2011 gelin adayları buyrun sohbete

hepsini sıcakken döküosun canım... yani önce şerbeti yap dök o hafif ılınana kadar sen muhallebisini yapıp onuda sıcakken döküosun :)
tadını ben çok seviyorum valla

merhaba kızlar:79: etimek tatlısını okuyunca söylemeden geçemedim. kremayı yaptıktan sonra biraz ılınınca bir poşet toz krem şantiyi içine döküp 10 dk mikserden geçirip karamelli etimeklerin üzerine dökün. böyle çok daha lezzetli olur

hım ben onu bilmiyorum canım bende truf diye bunu biliyordum ah ah bir evleneyim ben neler deneyeceğim şehriye salatası listede en başta herkes yaptı bir ben kaldım

kızlar tramusiyi bi gün bekletmek lazım mı? bugün mü yarın mı yapayım karar veremedim.misafir geleceği zaman elim ayağıma dolaşıyor.yapılabilecekleri akşamdan yapmayı düşünüyorum...

Ben krem şanti yemediğim için hiç kullanmıyorum tatlılarımda :)
ama tercih meselesi tabi

buketcim canım italya forolarına baktımda az önce..

birşey sormak istiyorum çok merak ettim belki herkes biliyordur eme ben bilmiyorum açıkçası

ordaki nehrin kenarında olan evlerde oturanlar varmıymış canım yani kullanılıyomu acaba:26:

bende gitmeden önce en çok onu merak ediyordum canım. çoğu yer boştu ama dolu yerlerde vardı hatta nehrin bir ucundaki evden diğerine ip bağlayıp çamaşır asmışlar onu nasıl becermişler hala merak ediyorum

Son düzenleme:
hım ben onu bilmiyorum canım bende truf diye bunu biliyordum ah ah bir evleneyim ben neler deneyeceğim şehriye salatası listede en başta herkes yaptı bir ben kaldım

bende yapmadım daha buketçim

kızlar tramusiyi bi gün bekletmek lazım mı? bugün mü yarın mı yapayım karar veremedim.misafir geleceği zaman elim ayağıma dolaşıyor.yapılabilecekleri akşamdan yapmayı düşünüyorum...

bence geceden yapabilirmisin ben yaptım tiramisu
ertesi günde gayet iyiydi

hımm ben böyle deneyeyim bi teşekkür ederiz

aynen bende denemedim hala..
emine basım çok ağrıyo cuma cuma dillendirmek istemem ama
geceden beri geçmedi..eşimde hiç aramadı..bende aramadım hala

eda yeliz kırılmış öyle cevap verdi bana
istersen bi mesaj gönder gönlünü al adalina olmuş kullanıcı adı bu arada değiştiricem diyodu ya değiştirmiş
ben ikna etmeye çalıştım ama sende bi gönlünü almaya çalış istersen

aynen bende denemedim hala..
emine basım çok ağrıyo cuma cuma dillendirmek istemem ama
geceden beri geçmedi..eşimde hiç aramadı..bende aramadım hala

Hayırdır kuzum neden ki baş ağrın? merak etme doktora git demicem
açlıktan ağrıyor olabilir tatlım benim genelde iftara yakın ağrıyor, yada rüzgarda falan kaldıysan ıslak saçla falan oda başağrısı yapar :)

hem tarihi açısından yaşanılır gibi geldi hemde sonradan düşünülünce çok kasvetli geldi bana..bazı yerlerde oturan varsa demekki kiraya filanda verilebiliyo..şimdi başımıza hiç böyle birşey gelmediği için değişik bir duyguymuş gibi geldi bir an... şanslı insanlardansın tatlım kıymetini bil..

benim tarihi tarihi yerleere ve krallıklara çok merakım vardır ama gitmek nasip olmadı henüz...umarım belki birgün kısmet olur...

bu arada dahiyane fikirler birtek biz türklerden çıkmıyormuş demekki

bende aynı şekilde kremşantiyi hiç sevmem ama kremanın içine katılınca belki kremşantinin yağlı tadı gelmiyor olabilir hiç denemedim

belli oluyor canım malesef... ben bi arkadaşımda yemiştim yani görünüşte anlamdım krem şanti olduğunu aa ne güzel etimek tatlısı dedim yiyince ağzım kaygan kaygan oldu beğenmedim :)

gidersin canım sende daha çok gençsin bende isyanım sonucu gittim annemler sürekli biryerlere gidiyorlar benim ya sınvlarıma denk geliyor yada dükkan bekliyorum italyaya gitmeden önce isyan çıkardım bu sefer bende geleceğim baba ocağında yurtdışını görmek istiyorum diye acıdılar aldılar yanlarına

inşallah canım bakalım artık kısmet... eşimin pek tarihe ilgisi yoktur ama görücez zamanla :)

belli oluyor canım malesef... ben bi arkadaşımda yemiştim yani görünüşte anlamdım krem şanti olduğunu aa ne güzel etimek tatlısı dedim yiyince ağzım kaygan kaygan oldu beğenmedim :)

hım söylediğin iyi oldu canım yiyemem o zaman kalır hepsi yazık olur düğünlerde bile kremşantiyi çatalla sıyırıp kekini yiyorum sadece

bilmiyorum cnm iyice enerjim çöktü..defolmak gitmek istiyorum bi an önce şurdan

inşallah canım bakalım artık kısmet... eşimin pek tarihe ilgisi yoktur ama görücez zamanla :)

benim nişanlımda Türkiyede her yeri gezdin mide yurtdşı istiyorsun diyor öldürüyor beni türkiyeyi dolaşmaya ömrüm yetmeyeceğine göre bir daha yurtdışına çıkamyacağım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…