- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #91.741
eda kan değerini öğrenebildinmi. kaç haftalığa denk geliyor. belkide aynı zamanda doğum yaparız
Eda cım bundan sonra 2 kat dikkatli ol ve kendini sürekli oku yanındada ayetel kürsi falan taşı çok nazar değiyo sana hemen herkese söylemeyin bebek haberinizi kendinide yorma canım
edacm bebiş hayrlısyla gelır saglıgında düzelr insallh bna kız olucagına daır hır his vr içimde esra icn erkek demstm tuttu bakalm bu sefer tutacakmı zmn gösterecek:))
kızlar test sonucunu aldım,
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
kalbim yerinden çıkacak gibi ellerim titriyor ve ne yapacağımı bilemiyorum
perşembe kan değerlerime bakmak icin tekrar kan vereceğim
4. kim elini çabuk tutarsa o olacak
kübracım, onu perşembe günkü tahil ile öğreneceğim canım
esracım şuanda kendime kızıyorum cok, demekki vücudum daha fazla ilaç almamı istemedi
bebişim rahatsız oldu o yüzden sürekli mide bulantısı vs yaşadım, artık anla dermiş gibi
ağrı kesici doğum kontrol hapı(( Inşallah zarar vermemişimdir. korkmaya başladım
Inşallah Yeliz'cim, eli ayağı düzgün vatan'a millet' e hayırlı bir evlat olsun
sağlıklı ve mutlu insan olsun yeter bana. Ama ilk gelen Bade olsa güsel olur o ayrı
Kübraa hala etiketini değiştirmemişsin canımm sana bi bebiş takvimi yapmamız lazım :)
kübracım, onu perşembe günkü tahil ile öğreneceğim canım
esracım şuanda kendime kızıyorum cok, demekki vücudum daha fazla ilaç almamı istemedi
bebişim rahatsız oldu o yüzden sürekli mide bulantısı vs yaşadım, artık anla dermiş gibi
ağrı kesici doğum kontrol hapı(( Inşallah zarar vermemişimdir. korkmaya başladım
Inşallah Yeliz'cim, eli ayağı düzgün vatan'a millet' e hayırlı bir evlat olsun
sağlıklı ve mutlu insan olsun yeter bana. Ama ilk gelen Bade olsa güsel olur o ayrı
şimdi eda merak ettim mesela bende unutuyorum ramazanda özellikle geçen 2 gün almadığım oldu o gün içinde hamile kalınabilir mi takvim yöntemi adetten 10-12 arası doğurganlık zamanı demişlerdi
o zaman her an hamile kalma ihtimali oluyor insanın
Edaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
koşa koşa geldim diğer edadan haberi alınca. Ay çok sevindim tatlım ya. Darısı bütün isteyenlerin hepimizin başına hayırlı zamanda inşallah. Ay çok mutlu oldum yaaaBu üçüncü bebişimiz dimi kızlar. ACAYİP duygulandım beee
canım iki hafta sonra dr gel dedi kalp atışlarını duyacağız. haftamı söylemedi. ben yine son adettarihime göremi sayılacağım yoksa dr diğer muayeneden dsonramı karar verecek kaç haftalık olduğuma
Kızlar hamiş olanlara bebiş koydum yanlarına.
hamişlerimizinde listesini yapıyoz bölece :))
Uzun süre gelmeyenleride silelimmi kızlar NE DErsiniz.
Canım sen hiç kendine kızma morelinide bozma inan aynı şeyleri bende düşündüm ve yaşadım ilaçta içmiştim ama bak şu yazıyı okuyunca korkulucak bişey olmadığını anladım.
Bu hafta hamile olduğunuzu öğrendiğinizde aklınıza geçen ay boyunca içtiğiniz ilaçlar, çektirdiğiniz bir röntgen filmi, katıldığınız "içkili-bol dumanlı" bir toplantı veya yaptığınız ağır bir egzersiz gelebilir. Doğa bu konuda şöyle demektedir: "Ben seni uyarmadan önce (adet kanaman gecikmeden önce) yaptığın şeylerden sorumlu değilsin, ancak ben sana adet kanamanı geciktirerek mesaj verdiğimde günlük yaşamında dikkatli olmalısın". Bunun tıbbi çevrimi "ya hep, ya hiç" kuralıdır. Adet gecikmesi olmadan önceki dönemde bebek henüz az sayıda hücreden ibaret olduğundan bebeğe zarar verebilecek bir etken tek bir hücreyi bile etkilese gebelik daha ileri gidemez. Gebelik devam ediyorsa etken (gecikme olmadan önceki dönem) gebeliğe hiç zarar vermemiş demektir.
Yani bebeği öğrendiğin zamana kadar yaptığın hiçbişeyden sorumlu değilsin merak etme canım o koruma altında:)
canım iki hafta sonra dr gel dedi kalp atışlarını duyacağız. haftamı söylemedi. ben yine son adettarihime göremi sayılacağım yoksa dr diğer muayeneden dsonramı karar verecek kaç haftalık olduğuma
eda hiç korkma sen bebeğin orda olduğunu bilmeidğin sürece rabbim onu koruyor . hiç bişey ona dokunmuyor. bundan sonrası için dikkatli olmalısın
Kızlar hamiş olanlara bebiş koydum yanlarına.
hamişlerimizinde listesini yapıyoz bölece :))
Uzun süre gelmeyenleride silelimmi kızlar NE DErsiniz.
tüylerim diken diken oldu esra okurken, bundan sonra dikkat edeceğim artık ben bir prensesim sürekli kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?