2011 gelin adayları buyrun sohbete

artık iyice doktorlara inancım kalmadı hani kistlerin temizlenmeden çocuğun olmazdı çok biliyor onlar git o doktora sonuç kağıdını kafasına çarp

eda ya aklıma takıldı
sen doğum kontrol hapı kullanmıyomuydun peki :44:

kullanıyordum aylin'cim ama düzensiz kullandım son 2 ay, erken bıraktım 2 gün almadım
birkaç kere de hapı aldıktan sonra midem bulandı
belki de kan'a karışmadan çıkardım

her ne oldu ise, güzel bişey oldu
eşime süpriz yapıcam bu gece, iftara davetliyiz bişey çaktırmamam gerekiyor

peşpeşe doğuralım anacaım peş peşe hadi kızlar durmak yok takılın bize.

esra ilk okuduğumda ilk hamilelik paylaştığın gün aklıma geldi
sizde olun diyordun arkadaş arıyordun bir değil iki arkadaş al sana :)
devamı geliyor hiç sorun etme artık kıdemli hamişler oluyorsunuz siz ne derseniz biz onları yapcez

Yalnız varya nasıl olmuşsak hiçkimseye söylemeden birbirimizle paylaşıyoruz bu haberi iyiki varsınızz kızlar. Bence benim ve Edanın bebeği erkek Kübranın ki kız olucak :)))

şu cheesecakein tarifini alamadan bebeiş geldi bebeişin telaşesine iyice unutulur artık bizim tarif

ayy evet evet söylemediysen sürpriz yap
ayy ne güzel yaa bende istiyorum

valla esra nasıl dua ettin öyle tuttu. hepimiz takıldık peşine

Ayy evet canım nasıl üzgündüm o zamanlar. Bekarken çeyiz muhabbeti evlendik yemek muhabbeti şimdide olucak hep bebek muhabbeti :))
Artık kızlar toplanıp toplanıp bize hoşgeldin bebek partileri yapmanız gerekiyo

Hemen örgülere başlayın kızlar yoksa yetiştiremiceksinizz bu gidişle

heyecanlandım kutlamayı unuttum seni eda. rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayın nasip etsin. aminnnnnnnnnnnnn

amin kübracım, canım benim
bi tuhaf gelio bana şuanda herşey eve gidesim var, anneme sarılıp ağlamak istiyorum
dokturumu dövmek istiyorum
kocama söyleyip onun gözlerindeki pırıltıyı görmek istiyorum

denizim, Allah sana da nasip etsin tatlım benim

çok ama çok çok çok sevindim edacım rabbim kucağına almayı nasip etsin
sağ salim hayırlı evlat olsun vatanına bağlı evlat olsun ..,.

Ilk üçe girdin kız

evet züloş girdim valla

amin Esra'cım Allah hepimizi nazarlardan korusun

sağol meltemcim, Allah isteyen herkese nasip etsin. galiba bir bayanın hayatında duyabileceği en güzel haber
kistlerim konusunu bilemiyorum canım ii bir kadın doğumcu bulup eğrisini doğrusunu öğrenmek gerek

Eda cım bundan sonra 2 kat dikkatli ol ve kendini sürekli oku yanındada ayetel kürsi falan taşı çok nazar değiyo sana hemen herkese söylemeyin bebek haberinizi kendinide yorma canım

edacm bebiş hayrlısyla gelır saglıgında düzelr insallh bna kız olucagına daır hır his vr içimde esra icn erkek demstm tuttu bakalm bu sefer tutacakmı zmn gösterecek:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…