- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #91.921
aylinnnn 1-2-3-4-5-........
sakin ol kuzummm zamanımız var daha..derin bi nefes all
ya kızlar geçende de size diyodum
kazaya kurban gitmiş olabilirim diye ama sanırım gitmedim
adet belirtileri baş göstermeye başladı
ya istiyorum ama zamanı değil şuan
hayırlısı canım. istediğiğn an verrsin rabbim tabi sen bilirsin hazır olduğun zamanı.
ayhh gözlerim doldu vallaaaa
çok kötüsün ya şuan gözlerimden damlalar aktı çok güzel bir yaklaşımla süpriz yapmışşın
ayyyyyy canım benim yawww tebrik ediyorum edacığım tekrardan hayırlısı olsun inş.
Allahımmm ağlattın eda beniiiii
ayy çok güzel yaa
ben de istiyoruummm
Eda bitirdin beni burdaa
günaydınlar fıstıklar
kızlar geçmişi okuyayayım dedim biraz geç yazdım siz de merak etmişsiniz....
dün ofisten biraz erken çıkıp Galatasaray Store'dan zıbın aldım, Aslan Babam yazılı
sonra iftara arkadaşımıza gittik evdeki kokudan midem bulandı, eşim de noluyo sana böyle yoksa bişey mi var dedi hastaneye götürmek istedi bende gerek yok dedim geçer falan filan diyip geçiştirdim
ben hazırlandım yatağa yattım sonra eşim hazırlandı yatarken pikenin altına paketi koymuştum onu gördü
aaa ne aldın bana yaramas dedi, bende bak bakalım sevicek misin dedim
açtı paketi, içine not yazmıştım; canım babam, seninle maçlara gelip izinden gitmek için şuan annemin karnında gelişiyorum. Seni seviyoruz....
notu okurken çenesi titredi gözleri doldu tabii benim de sonra zıbına baktı, sarıldı bana
saat neredeyse 2 ye kadar karnımı sevdi bi görceksiniz kızlar ya çok sevimli.
Sabah işe giderken dedi ki, ben senin artık işe gitmeni istemiyorum. Mutlu ve rahat bir hamilelik geçirmeni istiyorum bi de sana bişey olucak diye çok korkuyorum doktor hamile kalırsan kistlerinden çok ağrın olur demişti ben dayanamam dedi
bende hafta sonu doktora gider konuşuruz hayatım diyip rahatlatmaya çalıştım
edacımmm harika bir açıklama yapmışsın eşine insanın duygulanmamsı için odun olması lazımçok güzel anlar herkere nasip olur inşallah.
bende 1 yıla yakın istemiyorum bebiş.25 gün kaldı düğüne ve nasıl korunacam bilemedim bugün adetimin ilk günü ilaca mı başlasam ne yapsam kafam çok karışık kızlar sizler ne yapıyorsunuz ya off
nişanlınla konus zuzu..kendine güveniyosa o korunsun..
edacımmm harika bir açıklama yapmışsın eşine insanın duygulanmamsı için odun olması lazımçok güzel anlar herkere nasip olur inşallah.
bende 1 yıla yakın istemiyorum bebiş.25 gün kaldı düğüne ve nasıl korunacam bilemedim bugün adetimin ilk günü ilaca mı başlasam ne yapsam kafam çok karışık kızlar sizler ne yapıyorsunuz ya off
bende bade geliyor dedim ama bakalım merakla bekleyecğim kısmet :)
bugün kızlar ne renk giydik üst badilerimizi gömleklerimizi
benim pembe
günaydınlar fıstıklar
kızlar geçmişi okuyayayım dedim biraz geç yazdım siz de merak etmişsiniz....
Dün ofisten biraz erken çıkıp galatasaray store'dan zıbın aldım, aslan babam yazılı
sonra iftara arkadaşımıza gittik evdeki kokudan midem bulandı, eşim de noluyo sana böyle yoksa bişey mi var dedi hastaneye götürmek istedi bende gerek yok dedim geçer falan filan diyip geçiştirdim
Ben hazırlandım yatağa yattım sonra eşim hazırlandı yatarken pikenin altına paketi koymuştum onu gördü
aaa ne aldın bana yaramas dedi, bende bak bakalım sevicek misin dedim
açtı paketi, içine not yazmıştım; canım babam, seninle maçlara gelip izinden gitmek için şuan annemin karnında gelişiyorum. Seni seviyoruz....
Notu okurken çenesi titredi gözleri doldu tabii benim de sonra zıbına baktı, sarıldı bana
saat neredeyse 2 ye kadar karnımı sevdi bi görceksiniz kızlar ya çok sevimli.
Sabah işe giderken dedi ki, ben senin artık işe gitmeni istemiyorum. Mutlu ve rahat bir hamilelik geçirmeni istiyorum bi de sana bişey olucak diye çok korkuyorum doktor hamile kalırsan kistlerinden çok ağrın olur demişti ben dayanamam dedi
bende hafta sonu doktora gider konuşuruz hayatım diyip rahatlatmaya çalıştım
benim pembe
benim pembe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?