- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #91.721
senden gelmesini isterim açıkçası
eda ya aklıma takıldı
sen doğum kontrol hapı kullanmıyomuydun peki :44:
canlarım benim artık size dostlarım diyorum cünkü biliyorum ki gerçekten sevindiniz, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
iş yeri hekimi eda hanım hayırlı olsun anne oluyorsunuz diyince anlamadım arkadaşıma ne diyo diye sordum
nasıl mutlu oldum anlatamam. İçim içime sığmıyor ya cok garip
Allahım'a binlerce şükürler olsun, ben anne oluyorum
Aaaa edaaaaa çokk sevindimmm canım yaaa inan gözlerim dolu dolu yazıyorum şu mesajı nasıl mutlu oldum anlatamam allah sana çok güzel sorunsuz bi hamilelik geçirmeyi ve çok sağlıklı tombiş bi bebek kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı uğurlu olsun hepimizee.
Ayağımıda iyi sürümüşüm haa
kullanıyordum aylin'cim ama düzensiz kullandım son 2 ay, erken bıraktım 2 gün almadım
birkaç kere de hapı aldıktan sonra midem bulandı
belki de kan'a karışmadan çıkardım
her ne oldu ise, güzel bişey oldu
eşime süpriz yapıcam bu gece, iftara davetliyiz bişey çaktırmamam gerekiyor
kullanıyordum aylin'cim ama düzensiz kullandım son 2 ay, erken bıraktım 2 gün almadım
birkaç kere de hapı aldıktan sonra midem bulandı
belki de kan'a karışmadan çıkardım
her ne oldu ise, güzel bişey oldu
eşime süpriz yapıcam bu gece, iftara davetliyiz bişey çaktırmamam gerekiyor
aaaa edaaaaa çokk sevindimmm canım yaaa inan gözlerim dolu dolu yazıyorum şu mesajı nasıl mutlu oldum anlatamam Allah sana çok güzel sorunsuz bi hamilelik geçirmeyi ve çok sağlıklı tombiş bi bebek kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı uğurlu olsun hepimizee.
esra ilk okuduğumda ilk hamilelik paylaştığın gün aklıma geldi
sizde olun diyordun arkadaş arıyordun bir değil iki arkadaş al sana :)
devamı geliyor hiç sorun etme artık kıdemli hamişler oluyorsunuz siz ne derseniz biz onları yapcez
heyecanlandım kutlamayı unuttum seni eda. rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayın nasip etsin. aminnnnnnnnnnnnn
Ay edaaaaaaaaaaaaaaaaaa anacım bu kadar yeğenlerle nasıl baş ediceğiz ayol topik teyzeler
çok sevindim ya valla ay size böyle heyecanlanıyorum kendim nasıl olurum herhalde pc içeri giere sarılrım size
allah güç kuvvet versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
darısı bekleyenlerin hayalini kuranalrın başına
esra
kübra
eda
hamişler sizi isimleiniz bile uyuyor
çok ama çok çok çok sevindim edacım rabbim kucağına almayı nasip etsin
sağ salim hayırlı evlat olsun vatanına bağlı evlat olsun ..,.
Ilk üçe girdin kız
aaaa edaaaaa çokk sevindimmm canım yaaa inan gözlerim dolu dolu yazıyorum şu mesajı nasıl mutlu oldum anlatamam Allah sana çok güzel sorunsuz bi hamilelik geçirmeyi ve çok sağlıklı tombiş bi bebek kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı uğurlu olsun hepimizee.
Edacımmm çook güsel bir haber bu çok sevindim ne güsell yaaa hem 2011 yılında evlendiniz hem de 2011 yılında bebişlerinizin haberiniz aldınızkistlerin de temizlenir inş canım benim öyle bir durum var mı bilmiorum ama dogumda rahim kendini yeniliyormuş öyle bir şey duymustum ama ne kadar dogru bilemem
valla esra nasıl dua ettin öyle tuttu. hepimiz takıldık peşine
Acaba 4. Kim olacak şüplenen yokmu kendinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?