- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #91.601
kübra herkesi gördükte bi seni göremedik nolcak böyle..
5 dk albüme koysan kim bileccek yaaaa
Millet uğraşıyor uğraşıyor hamile kalamıyor derdim ki zormuş demekki hamile kalmak
görüyorum ki her an her saniye olabilir bu kadar kolay olması ne tuaf mesela günü olsa adetin bittikten sonraki 3 gün içinde olsa herkes o günler seferber olur şimdi böyle vir durum yok yani ben hala çözmüş değilim bu durumu
kız eda koydum ya ben. tekrar koyayım istersen yapıyorum şimdi albüm bekle.
ah öyle deme denizcim Allah verdiği için bu kadar kolay oluyor..o yüzden Allaha şükürler olsun
edaaa sen hap kullanmıyormuydun kuzum yaw
bizde mutlu oluruz edacm yeleklerı iki deıl 3 örerz artk:)))bnm bır arkd.vardı oda 2 ay adet oldu hamıleymıs kız megr cok sasırmıstık nasıp olunca oluyor işte
kız kradese denız ben adalina yelizzz:)))))hatlar karıştı:)))
ah öyle deme denizcim allah verdiği için bu kadar kolay oluyor..o yüzden allaha şükürler olsun
orası öyle canım ondan bahsetmiyorum ki zaten
düzensiz kullanıyormus canım ondan dolayı şüpheleniyo..
adaş sen hamile kal ama ya..sanada çok yakışır
eşine söyklememekle iyi yapmışsın. test sonucu bir çıksın hakkında hayırlısı. ama o haberden sonra eşinle aranda bambaşka bir bağ oluyor. rabbim hayırlı zamanda herkese nasip etsin.
yelis hap sıkıntı canım zaten ya kullanan herkes pişman nerdeyse. mecbur eşine güveneceksin.
en son eşin istemedigi için koymadını biliyorum..sonra ben seni hiç görmedimki
sabah hemşire kan alırken diyo ki; ayhhh hadi inşallah positif çıkar, çikolata anne olursun
ben pek ihtimal vermiyorum ama adaşım, Allah büyüktür
daha cok üstüne düşüyordur dimi kübram, bebiş gibi davransa
sabah hemşire kan alırken diyo ki; ayhhh hadi inşallah positif çıkar, çikolata anne olursun
ben pek ihtimal vermiyorum ama adaşım, Allah büyüktür
daha cok üstüne düşüyordur dimi kübram, bebiş gibi davransa
canım internete resmini falan koyma dedi zaten bende koymmaıştım ama balayı resmimizi koydum bir kere. siz yabancı değlsiniz bişey olmaz idye düşündümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?