2011 gelin adayları buyrun sohbete

vla yapıorummm hiçte cekınmıorumm asla utanmamm zor geldı o anda ıkı suslenıp gıyınmesıne cıkıverdm oyleee nesekı yalnız degılmısımmm

aynen yeliz hiç süslenemem. benim bir arkadaşım var bakkala giderken bile ona uyumsuz bişey giydiremedim. oooooo ben ne bulursam onu giyerim acelem varsa. utanmam bende asla. yalnız değilsin yani canım.

tmm cnm denicem..gelsin faturalarrrrrrrrrrrrrrr

aynen yeliz hiç süslenemem. benim bir arkadaşım var bakkala giderken bile ona uyumsuz bişey giydiremedim. oooooo ben ne bulursam onu giyerim acelem varsa. utanmam bende asla. yalnız değilsin yani canım.

eşimde dıkkt eder boyle seylere bna dıyorr sende duzgun gıyınseydn aman şurdan şuraya gıdecegm karanlkta kım gorcek yok ılla suslenrr:))))

kızlar bn cıkıom eşim kızıo hadı hayatm hadı bn nıyetlıyımmm uffff ı aksamlarrr optm sızlerı:))))

al benden de o kadar, ne bulsam giyerim hemen
kimin ne düşüneceğini pek umursamam ama bazen de kokoşluğum tutar çöp atmaya giderken parfüm sıkarım
rüzgarla beraber kokum yayılsın diye

Valla bende hiç özenmem dışarı çıkarken,yani bakkala giderken çoğu zaman saçımı bile taramam toplar çıkarım
Ama bazen eşim gelmeden süslenip hazırlanıyorum onu şaşırtmak hoşuma gidio

edacım açma hamuru yoğurdum bir su bardağı ılık süt içine bir maya attım bir çay kaşığı şeker o içinde eriyince içine bir yumurta yaklaşık iki yemek kaşığıda margarin eritip koydum. bir tatlı kaşığıda tuz. sonra yoğurdum hamuru ve sarıp beklettim yarım saat kabardı.

sonra malzemeyi açtım oklavayla içine kaçar rendesi, sucuk ve domates koydum üzerine yine kaşar.kenarlarını kıvırdım. fırına vermeden öncede üzerine yumurta sürdüm ve parça parça tereyağ attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…