- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #91.901
bimin akötüleni her salı yayınlıyorlar internete buet geçen hafta vermişlerdi canım
bakmıştın sende görmedin mi yine çıkıyor merak etme
adet bittikten sonraki 14 15 gün mü yoksa başladığı günden mi sayılıyor hani 12 idi :)
adet bittikten sonraki 14 15 gün mü yoksa başladığı günden mi sayılıyor hani 12 idi :)
basladigi gun denizim
bende yastik koruyucu alayim bana hatirlatirmisiniz tatlilar
dun kocise dedim ilacini unutanlar hamile kaliyormus unutturma bana diye
baktim su getiriyo gece icmem icin
tirstri benimki kizlarrrr
günaydınlar fıstıklar
kızlar geçmişi okuyayayım dedim biraz geç yazdım siz de merak etmişsiniz....
dün ofisten biraz erken çıkıp Galatasaray Store'dan zıbın aldım, Aslan Babam yazılı
sonra iftara arkadaşımıza gittik evdeki kokudan midem bulandı, eşim de noluyo sana böyle yoksa bişey mi var dedi hastaneye götürmek istedi bende gerek yok dedim geçer falan filan diyip geçiştirdim
ben hazırlandım yatağa yattım sonra eşim hazırlandı yatarken pikenin altına paketi koymuştum onu gördü
aaa ne aldın bana yaramas dedi, bende bak bakalım sevicek misin dedim
açtı paketi, içine not yazmıştım; canım babam, seninle maçlara gelip izinden gitmek için şuan annemin karnında gelişiyorum. Seni seviyoruz....
notu okurken çenesi titredi gözleri doldu tabii benim de sonra zıbına baktı, sarıldı bana
saat neredeyse 2 ye kadar karnımı sevdi bi görceksiniz kızlar ya çok sevimli.
Sabah işe giderken dedi ki, ben senin artık işe gitmeni istemiyorum. Mutlu ve rahat bir hamilelik geçirmeni istiyorum bi de sana bişey olucak diye çok korkuyorum doktor hamile kalırsan kistlerinden çok ağrın olur demişti ben dayanamam dedi
bende hafta sonu doktora gider konuşuruz hayatım diyip rahatlatmaya çalıştım
günaydınlar fıstıklar
dün ofisten biraz erken çıkıp Galatasaray Store'dan zıbın aldım, Aslan Babam yazılı
sonra iftara arkadaşımıza gittik evdeki kokudan midem bulandı, eşim de noluyo sana böyle yoksa bişey mi var dedi hastaneye götürmek istedi bende gerek yok dedim geçer falan filan diyip geçiştirdim
ben hazırlandım yatağa yattım sonra eşim hazırlandı yatarken pikenin altına paketi koymuştum onu gördü
açtı paketi, içine not yazmıştım; canım babam, seninle maçlara gelip izinden gitmek için şuan annemin karnında gelişiyorum. Seni seviyoruz....
notu okurken çenesi titredi gözleri doldu tabii benim de sonra zıbına baktı, sarıldı bana
Sabah işe giderken dedi ki, ben senin artık işe gitmeni istemiyorum. Mutlu ve rahat bir hamilelik geçirmeni istiyorum bi de sana bişey olucak diye çok korkuyorum doktor hamile kalırsan kistlerinden çok ağrın olur demişti ben dayanamam dedi
günaydınlar fıstıklar
ayy çok güzel yaa
ben de istiyoruummm
tmm kızlar 4. kurbanımızı ben buldummm aylinnnn.
ayy çok güzel yaa
ben de istiyoruummm
tmm kızlar 4. kurbanımızı ben buldummm aylinnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?