım ben onu bilmiyorum canım bende truf diye bunu biliyordum ah ah bir evleneyim ben neler deneyeceğim şehriye salatası listede en başta herkes yaptı bir ben kaldım
kızlar tramusiyi bi gün bekletmek lazım mı? bugün mü yarın mı yapayım karar veremedim.misafir geleceği zaman elim ayağıma dolaşıyor.yapılabilecekleri akşamdan yapmayı düşünüyorum...
merhaba kızlar:79: etimek tatlısını okuyunca söylemeden geçemedim. kremayı yaptıktan sonra biraz ılınınca bir poşet toz krem şantiyi içine döküp 10 dk mikserden geçirip karamelli etimeklerin üzerine dökün. böyle çok daha lezzetli olur
aynen bende denemedim hala..
emine basım çok ağrıyo cuma cuma dillendirmek istemem ama
geceden beri geçmedi..eşimde hiç aramadı..bende aramadım hala
aynen bende denemedim hala..
emine basım çok ağrıyo cuma cuma dillendirmek istemem ama
geceden beri geçmedi..eşimde hiç aramadı..bende aramadım hala
Ben krem şanti yemediğim için hiç kullanmıyorum tatlılarımda :)
ama tercih meselesi tabi
bende gitmeden en çok onu merak ediyordum canım gitmeden önce çoğu yer boştu ama dolu yerlerde vardı hatta nehrin bir ucundaki evden diğerine ip bağlayıp çamaşır asmışlar onu nasıl becermişler hala merak ediyorum
bende aynı şekilde kremşantiyi hiç sevmem ama kremanın içine katılınca belki kremşantinin yağlı tadı gelmiyor olabilir hiç denemedim
hem tarihi açısından yaşanılır gibi geldi hemde sonradan düşünülünce çok kasvetli geldi bana..bazı yerlerde oturan varsa demekki kiraya filanda verilebiliyo..şimdi başımıza hiç böyle birşey gelmediği için değişik bir duyguymuş gibi geldi bir an... şanslı insanlardansın tatlım kıymetini bil..
benim tarihi tarihi yerleere ve krallıklara çok merakım vardır ama gitmek nasip olmadı henüz...umarım belki birgün kısmet olur...
bu arada dahiyane fikirler birtek biz türklerden çıkmıyormuş demekki
gidersin canım sende daha çok gençsin bende isyanım sonucu gittim annemler sürekli biryerlere gidiyorlar benim ya sınvlarıma denk geliyor yada dükkan bekliyorum italyaya gitmeden önce isyan çıkardım bu sefer bende geleceğim baba ocağında yurtdışını görmek istiyorum diye acıdılar aldılar yanlarına
belli oluyor canım malesef... ben bi arkadaşımda yemiştim yani görünüşte anlamdım krem şanti olduğunu aa ne güzel etimek tatlısı dedim yiyince ağzım kaygan kaygan oldu beğenmedim :)
Hayırdır kuzum neden ki baş ağrın? merak etme doktora git demicem
açlıktan ağrıyor olabilir tatlım benim genelde iftara yakın ağrıyor, yada rüzgarda falan kaldıysan ıslak saçla falan oda başağrısı yapar :)
inşallah canım bakalım artık kısmet... eşimin pek tarihe ilgisi yoktur ama görücez zamanla :)
aylincim ben ona önceden öyle hissediyodum şimdi seni seviyorum dememe ragmen mi kırıldı bana..
off ya ..hey aallahım
nasıl bulunuyo kullanıcı adları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?