- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #91.881
:
ne demek istedigim anlaşıldımı acep
dadadadammmmm:18::18: en büyük belirti nurgüll.
şaka bir yana bir gün hapı kaçırmakla bişey olmaz canım
Banada söylersin dimi denizcim
Orasıda doğru Ama ben nedense hep susup dinleyen taraf oluyorum ben ilk çoğuğumu doğurana kadar 2. çocuğu yasaklıyorum size:84:
aylin bizim yastıklar silkonlu idi eşim çok yüksek dedi bende içinden çıkardım silikonları biraz daha yumuşak oldu şmidide beğenedi büyük tekli yastık var annem çeyize yapmıştı onu kullanıyorum yün sanırım o sert biraz ama ona iyi geldi evden kendi yastığını getirdi bişeyler yaptı bende silikonlu yastığı yıkasam makinada nasıl olur acaba yıkadınız mı hiç
bende alabilrim çünkü 3 günde bir kılıf değişiyoruz birde havalandırıyorum balkonda yastıkları
Deniz bende silikonlu yastık almıştım özdilekti markası. İlk zamanlar baya iyiydi. Şimdi git gide silikonu söndü.
Azcık kabarık olsun diyorum napsam acabaBende yıkıcamda iyice söner diye korkuyorum.
geçmiş olsun üşüttün mü ki dikkt et canm
olabilir kübra yapıdan yapıya değişir diye okumuştum nurgül test yaptır en iyisi meraklandık bak zaten aslı demişti nurgülde sıra içine mi doğmuş ne
olabilir kübra yapıdan yapıya değişir diye okumuştum nurgül test yaptır en iyisi meraklandık bak zaten aslı demişti nurgülde sıra içine mi doğmuş ne
aaaa doğruuu yoksa 4.haber senden mii bir günden bir şey olmaz ama günleride onemli özel günn 14. ve 15 . günü dikkat kızlar!!!!!!
canım zaten sen evlendikten 6 ay sonra düşünüyorsun. yani en en 7 ay sonra hamilesin allahın izniyle. yani neredeyse biz doğurmadan sen hamile kalacaksın . merak etme ikincilere fırsatımız kalmadan seni gaza getirip doğurtutuz biz
aaa onu bilmiyordum ben deniz. peki nurgül senin adetine kaç gün var
bimin akötüleni her salı yayınlıyorlar internete buet geçen hafta vermişlerdi canım
bakmıştın sende görmedin mi yine çıkıyor merak etme
adet bittikten sonraki 14 15 gün mü yoksa başladığı günden mi sayılıyor hani 12 idi :)
zaten bu gidişle daha evlenmeden doğuracağım çok özeniyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?