- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #91.201
evet canım eşim aklıma sokmuştu ama istiyorduk. biraz moralimi bozdular yadabilmiyorum alınganlıkmı yapıyorum ama ona da canım sıkıldı. çok erken daha bişey belli değil bakalım bebek varmı diyorlar. yani ne bileyim tetslerde çıkınca söyleme ihtiyacı hissettik eşimle ama bu söylemler beni üzüyor.
evet canım eşim aklıma sokmuştu ama istiyorduk. biraz moralimi bozdular yadabilmiyorum alınganlıkmı yapıyorum ama ona da canım sıkıldı. çok erken daha bişey belli değil bakalım bebek varmı diyorlar. yani ne bileyim tetslerde çıkınca söyleme ihtiyacı hissettik eşimle ama bu söylemler beni üzüyor.
kitapçık mı ne kştapçığı canım bize birşey vermediler. Sahi memur ne kadar almıştı sizden diye soracaktım?
175 tl
işte kadın erkek diye kitapciık yapmışlar cd evliliğe adım felan demekki biim belediye iyi çalışıyor
şimdi canan tan ın yüreğim seni çok sevdiye başlıycam
bu akşamki yemeğim fırında pişicek nasılsa
o pişerken okumaya başlarım belki başka işim olmazsa
kızlar dün gece mide rahatsızlıgı gecırdı hıc uyumadk kan kustu o kadr korktum kı dr.cıktk şükrler olsn şimdi iyi son günlerde üzerimzde bir şey vr ama hayrlısı olsun hayır vermek lazım
kızlar dün gece mide rahatsızlıgı gecırdı hıc uyumadk kan kustu o kadr korktum kı dr.cıktk şükrler olsn şimdi iyi son günlerde üzerimzde bir şey vr ama hayrlısı olsun hayır vermek lazım
kızlar dün gece eşim mide rahatsızlıgı gecırdı hıc uyumadk kan kustu o kadr korktum kı dr.cıktk şükrler olsn şimdi iyi son günlerde üzerimzde bir şey vr ama hayrlısı olsun hayır vermek lazım
teşkkr ederm kızlar dr.zehirlenmiş dedi ama akşm yemeğini beraber yedik babaannemgilde kimseye birşey olmadı şükrler olsun iyi.
ya kızlar siz bir kaç alıntı yapıp msjı cevaplıosunuz ya nasıl oluyor o bn bılmıorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?