2011 gelin adayları buyrun sohbete

benim nişanlımda Türkiyede her yeri gezdin mide yurtdşı istiyorsun diyor öldürüyor beni türkiyeyi dolaşmaya ömrüm yetmeyeceğine göre bir daha yurtdışına çıkamyacağım sanırım

gidersiniz canım gidersiniz merak etme

aslında bir bakıma nişanlınada hak verdim şuan biliyormusun sonuçta her zaman öncelik kendi vatanımızda olmalı bencede

ama sen yurtdışına gitmek istersen onu kandırırsın merak etme

dün akşam 3 saat balayına yunan adalarına gidelim diye dil döktüm ama kandıramadım:84:

kızlar dün yelize ne dedim ben söylermiisniz??

msj yazdm ama gıtmedı edacm sen bır sey demdn sadece yanlış anlaşılmak bni üzer son bi kaç gündr fasla duygusalım topiktede yazdm bunu kırılma meraklıs bırı oldum kızlar bni düşündünüz için teskkr ederm mutlu oldum hepinizi bnde seviorum yine yazarm topikte

Günü yarıladık sakin olun kızlar tek çalışmak gibisi yok :)))))))))))))
böylede sıkıcı oluyor ama bazen

öf ne iş yaapsım var nede ödeme için milleti aramak zaten herkes oruçlu mıy mıy konuşuyor iyicen fenalık geliyor

aylin dünya tatlısı bir insansın sen kimseyi kırmam tbiki gelirim sizlerle olmak bna iyi geliyor düşündüğün için teşkkr ederm buket snada teşkkr ederm canm bnm dilerm yunana adalarına gıdersn cok romantık olur bnce

ayy canım sağol sende öylesin
hoşgeldin tekrar aramıza
öyle hemen küsüp gitmek terketmek var mı topiğimizi ve bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…