- 17 Ocak 2009
- 6.631
- 8
- 158
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #91.261
hevin biz sennle tanışmadık ben geldğımde sen yoktun düğünn bnden sonra oldu sanrım temmz gibi hayrlı olsun
sağol canım, ben malesef çok istememe rağmen siteye ve topice fazla uğrayamayanlardanım,
ama her girdiğimde geçmişi okuyup bilgileniyorum
evet Temmuzda evlendim ben sen Haziran sanırım dimi?
teşekkürler sizede hayırlı olsun
daha hepinizle tanışmayı istiyorumda çalıştığım için bir türlü giremiyorum öğlenleri nete,
akşamlarıda kimse olmuyor topicte :44:
akşamları yemekbulaşık derken pek gıremıyorum bnde :))bugn nöbetcıyız eşimle o yuzden bol bol yazabılrım:)
Günaydın cumartesi güzelleri nasılsınız bakalım ben bugün de yarım gün çalışacağım öğleden sonra annem yerime geçecek bizde nişanlımla davetiye gelinlik ayakkabısı felan bakacağız
davetiye kozadan felan mı bakacaksınız
hoşgelidin nilgüncüm. Senin davetiyenden beğendim bir iki tane canım dilek ti sanırım koza çok pahalı dilek ve kumruda uygun ama güzel modeller var
günaydın kızlar cumartesi çalışmayı hiç sevmiyorum ben ama yaaaaa
Nilgün sen niye erkencisin kuşum
evdesin yat biraz
aynen canım bende hiç isteyerek yapmıyorum ki bende
zoraki birde dedim habi bazı cumartesileri gelmeyeyim diye sanki kfür ettim
buketcim senin hazırlıklarının da çoğu gitti azı kaldı canım...bak dert etmeye değmiyor.bugünde davetiyeyi halledersen geriye pek bişi kalmıcak
buketcim sönmez tarafından kapalı çarşıya girerken iş bankası var onun arasında doğruluk matba var diğer matbalara gre ekonomik biz ordan yaptırdık çok iyiler biz çok sevdik onları ve bayağı müşterisi var adı doğru-luk matba istersen bak boşuna çöpe gidiyor hep davetiyer nikah şekeride var küçük yer ama bayağı işliyor
günaydın kızlar cumartesi çalışmayı hiç sevmiyorum ben ama yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?