- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #92.201
Eki Görüntüle 242428 Eki Görüntüle 242427
ilk defa yaptım biraz sallamasyon oldu ama acemi şansı derler ya çok güzel tuttu
ilk defa yaptım biraz sallamasyon oldu ama acemi şansı derler ya çok güzel tuttu
vla yapıorummm hiçte cekınmıorumm asla utanmamm zor geldı o anda ıkı suslenıp gıyınmesıne cıkıverdm oyleee nesekı yalnız degılmısımmm
patatesi normal doğruyorsun canım istersen sadece zeytinyağla harmanla istersen baharat ekle öyle harmanla püf noktası zeytinyağı çok olmasın o zaman yumuşak oluyor yağlı kağıt serili fırına ver kızarana kadar pişir 35-40 dakikada pişiyor
ben onlarıda az zeytinyağı ile yağlayıp öyşe atıyorum fırına gayet güzel pişiyorlar canım
aynen yeliz hiç süslenemem. benim bir arkadaşım var bakkala giderken bile ona uyumsuz bişey giydiremedim. oooooo ben ne bulursam onu giyerim acelem varsa. utanmam bende asla. yalnız değilsin yani canım.
kübracım eşinin çok şanslı olduğunu söylemişmiydim
Bence çok güzel gözüküyor,hiçte acemi işine benzemiyor ellerine sağlık tatlım :)
aynen yeliz hiç süslenemem. benim bir arkadaşım var bakkala giderken bile ona uyumsuz bişey giydiremedim. oooooo ben ne bulursam onu giyerim acelem varsa. utanmam bende asla. yalnız değilsin yani canım.
ahanda o arkadaşın benim eşofmanla bakkala gittiğimi hatırlamam illa kot giyerim
becerikli arkadaşım benim, ellerine sağlık çok güzel görünüyor
edam ya unuttum ben senin bebişi canı çekmesin sonraa. söyle ona teyzesi ona yapacak bir doğsun dişleri çıksınn komacan yapacak hemde
ayhhhh kübra, bebişler doğunca buluşalım mutlaka
sahilde yürüyüş yapıp kahve içelim
ayhhhh kübra, bebişler doğunca buluşalım mutlaka
sahilde yürüyüş yapıp kahve içelim
ben gelir bebişlerinize bakarım siz rahat takılın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?