2011 gelin adayları buyrun sohbete

hevin biz sennle tanışmadık ben geldğımde sen yoktun düğünn bnden sonra oldu sanrım temmz gibi hayrlı olsun

sağol canım, ben malesef çok istememe rağmen siteye ve topice fazla uğrayamayanlardanım,
ama her girdiğimde geçmişi okuyup bilgileniyorum

evet Temmuzda evlendim ben sen Haziran sanırım dimi?
teşekkürler sizede hayırlı olsun

daha hepinizle tanışmayı istiyorumda çalıştığım için bir türlü giremiyorum öğlenleri nete,
akşamlarıda kimse olmuyor topicte :44:

akşamları yemekbulaşık derken pek gıremıyorum bnde :))bugn nöbetcıyız eşimle o yuzden bol bol yazabılrım:)

selam kızlar
sahurdan sonra uyumadım daha biraz takılayım uyurum diyorum dün 11 gibi uyumuşuz nasıl aldım uykumu anlatamam.
dun saydıgım menuyu yetıstırdım kızlar guzel oldu hepsı
yarında eltımler gelecektı ıptal ettıler
onlar yeter bıze
bı arkadasım dogum yaptı acıbademe gıtmeyı deneyecegım arabayla bakalım kazasız belasız basaracak mıyım
otoparkta carptıktan sonra bıraz cesaretım kırıldı ınsallah basarırım.
bıde anneme ugrasam mı dıyorum ama bakalım utulerde var.

adalına yenı nıkın hayırlı olsun canım
nobetteymıssın kolay gelsın

emayncım demek sende muhendıssın. baska muhendıs varmıydı aramızda kızlar
yuksek lısansın tekrar hayırlı olsun. benım en yakın arkadasım jeofızık muhendısı ama bankacılık yapıyor. tıpkı senın eskıden yaptıgın gıbı.
fotografcılık ısı olmadı mı canım?

opuyorum hepınızı
ınsallah kocıslerınızle barısmıssınızdır

gamze canım ben albümünü göremedim benim oldugum bi ara tekrar ekler misin
nilay nerede kızlar yaaaaaaaaaaaaa
betulde gelse keske artıkkkkk

kızlar bu cuma ısten ayrılırsam ramazanda son 10 gun evdeyım bayramda da denızlıye gıdecegız. ıcımden bı dıyorum obur ısyerıne 12 eylulde baslıcam dıyım 1 hafta da orucsuzken dınleneyım evde. bıda boyle nasıl evde olacagım. bı dıyorum ramazan donusu hemen baslayayım 15 gun yeter tatıl. kararsız kaldım. ne dersınız.

Günaydın cumartesi güzelleri nasılsınız bakalım ben bugün de yarım gün çalışacağım öğleden sonra annem yerime geçecek bizde nişanlımla davetiye gelinlik ayakkabısı felan bakacağız

hoşgelidin nilgüncüm. Senin davetiyenden beğendim bir iki tane canım dilek ti sanırım koza çok pahalı dilek ve kumruda uygun ama güzel modeller var

buketcim sönmez tarafından kapalı çarşıya girerken iş bankası var onun arasında doğruluk matba var diğer matbalara gre ekonomik biz ordan yaptırdık çok iyiler biz çok sevdik onları ve bayağı müşterisi var adı doğru-luk matba istersen bak boşuna çöpe gidiyor hep davetiyer nikah şekeride var küçük yer ama bayağı işliyor

buketcim senin hazırlıklarının da çoğu gitti azı kaldı canım...bak dert etmeye değmiyor.bugünde davetiyeyi halledersen geriye pek bişi kalmıcak

mobilyalar zamanında gelse bana yetecek zaten canım inşallah yamuk yapmazlar halılar oturma odası ve girişin avizeleri ve mutfak masası kalacak sadece geriye

bende sana onu soracaktım canım nereye bakalım diye sağol canım bakalım oraya zaten paramızda kalmadı artık ekonomik davranıyoruz.

kızlar zaman ne çabuk geçiyor ya dün 5 ayımızı doldurduk düğünüm sıkıntılı zamanlarım daha dün gibi keşke tekrar yaşama şansımız olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…