2011 gelin adayları buyrun sohbete

Yapılan araştırmalar sonucunda;2000-2002 yılları arasında hiç şehit verilmemiş ama şu anda iktidarda olan hükümet geldikten sonra şehit sayısı artmış Allah herkesin yardımcısı olsun herkesin kardeşi var benim de kuzenim ay sonunda askere gidecek ama hep diken üzerinde olacagız

Meclise giremeselerdi kim bilir daha beter olurdu artık şehirlere inerlerdi avm ler felan
senelerdir bu soruna çözüm bulamıyorlar köpek sürüleri
allah korusun kardeşlerimiiz

kesinlikle eda,
ama işte bu ülkeyi bu hale getirenlerde cahil insanlar topluluğu,dur diyemediler şu adama,
ülkeyi parsel parsel satıyor,
üstüne katilin önde gideni imralıda en iyi şartlarda besleniyor
ve bizimde bu saatten sonra tek yapabildiğimiz şehitlerimize üzülüp dua etmek :/

hayırlısyla sağ salim baba evine gelmeyi nasip etsin rabbim meltemcim

meclise giremeselerdi kim bilir daha beter olurdu artık şehirlere inerlerdi avm ler felan
senelerdir bu soruna çözüm bulamıyorlar köpek sürüleri
allah korusun kardeşlerimiiz

n farkı var şehrin ortasında ensesinden vurmadılarmı 1 hafta önce
ondan önce yine şehrin ortasında 2 tane subayımızı şehit etmedilermi

ya şuan dağda kaçırdıkları

meltemcm 2000 yıllarndan oncede verılen şehit sayısı çok dha fazla istatistik bir araştrma yap hükümetten once ki yıllrda da cok şehit verilmiş pkk herzaman türkiyeye tehdit oluşturuyordu elbette yapılmış yanlışlar vr bnmde onaylamadgm ama yinede hükümete yuklememek lazm hem bundan daha ıyısımı varmı ki şeçelim

meclise sokan hükümet deılkı arkd.seçimler yapılan yanlş seçimler her dönemde mecliste vardılar ancak son dönemde artmasnn nedenınde hükümetn bazı tavizlernden doğdu bu konuda milliyetçi biri olarak asla onaylamıyorum ama bn ülkemde müslüman+türk gibi yaşamak isterim

işte bu cümle beni koparıyor
ne demek; daha iyisi var mı ki seçelim?

başka partilere fırsat verildi de onlar başa geçip kendilerini gösterme fırsatı buldular sanki

kızlar parti herkesin kendi tercihi benimki sana doğru gelmez seninki bana. bence bu şehit meselesini partilere maletmek saçmalık. araştırmalar falan hepsi fasa fiso. adamların zaten yapmak istediğibu. biz böyle birbirimizn kuyusunu kazıp yaptığı güzellikleri doğrulukları görmediğimiz birliğimizi sağlamadığımız sürece o it sürüleri devam edecektir. pkk nın sadece kürt birliği olmadığını hatta tamamen dış kuvvetlerle alakalı olduğunu artık çocuklar bile biliyor. bunlar hepsi türkiye için birer oyun. hepsi yalan. hepsi beli bir kimliğin arkasına saklanmış düşman aslında. allahın izniyle biz bunuda aşacağız.

Son düzenleme:
işte bu cümle beni koparıyor
ne demek; daha iyisi var mı ki seçelim?

başka partilere fırsat verildi de onlar başa geçip kendilerini gösterme fırsatı buldular sanki

canım bu ülkede chp yede mhpyede dsp yede fırsat verildi. eğer bizim gönlümüzü kazanmış olsalardı yine onlara oy verirdik. ama kazanamadılarki bu parti 3 seferdi lider. ben ilk sene vermedik oy saadet gibi dedim bunlarda. ama baktım doğru gidiyor verdim sonra.

Oy oy oyyyy ayşecik sabır çeksin kocişinn
renizlide kaç gün kalcanız

züleyham hiç konuşmadık eşimle benim istediğim bayram sonu perş-cuma eve gelmek. ama annemlerde memlekette olacak. eğer eşim ne zaman dönelim der onayımı alırsa cumartesiye kadar kalabiliriz. ama kendi başına o kararı vermeye kalkarsa cıngar çıkarmayı düşünüyorum.
bi yandan da diyorum yazık senede 1-2 sefer gidecek memleketine ben ailemin yanındayım hep. bilmiyorum bakalım.

Kızlar gazetede gördüm şimdi. Çukurcada 8 şehit vermişiz yine. İçim acıyor. ((

Allah rahmet etsin şehitlerimize. Allah kurtarsıın yakınları olanları. benim ablam kurtuldu darısı herkese.

aaaa ayşe inegöle mi geldin kaldın aşk olsun yaa bi daha gelirsen haberim olsun
bi çay ikram etmek isterim

ececim ilk gelişimde haberleşmiştik senle. ama ikincisinde program çok yoğundu atlamışım bebişim. doğru diyorsun akşam görüşebilirdik seninle aslında.bida gelirsem haber verrim canım. teşekkürler.

canım o fasülyeleri atmadıysan kek yapabilirsin kestaneli gibi oluyor

buketim o sinirle attım. kendimi çok beceriksiz hissettim.
eşimde beni kırmamak için yazık yavrum yiyelim diyor.
canım benim yaaa.

Geçmiş olsun ayşecim,şimdiden Allah acil şifalar versin... Ve tabiki Allah sağsalim eşine kavuştursun hemencik :)

çok teşekkürler eminecim

Aysecimm arada özlem iyidir sen yokken degerini anlasın :)

meltemim diyorum bi bak benle mi iyiymiş bensiz mi diye. şakalar yapıyorum arada.

Osmanlı Devletinde bile Ermeni,Rum,Yunan hep beraber yasıyorduk biz kozmopolit bir ülkeyiz yani bizim ülkemizde Ermeni de olur,Kürtte olur ,laz da olur yıllardan beri biz bu şekilde yasadık 70'li yıllarda sag-sol çatışmaları vardı şimdi de Türk-Kürt çatışmaları var bir şekilde dış kuvvetlerin etkisinde kalıyoruz oysaki biz bu şekilde mutluyuz degil mi en yakın arkadasımızı Kürt oldugu için dışlamıyoruz o da seninle birlikte şehitlerimize aglıyor.Ben de Eda gibi düşünüyorum başka partilere de şans verilmesi taraftarıyım ama forumumuzda siyaset içerikli konuşmak yasak sanırım o yüzden daha fazla uazatmayalım herkesin kendi fikridir saygı duyarım

3 seredir lider
peki gerçek oylarlamı lider
herşeyi ayarlıyo

parti muhabbeti değil kübracım
adam gibi yönetsinler şu vatanı akp olsun bayta sorun değil
yeterki satılmadan yönetilelim
yeterki
hergün haber sayfasını açtığımızda şehit haberi almayalım

kübracım, bu ülkede demokrasi var herkes çok şükür kendi terchini yapıyor
evet bu hükümet belediyecilikte iyi ama diğer tüm politikaları bana yanlış geliyor
daha önce enflasyon paketine dinamit alana bir parti olmuş mu? araştırdın mı? ya da daha önce benzinin fiyatı 3 lirayı geçmişmiydi
2 sene önce otobüs biletlerine 50 lira verirken şimdi oldu 80
ben medya sektöründeyim ve her gün dünya basınını takip ediyorum, bütün ülkeler bizden nefret etmeye başladı
bizimle dalga geçiyorlar
türkiye layıklıktan çıktı Gülen Cumhuriyeti kuruluyor diye başlık atan gazeteler var buna ne cevap verilecek peki?
Amerika'dan birileri talimat'ı veriyor bizimkiler de piyon gibi yapıyor hepsi aynı kaynaktan besleniyor ama kimse cevap veremiyor
Atamınızın kemikleri sızlıyor

Eda ne kadar benziyoruz deil mi?Bir de sana bi şey daha sormak istiyorum senin eşin de çok inatçı mı?Benimki acayip inatçı sonunda hep onun dedikleri oluyor

önceden daha inattı ama evlendikten sonra bana karşı olan inadı bıraktı ama bişeyi yapıcam diyosa yapıyo

Ben de medya sektöründeyim yaklaşık 3 senedir inanın haber merkezine o kadar çok haber geliyorki ve bir çogunu da kimse bilmiyor,yayınlanmıyor bile bundan bir ay önce dünya basınında çok saygın bir gazete Edanın dedigi gibi Gülen Hocanın Çiftligi diye manşet atıldı hiç denk geldinizmi bilmiyorum istanbulda'da vardır eger denk gelirseniz mutlaka konusun İranlı kadınların anlattıklarını dinleyin uydudan türk dizilerini takip ettikleri için az çok anlarsınız türkçelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…