2011 gelin adayları buyrun sohbete

kitapçık mı ne kştapçığı canım bize birşey vermediler. Sahi memur ne kadar almıştı sizden diye soracaktım?

Son düzenleme:

onlar aslnda senn kadr heyecanlı kesnleşsn istiolardır o yüzden alınma sen bebiş geliyor :)

onlar aslnda senn kadr heyecanlı kesnleşsn istiolardır o yüzden alınma sen bebiş geliyor :)

Kübra sağlık ocağına gittin gebelik için mi test yaptırcam dedin
sonra sonuçta hamilemisin mi dediler

nasıl gelişiyor hiç bi haberim bunlardan başıma gelse sap gibi kalırım

şimdi canan tan ın yüreğim seni çok sevdiye başlıycam
bu akşamki yemeğim fırında pişicek nasılsa
o pişerken okumaya başlarım belki başka işim olmazsa

canan tanın kitapları hep aynı kalıpta yazılmış gibi geliyor bana nedense.dikkat et bunu okurken nerdeyse cümleler bile aynı.ama güzeldi bu kitapların dışında eroinle dans var konusu bunlardan farklı oda güzeldi.onu da oku canım bide en son çıkardığı iz var sonra onu da oku :) :)

kızlar dün gece eşim mide rahatsızlıgı gecırdı hıc uyumadk kan kustu o kadr korktum kı dr.cıktk şükrler olsn şimdi iyi son günlerde üzerimzde bir şey vr ama hayrlısı olsun hayır vermek lazım

Son düzenleme:
teşkkr ederm kızlar dr.zehirlenmiş dedi ama akşm yemeğini beraber yedik babaannemgilde kimseye birşey olmadı şükrler olsun iyi.

ya kızlar siz bir kaç alıntı yapıp msjı cevaplıosunuz ya nasıl oluyor o bn bılmıorumda

alıntı ile cevapla yazan yerin yanında bir kutucuk varya ona tıkladığında o mesajdan da alıntı yapmış olursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…