- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #92.181
Az kaldı ewet heyecan üzüntü ikisinide aynı anda yaşıyorum ama çok güzel bir mutluluk sewdiğin adamla acı tatlı bir ömür inş
allahm herkese nasip etsin
o filmin benzerini izlemiştim ben daha önce ama adı aklıma gelmiyor
çok benziyordu, o yüzden uyuz oldum izlerken sürekli başka şeylerle ilgilendim
BİR KEREDE OTOBÜSLE BİR YERE GİDECEĞİZ YENGEMLE OTOBÜS GELMEDEN BİRŞEYLER SÖYLEDİ AMA GÜLMEKTEN YERLERE YATIYORUM O DENLİ KOMİK NEYSE OTOBÜS GELDİ YENGEM BİNDİ BENDE TAM ADIM Atıyorum gülmekten binemiyorum kikir kikir şöför kaldırmıştı beni yarma gibiydi bir itlese otobüsün sonuna uçardım :)
birde bir kaç sene önce bol badiler modaydı bende giymiştim göbeğim çıkmış azıcık sırtımı dayayınca adam koca otobüsü durdurup demezmi hamile bayana yer verin anam bir utandım yerden çok tanıdık varmı diye bakıyorum
oturdum ama kıpkırmıızıyım adam sonra demezmi hamileydiniz demi bende hafifi masum gibi otrudum artı khıhı ay allah ya
hoşgeldin eminecim siz iş kurmuştunuz ne oldu o iş
bnm okdr cok kı rezılıgım hangı bırını anlatım kızlar yaaa
mesela daha iki gün önce apartmanda bnışirketten gelen temzlikçi sandılar sebebi annemlere gıdecektm havada kararmk uzereydı bnde ev halıyle cıkıverdm kalın coraplarımın uzerne bebetleerımıde gıymıs bulundm bna karı koca bakısları gorecektınz ne var ynı hayatnzda hıc babaetn ıcıne kalın corap gıyen bırını gormedınz mıöyleysee iyice bakınneşim hala dalga gecıyorr anlattım onada komıktı ama yaa
son bir buçuk saat
akşam menü siparişim alındı fırında patates yapcakmışım yetişirmi bilmiyorum
son bir buçuk saat
son bir buçuk saat
ayk koptum ya bende çok yapıyorum öyleee
kuzum sen kafana göre yap boşver..
bide buket fırında patates kızartması için bişiler diyodu..o nasıldı
yani tek bir patateste olmazki patlıcanlar fırında hiç gzel pişmiyor neden aacaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?