2011 gelin adayları buyrun sohbete

deniz ben gamze yerine cevap vereyim memur değilim kpss ile yerleşmedim ama belediyede çalışıyrm bu bile süper rahat ama benim yerim itibari ile stres yaşıyrm bazen
diğer arkadaşlar daha da rahat valla
hele bi memurumuz var her ay rapor alır
kafasına göre gelir kafasına göre gelmez
yani salla başını al maaşını.
birgün boynum tutuldu
birgün adet oldum sancım var
diğer gün elimi burktum
diğer gün gazımı çıkaramıom vs vs uzar gider

valla zeynepcim rahatlık konusunda çok haklısın çok rahatım ama ülkedeki bütün memurlar sizin memur gibi olsaydı vay ülkenin haline diyorum

ben memnunum canım ya hatta başıma birileri geliyor bzen gitsinler diye gözlerinin göbeğine bakıyorum Ama siz olmasanız sıkılırdım sizden öncede bol bol kitap okuyordum sahi en son yürekler ölür bende var ama nerde bilmiyorum canım bulayım alırsın benden

şaşkınlık ve endişeden sanırım şuan mutluluğunu yaşayamıyorum. yarın için randevu aldım dr a gözükünce içim biraz daha rahatlayacaktır eminim.

şaşkınlık ve endişeden sanırım şuan mutluluğunu yaşayamıyorum. yarın için randevu aldım dr a gözükünce içim biraz daha rahatlayacaktır eminim.

hatrladm kadryla cıstıodun o yuzden sen ıcın cok sevndm biz şimdiden hazrlklara baslayalm buarada bnm ablamda ıkıncıye hamıle cıfte sevnc yasıyorum:)))

hatrladm kadryla cıstıodun o yuzden sen ıcın cok sevndm biz şimdiden hazrlklara baslayalm buarada bnm ablamda ıkıncıye hamıle cıfte sevnc yasıyorum:)))

evet canım eşim aklıma sokmuştu ama istiyorduk. biraz moralimi bozdular yadabilmiyorum alınganlıkmı yapıyorum ama ona da canım sıkıldı. çok erken daha bişey belli değil bakalım bebek varmı diyorlar. yani ne bileyim tetslerde çıkınca söyleme ihtiyacı hissettik eşimle ama bu söylemler beni üzüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…