- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #92.041
aaa öyle şey olur mu hiç?
bilal efendi amerika'da okusun 28 gün burdurda bedelli askerlik yapsın
öbürünün oğlu gitsin feytullah gülen cemaatinin başında faaliyetlerde bulunup şirketleri yönetsin
iğreniyorum hepsinden, ne kadar adaletsiz bir dünya da yaşıyoruz
yapılan araştırmalar sonucunda;2000-2002 yılları arasında hiç şehit verilmemiş ama şu anda iktidarda olan hükümet geldikten sonra şehit sayısı artmış allah herkesin yardımcısı olsun herkesin kardeşi var benim de kuzenim ay sonunda askere gidecek ama hep diken üzerinde olacagız
meclise giremeselerdi kim bilir daha beter olurdu artık şehirlere inerlerdi avm ler felan
senelerdir bu soruna çözüm bulamıyorlar köpek sürüleri
allah korusun kardeşlerimiiz
Eda benim nişanlım da Şırnak'ta yapmış ama ben o zaman yoktum :)ve o da aynı takımı tutuyo ama ben Bjklıyım :)
yapılan araştırmalar sonucunda;2000-2002 yılları arasında hiç şehit verilmemiş ama şu anda iktidarda olan hükümet geldikten sonra şehit sayısı artmış allah herkesin yardımcısı olsun herkesin kardeşi var benim de kuzenim ay sonunda askere gidecek ama hep diken üzerinde olacagız
bende Bjkliyim meltem hemde sonuna kadar ama zıbını gs aldım eşimin hoşuna gitsin diye
meltemcm 2000 yıllarndan oncede verılen şehit sayısı çok dha fazla istatistik bir araştrma yap hükümetten once ki yıllrda da cok şehit verilmiş pkk herzaman türkiyeye tehdit oluşturuyordu elbette yapılmış yanlışlar vr bnmde onaylamadgm ama yinede hükümete yuklememek lazm hem bundan daha ıyısımı varmı ki şeçelim
işte bu cümle beni koparıyor
ne demek; daha iyisi var mı ki seçelim?
başka partilere fırsat verildi de onlar başa geçip kendilerini gösterme fırsatı buldular sanki
Oy oy oyyyy ayşecik sabır çeksin kocişinn
renizlide kaç gün kalcanız
Kızlar gazetede gördüm şimdi. Çukurcada 8 şehit vermişiz yine. İçim acıyor.((
aaaa ayşe inegöle mi geldin kaldın aşk olsun yaa bi daha gelirsen haberim olsun
bi çay ikram etmek isterim
canım o fasülyeleri atmadıysan kek yapabilirsin kestaneli gibi oluyor
Geçmiş olsun ayşecim,şimdiden Allah acil şifalar versin... Ve tabiki Allah sağsalim eşine kavuştursun hemencik :)
Aysecimm arada özlem iyidir sen yokken degerini anlasın :)
canım bu ülkede chp yede mhpyede dsp yede fırsat verildi. Eğer bizim gönlümüzü kazanmış olsalardı yine onlara oy verirdik. Ama kazanamadılarki bu parti 3 seferdi lider. Ben ilk sene vermedik oy saadet gibi dedim bunlarda. Ama baktım doğru gidiyor verdim sonra.
canım bu ülkede chp yede mhpyede dsp yede fırsat verildi. eğer bizim gönlümüzü kazanmış olsalardı yine onlara oy verirdik. ama kazanamadılarki bu parti 3 seferdi lider. ben ilk sene vermedik oy saadet gibi dedim bunlarda. ama baktım doğru gidiyor verdim sonra.
Eda ne kadar benziyoruz deil mi?Bir de sana bi şey daha sormak istiyorum senin eşin de çok inatçı mı?Benimki acayip inatçı sonunda hep onun dedikleri oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?