2011 gelin adayları buyrun sohbete

kübra naber kuzu nasılsın bebişşşş nasıllll acabaaaaaaaaaa

nurgül cumartesi dr agittim.şuan kesesi 5 mm içindeki bebek 1 mm falandır dedi . ultrasyonda siyah bir nokta olarak gözüküyor şuan. allahın izniyle iki hafta sonra kalp atışlarını duyacağız. o küçücük nokta bile bizi nasıl heyecanlandırdı anlatamam.

çok güzel yeliscimmm hemde çok uygun ama 1000 kişiye dağıtabildiniz mi bebişimm biz 500 yaptırsak 75 tl ye mi gelecek böyle bişi

albüm gibi olan davetiye 20 adeti 80tl diğer davetiyenn 1000 adeti 150 zarflı ustelık secımın sen yapıyorsn davetyenı sen hazrlıyorsun 100 tnesinden sadece 50 tne kaldı

ellerine sağlık sarmayı sarıp mı buzluga atıyorsun peki

pişmiş atttım canım yiyeceğimz kadar çıkartıyorum

bir yemeklik daha var iyi oluyor acil misafirde veya böyle sofralarda hoş duruyor
annenle sarın pişirin at buzluğa annem sarmıştı 5 kiloluk bir tencereye pişirp getirmiş
kullanıyorum bende güzel güzel

kızlar ben salon için vitrinlik 12 peçetesi bir uzun runner ve yemek masası için örtü iki tanede büyük peçeteden olan takım aldım pullu olanlardan bunu nasıl yapacağım vitrine acaba

zeynep için menu:

çorba: mercimek- yoğurt çorba- aslının geçen paylaştığı köfteli yoğurtlu çorba
ana yemek: patlıcan- orman kebap- etli bezelye-
ara: şehriyeli pilav
hazır yufka börek
beşamel soslu tavuk
salata
tatlı
meze

kızlar ben salon için vitrinlik 12 peçetesi bir uzun runner ve yemek masası için örtü iki tanede büyük peçeteden olan takım aldım pullu olanlardan bunu nasıl yapacağım vitrine acaba

ben tv ünitesine dantel örtmedim
peçete tarzıda
senin vitrin olduğu için üçgen yapıp artık sercen aynı hizada :)))))))))))))))

merak ediyorum bir foto çekemedin

aa bnde denım bari bu hafta sarmak ıstıorum ama carsıda gusel bulamadm hıç bulrsam bnde sarıp atım buzluga pişrmeden atsak nasıl olurki

günaydın kızlar nasılsınız
ben pek iyi değilim bugün moralim bozuk gibi
dün akşam eşimle bozuşur gibi olduk
hemen düzeldik ama kafama yakıyorum bazı şeyleri o yüzden iyi değilim pek

günaydıınn:)

takma kafana yahu, öz kardeşinle bile hiç takışmadın mı? çok doğal sonuçta aynı kişi değilsiniz :) hem bak hemen düzelmek güzel bi' meziyet :)

cnm mercimek çorbası
tavuk sote
pilav
kırmızı biberli yoğurtlu meze
patlıcan salatası
normal salata
tatlı olarak ıslak kek yapmayı düşünüyrm kadın tutturdu çünkü
birde böek mi yapmak lazım şimdi

aylıncm onemlı bır sey deıldr ınsallh düzeldıysenzz uzulme evlillıgn ılk zamnlarnda boyle tartısmalar cok yasanıyor

günaydın aylincim
insan ister istemez üzülüyor geçsede izi kalır gibi bişey oluyor alttan almaktan başka bişey olmuyor
hayır olsun önemli bir sebepmiydi kafanı takacak

düzelir inşallah iyi olur biraz sende kendini rahatlat biz burdyız

iş yerinden tek aile geliyorsa yeter ama çalışma ark ise kimin ne yediğini bilemezsin ki en azından altaratif olur diye dedim her gittiğim sofrada mutlak börek tarzı birşeyler oluyor
sen bilirsin canım yinede yada senin patates mantından olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…