- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #91.281
Buketcim aradığında deki çeyiz serceğz ona göre haber vericeğiz hangi gün elmizde olablir
mobilyalar :)
iclal işte geriye dönüp baktığımzda güzel şeyler görebilmek bile güzel stres sıkıntı yaşadık kavgalar ettik şimdi ne gereksiz kavgalar diyorum boşu boşuna üzmüşüm kendimi felan ama ben bu halimden daha çok memnunum çok farklı şimdide sorun olablen şeyler olabliyor ama kendime bir farklı hava geldi daha sakin bakabiliyorum olaylara dolu dolu geçiyr zaman bir tek şu iş yerinde geçmiyor(
bayramdan sonra arayayım bir sorayım o zaman canım inşallah yamuk yapmazlar tek korkum o
yapmazlar merka etme ama sen yinede takip etmek için ara :)
birde meridyenin karşısında züccaciye var her türlü şey oraya da bak eksiklein gözüne gelir
Buketcim aradığında deki çeyiz serceğz ona göre haber vericeğiz hangi gün elmizde olablir
mobilyalar :)
iclal işte geriye dönüp baktığımzda güzel şeyler görebilmek bile güzel stres sıkıntı yaşadık kavgalar ettik şimdi ne gereksiz kavgalar diyorum boşu boşuna üzmüşüm kendimi felan ama ben bu halimden daha çok memnunum çok farklı şimdide sorun olablen şeyler olabliyor ama kendime bir farklı hava geldi daha sakin bakabiliyorum olaylara dolu dolu geçiyr zaman bir tek şu iş yerinde geçmiyor(
çok güzel canım ya çok pahalı :)
benim arkadaşım istanbuldan göndermişti hediye evde aradım taradım bulamadım sanırım annem ev hediyesi götürmüş birine:)
ama hediye geldi bir kaç takım :))
ben obeni demiyorum canım iki katlı bir yer akmanlar mı ne arka taraftan girince başarana felan inen yol üzerinde ordada güzel şeyler var bakmnada fayda var ben kendimi alıkoyamıyorum ordan mutlaka elim dolu çıkıyor
Buket millet bunda içmeyi beceremez döker batar her yer :)))
buket şu şehriyeli salata nasıl oluyordu canım
ben böyle not almışım canım
Malzemeler
- 1 su bardağı tel şehriye
- ½ su bardağı haşlanmış mısır
- Közlenmiş kırmızıbiber
- Kornişon turşu
- Maydanoz
- Zeytinyağı, tuz
Yapılışı
- Şehriyelerin yarısı yağda kavrulur bir süre sonra diğer yarısıda eklenir biraz daha kavrulur sonra sıcak su ilavesi ile pilav gibi pişirilir.
- turşu, mısır, maydanoz ve biberler şehriyelere eklenir.
- Zeytinyağı ve tuzla tatlandırılır.
bende baktım netten ama çoğunda haşlanıyor diyordu kavuruyor muyuz haşlıyor muyuz karıştırdım...
saol canımmm
Nilgün ne yemek var menü olarak
Slm kızlaar.
Nilgün'cüm menün süper sanki benim için hazırlanmış gibi, masaya bir tabak fazla koy :))
Ay Deniz'cim kuaförde kıl tüy işi büyük rahatlık, ilkkez geçen gün çok güzel bi yer buldum, kadın cımbızla aldı bacağımda kalanı, bazı yerler hiç önemsemiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?