2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar günaydın ya size bişey danışacağım. şimdi ben yüksek lisansıma yaşadıgım sehirde devam ediyorum aynı zamandada özel bi şirkette çalışıyorum ama hayalim akademik personel olmak. benim üniversitemde de uygun bi kadro acılmadı ankarada bana uygun bi kadro var basvurup basvurmamak konusunda kararsızım eşimin işi burda ailelerimiz burda . burayada yeni bir üniversite acılacak orda kadro cıkma ihtimali var beklesem mi basvursam mı kafam karma karısık. bi akıl verin nolur

günaydın kübracım..aynen öyle cumadan daha beterim..
ben şuna kanaat getirdim benim midem erken kalktıgım için ağrıyor ve yanıyorr.
bide küboş senle konusmam gereken bir takım mevzu var

edaa aynen benimde midemde yanma var oruçluda değilim hatta sanırım erken kalkmayla alakalı. hafta sonu biraz uyudum hiç bişey olmadı. canım sıkıntı neyse özel msj at yardımcı olmaya çalışırım.

denizim siteleri var mı bende baksam banada bi güzellik yap bebişim:)) bende alsam ordan nasıl yapcez acepp

eda sen midenden doktora gittin mi
birde gece ne yiyorsun acı felan yada ekşili şeyler de rahatsız eder

yok bebişim gitmedim..valla eşim hazırlıyo pazar geceleri sahuru..yoğurt koymus kayısı hoşafı koymus ki bunlar mideyi rahatlatan şeyler..
bebişim haşlanmıs yumurta yedim karpuz peynir kaşar ..bi kase yogurt yok banamısın demiyo..hafta sonu iki gün geç kalktım bu kadar ağrısı yok denizim..rahat rahat işime gücüme bakıyorum..burdan izin alıp doktora gitmek mesele cnm benim..

Günaydınlar kızlar. Bende çok yorgunum bugün. Deniz gibi bende düşünüyorum siz okadar misafir nasıl ağırladınız.
Dün 10 kişi misafir geldi. Dayı teyze, çocukları damadı...
Zaten bi önceki günden hiç uyumamıştık eşimle. Sabah erkendende alışverişe çıktık. Sonra mutfağa beraber girdik sağolsun yemeklerin yarısını o yaptı. Sonra temizliğe giriştim. Sonra tekrar sıcak yenmesi gereken yemeklere giriştik. Servis yapmaktan yemek yiyemedim :)
Sonrada yemek bitincede sıcak olsun diye irmiğe giriştim ama herzaman yaptığım gibi olmadı

Sağol canım benim davetiyemizi hallettik birşey daha çıktı aradan ama sen bayağı taktın bana çelmeyi gidiyorsun canım evin döşendi o gelmezse bu gelmezse telaşın yok.

dünkü menüm

domatesli arpa şehriye çorbası
bezelye
tavuklu pilav
dolma
patates mantısı
yoğurtlu meze
salata
sigara böreği
limonlu sarma
kadayıf sütlü

geriye 3 tane dolma kaldı herkes yedi herşeyden maşallah ablamlar ve kayınvaldemler vardı misafir yemek takımmı örtülerini çıkardım ilk kez kullandım :) toplam 9 kişi

300 tane yetiyor mu bebişim gayet hesaplı bizde piyasayı hiç gezmedik fiyatlar nasıl hiç bilmiyorum

zuhal bence sizin ordan bak canım daha ekonomi,k vardır bizde 500 tane bastırdık az geldi sonra 200 tane felan sizin eksik gelse eksik olur felan rahat rahat gidip çoğaltırsın bir gününü aylarlayacaksın mecbur

denizcim naptın sen maşlhh vla bnm dha öğrenmemm gerekn çok şey vr sizden bizide misafir etsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…