- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #91.401
hemen düzeldiyseniz sorun yok canım hem sen demiyormuydun bozuşma sonrası barışma çok tatlı oluyor diye bu akşamda onu yaparsınız
yok canım bakmadık bana sanki nikah şekeri nikahta dağıtılırmış gibi geliyor sadece o yüzden hiç aklıma gelmedi
evet canım güzel oluyo da
kafandan tamamen attıysan sorunları güzel oluyo
ben atamadım ki kafamdan sadece daha da büyümesin diye uzatmadım
neyse bakıcaz bakalım yaa
elbet düzelicek
aylın sebep neydi özel mi
sizde iki haftada bir oluyor birbirinize nazar mı değdiriyorsunz olurmuş öyle ya
günaydın herkese.. bir hafta sonu daha bitti malesef kızlar
nasılsınız bakalım ?
benpek iyi değilim2-3 gündür bacak kemiklerim çok kötü ağrıyo ama doktorada gitmek istemiyorum
Günaydın kızlarrr
zuhal bugün nerdesin kız şafaklari yirmili rakamalra düşmüş
:))))
takıldığın birşey varmı şekerim burda kaç kişi evliyiz fikir verelim insanın aklına gelmiyor bazen böyle şeyler
heyecandan stresten
aylincim kafay taktıgın şey her neyse elinden geldiğince kafaya takmamaya çalış canım.. çünkü herşeyi kafaya takan biri olarak ben biliyorumki takınca insan sağlıgından oluyo canım
bu arada bukettttt şu bebe bisküvisiyle kilo aldınmı canım
gecmıs olsn cok yagmurlu havalrdan romatızma agrısı olabılr ama ıhmal etme saglık bu
bende 60 tanemi ne yaptırmıştım yarı yarıya böldük yakın evimizde kalanlara uzaktan gelenlere yakın ark verdim
hergün buzdolabını açarken seviyorum onları bide bize bir tane özel yaptımışlardı uğur bocekli çok hoş
cumartesi eşim balık almış ben seviyorum diye iki tane çok rahatlatıyor insanı balık
adı bıdık ile gıdık buket ablası
nişanlın demiştin buraları nerden biliyorsun :)
söyleseydiniz bizi biraz daha indirim yapardı bende çıktım cmt bakındım bleki göürüm seni ama o kalabalıkta
burda anlatmak istemiyorum denizcim
şuan ona göre bişey yok zaten
ben takıyorum kafama
gamze kuşum ya benimde ağırıyor varis başlangıscı olabilir benim öyle sanırım şuan sağ bacağımı kesmek isityorum o denli ağırıyor sinir oluyorum yağmurlu havalarda felan birde dün hiç oturamadım hamlamışta olabiirim kas gevşetici içeyim akşam
yok buketçim şuan anlatmak istemiyorum
çok doğru söylüyorsun canım ihmal etmemek gerek ama doktora gitmek istemiyorum ya
böyle yaklaşık 1-2 ay önce bacagım ısınıyodu hatta yanar derecesinde sıcak oluyodu..o geçti derken şimdie çok kötü ağrıyo ya gece uyuyamıyorum ağrıdan okadar yani
şafağımmmm 26 denizimm kafamda düşünce çok kuzumm iki düğün olacak nasıl olacak balayına gittikten sonra mı şeyy olacak off off
yiyecek mi doktor seni git o ağrıyı çekene kadar
gamze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?