2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayhh gözlerim doldu vallaaaa

çok kötüsün ya şuan gözlerimden damlalar aktı çok güzel bir yaklaşımla süpriz yapmışşın

ayyyyyy canım benim yawww tebrik ediyorum edacığım tekrardan hayırlısı olsun inş.

Allahımmm ağlattın eda beniiiii

ayy çok güzel yaa
ben de istiyoruummm

Eda bitirdin beni burdaa

notu aceleyle wc de yazdım kızlar, bişeyer daha yazacaktım ama çok duygusal olur diye vazgeçtim
Allah'ım hepimize mutlulukla ve huzurla yaşatsın tüm güzellikleri

eşim dün sarılır sarılmaz Bade geliyo dedi

Eda bebişin sağlıklı sıhhatli hayırlı ewlat olsun işallah. Eşine söyleme şekline bayıldım. Ağladım resmen çok güzel bi şekilde sürpriz yapmışsın. bende evlendikten sonra böyle söylemek istiyorm. Tabi akşama kadar söylemeden durabilirsem:) İşallah çok sağlıklı, az ağrılı huzurlu bi hamilelik geçirirsin.

Okurken gözlerim doldu eda

edacımmm harika bir açıklama yapmışsın eşine insanın duygulanmamsı için odun olması lazım çok güzel anlar herkere nasip olur inşallah.
bende 1 yıla yakın istemiyorum bebiş.25 gün kaldı düğüne ve nasıl korunacam bilemedim bugün adetimin ilk günü ilaca mı başlasam ne yapsam kafam çok karışık kızlar sizler ne yapıyorsunuz ya off

nişanlınla konus zuzu..kendine güveniyosa o korunsun..

ilk üç ay ek korunma yap ilk zamanalr için bence ilaç sonra içme eşine bırak 4 senenin hasreti bence pek eşine bırakma derim:))

çok duygusal olmuş edacm yaa

zuzu bana hap yan etki yapmıştı
ilk eşim korundu ama baya zorladı beni
öldüm resmen
bi marka var o çok kötü en pahallısı en kalitelisi diye düşünmüştük ama
insann canının yanmasınada etken olabiliyor
şimdi hapa başladım
ama 2 ay daha ikisini birden kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…