2011 gelin adayları buyrun sohbete

selam kızlar
dün akşam abimin d.günüydü annemlerden kaldık
öçok eğlendik.
Rabbim bozmasın ağzımızn tadını inş.
haftaya cumartesi eşimin iş yerinden
arkadaşlarını yemeğe almak istiyrm
ama menü bulamıyrm
tavuk sote yapsam
abesmi olur?

birde ayşee yazza başladım
arada midem bulansada şükür yasmindeki kadar yan etki yapmadı
ay inş. böle gider bu akşam 3. hapıımı alıcam

bukooooo davetiyeyide halletmişsin bebişim hayırlı olsun daha ben bakmadım bile ya haftasonu ufak tefekleri birde halıları hallettik az kaldı elim ayağıma dolaştı gibi son 26 günnnnnnn

günaydınnnn bebişlerrrrrrrrr

herkese günaydın günümz aydın neşemiz bol olsun inşallah

buket davetiye işini halletmişsn hayrlı olsun bnde sna resmlerı anca cekebıldm dün flasha attm davetiye resimlerimi bugün yüklücektım pc ye bn iki çeşit davetiye yaptırdm biri ucuzdu herkese dağıttım digeri güsel tasarm davetiyeydi onuda sadece saklamak için yakınlarıma verdim resmleri bbn yinede yüklüorum bakarsn cnm

günaydın kızlar

bu hafta çok çabuk geşsin
çok yorgunum çünkü eda esra nilgün hep çınlattım kulaklenızı anacım bu adar misafir nasıl ağırladınız
ben ilk defa yemeğe aldım ablamları ve kayınvalidemleri ama çok yorucu
12 den 4 kadar temizlik sonra mutfak bir yemek masasında oturabildim pöffffff

buket galip abi çok iyiler eşi felan iyi olmuş başka yerdekinin yarı fiyatı hayırlı olsun canım

davetiye kolay zuhalcim bir günde bitiyor sen en önemlilerini hallettin şuan evin dizili
gayet pplanlı ve sıkışıklığa gelmedi :)

biz de dün 14 kişi olduk. canım çıktı. ütü de vardı birikmiş. sağolsun müdüdrüm cts işe çağırdı. 15:00 gibi geldim eve. ütü yaptım. pazara markete gittik eşimle. onları yerleştirdik ben yemek ön hazırlıklarını yaptım. pazar günü de eşimle evi temizledik. ben yemekleri yaptım. misafir varken nerdeyse hiç oturmadım. yemek koy çay koy bulaşık yıka.. gece inliyordum artık ayaklarımın sızlamasından. heryerim ağrıyor. bir daha da yok artık bu ramazan. yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…