2011 gelin adayları buyrun sohbete

Millet uğraşıyor uğraşıyor hamile kalamıyor derdim ki zormuş demekki hamile kalmak
görüyorum ki her an her saniye olabilir bu kadar kolay olması ne tuaf mesela günü olsa adetin bittikten sonraki 3 gün içinde olsa herkes o günler seferber olur şimdi böyle vir durum yok yani ben hala çözmüş değilim bu durumu

ah öyle deme denizcim Allah verdiği için bu kadar kolay oluyor..o yüzden Allaha şükürler olsun

Son düzenleme:
edaaa sen hap kullanmıyormuydun kuzum yaw

kullanıyordum Nurgülcüm ama cok düzensiz kullandım ve erken kestim hapı

bizde mutlu oluruz edacm yeleklerı iki deıl 3 örerz artk:)))bnm bır arkd.vardı oda 2 ay adet oldu hamıleymıs kız megr cok sasırmıstık nasıp olunca oluyor işte

benim ofis arkadaşım da hamileliğinin üstüne 3 kere regl olmuş
hamileliğini de annesini hastaneye götürdüğü zaman tesadüfen öğrenmiş

konuları okuyamıyorum lütfen bilen varsa bana özleen msj atabilirmi sanırım onu en azından mailden okuaybilirim konular bikaç satırdan ibaret gerisini okuyamıyorummmm ay sinir oldum kızlar ya yardımedin lütfen

kızlar ya akşama makarna var çorbam var ama ne yemek yapıcamı şaşırdım..mantı var hazır onu yapıcaktım ama makarna var artık yapmam.. sağolsun kayınvalidem dün biber dolması tatlı yollamıs onlardanda yedik..heh kayınvalidecim şöyleeeee..
seviyorum bu kadını ben

düzensiz kullanıyormus canım ondan dolayı şüpheleniyo..
adaş sen hamile kal ama ya..sanada çok yakışır

sabah hemşire kan alırken diyo ki; ayhhh hadi inşallah positif çıkar, çikolata anne olursun

ben pek ihtimal vermiyorum ama adaşım, Allah büyüktür

daha cok üstüne düşüyordur dimi kübram, bebiş gibi davransa

kızlar hamileyken adet olmak çok görülen bişiy
adı da menstruasyon kanamasıdır.lisede sağlık dersinde öğretmişlerdi hatta kanama görmeyen bayanlarda bile 6 7 aylıkken gelebilen bir kanama
edacığım hadi bakalım hayırlı haberler inş.

Son düzenleme:

Allah büyük canım sende inşallah hamilesindir..hiç değilse ameliyat olmana gerek kalmıcak..doğumda alıcaklar o kistleri sende rahat bi nefes alırsın Allahın izniyle adaşım

evet canım sanki şimdi aile olduk biz. eskiden sevgiliydik sadece. çocuğumun annesi bakışı var. öyle koruyup kolluyorki. maşallah. çok güzel bir duygu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…