2011 gelin adayları buyrun sohbete

Banada söylersin dimi denizcim

Orasıda doğru Ama ben nedense hep susup dinleyen taraf oluyorum ben ilk çoğuğumu doğurana kadar 2. çocuğu yasaklıyorum size:84:

canım zaten sen evlendikten 6 ay sonra düşünüyorsun. yani en en 7 ay sonra hamilesin allahın izniyle. yani neredeyse biz doğurmadan sen hamile kalacaksın . merak etme ikincilere fırsatımız kalmadan seni gaza getirip doğurtutuz biz

Deniz bende silikonlu yastık almıştım özdilekti markası. İlk zamanlar baya iyiydi. Şimdi git gide silikonu söndü.
Azcık kabarık olsun diyorum napsam acaba Bende yıkıcamda iyice söner diye korkuyorum.

kızlar benim yastıklarım boncuk silikondu
markası falan yok
gittik yorgan diken yerlerden aldık
ama en kaliteli boncuk silikon olanlardan aldık
eşim terliyo diye yıkadım ben fıstık gibi oldu
aslıcım yıkayınca daha da kabarıyo hatta eşim bu yüzden istemedi pek
ne güzel inmişlerdi gene şişirdin diyo bana
yani yıkayın bence güzel oluyo
ben şimdi bu alezlerden alırsam gene yıkayıp öyle geçiricem bunları
edacım senin dediğini de denedim ben yastığa gene de geçiyo teri ve kokusu
bunlar daha kalın bişey geçirmez diye düşünüyorum

öff ya nerde bu eda gelsin artık meraktan çatlıyciiim

olabilir kübra yapıdan yapıya değişir diye okumuştum nurgül test yaptır en iyisi meraklandık bak zaten aslı demişti nurgülde sıra içine mi doğmuş ne

yok kızlar ya bende olmasın valla yawww ben sıramı verdim aslışa birşey yoktur bir günden hiç birşey olmaz korkutmayın beniii

aaaa doğruuu yoksa 4.haber senden mii bir günden bir şey olmaz ama günleride onemli özel günn 14. ve 15 . günü dikkat kızlar!!!!!!

14 ve 15. günü değildi hehehe üşüttüm herhalde kızlar ondan sanırım

zaten bu gidişle daha evlenmeden doğuracağım çok özeniyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…