2011 gelin adayları buyrun sohbete

BİR KEREDE OTOBÜSLE BİR YERE GİDECEĞİZ YENGEMLE OTOBÜS GELMEDEN BİRŞEYLER SÖYLEDİ AMA GÜLMEKTEN YERLERE YATIYORUM O DENLİ KOMİK NEYSE OTOBÜS GELDİ YENGEM BİNDİ BENDE TAM ADIM Atıyorum gülmekten binemiyorum kikir kikir şöför kaldırmıştı beni yarma gibiydi bir itlese otobüsün sonuna uçardım :)

birde bir kaç sene önce bol badiler modaydı bende giymiştim göbeğim çıkmış azıcık sırtımı dayayınca adam koca otobüsü durdurup demezmi hamile bayana yer verin anam bir utandım yerden çok tanıdık varmı diye bakıyorum
oturdum ama kıpkırmıızıyım adam sonra demezmi hamileydiniz demi bende hafifi masum gibi otrudum artı khıhı ay allah ya

Ayy kızlar çok güldüm yaa
ya böyle sorunca benim neden aklıma bişey gelmiyo uyuz oluyorum kendime yaa
ama bi kere lisede stajdayken işe yetişeyim otobüsü kaçırmayayım derken
merdivenden çok fena yuvarlanmaıştım iki katı birden inmiştim sırt üst düşmüştüm
annemler benim gümbürtüme çıkmışlar merdivene ben kalkamıyorum ama yattıığım yerden bağırıyom anneee ben düştüm kaldırın beni diye
belim çok kötü olmuş kalkamıyom ayaklarımın üstüne dikilemiyorum ağladım ağladım
sonra da katıla katıla güldüm
annemde diyo deli bu kız ya benim ödüm koptu o gülüyo diyo
ama napayım sonradan düşününce komik geldi

ben bazen karnımı şişiririm otobüslerde yer versinler diye

bir keresindede metrobüse sapık bir adam binmiş tam benim arkamdaymış.benim haberim yok. yanımdaki abi sağolsun farketmiş bana dediki kardeşim sen gel şurda dur. bende kuzu kuzu uydum dediğine. sonra o sapık adam inince. dediki kusura bakma sana emreder gibi gel dedim ama arkandaki adamınbakışları pek temiz değildi o yüzden böyle yaptım. bende sağolasın abi dedim yanımdada bir çocuk dikiliyor. oda dedi aaa o yüzdenmi öyle dediniz falan sonra çocuk benimle konuşmaya başladı. yok işte kadınlar artık rahat edemiyor. bu sapıklar yüzünden. işte ne güzel çalışıyorsunuz. nerde çalışıyorsunuz... falanda filan adım murat .. aldı muhabbet biraz daha dursam neler anlatacak. kafa sallıyorum sadece. neyse indim durağım geldi bir baktım buda inmiş.tanışabilirmiyiz dedi. sapıktan kurtarma bahanesiyle kız götürecek çakallll

bnm okdr cok kı rezılıgım hangı bırını anlatım kızlar yaaa

mesela daha iki gün önce apartmanda bnışirketten gelen temzlikçi sandılar sebebi annemlere gıdecektm havada kararmk uzereydı bnde ev halıyle cıkıverdm kalın coraplarımın uzerne bebetleerımıde gıymıs bulundm bna karı koca bakısları gorecektınz ne var ynı hayatnzda hıc babaetn ıcıne kalın corap gıyen bırını gormedınz mıöyleysee iyice bakınn eşim hala dalga gecıyorr anlattım onada komıktı ama yaa

hoşgeldin eminecim siz iş kurmuştunuz ne oldu o iş

kurduk canım çok şükür idare eder,ama herzaman iş olmuyor tabiki geçen nişan çekimimiz vardı,bayramdan sonra 2 düğün çekimi var :)
Ama işte herzaman iş olmadığı için olsada haftasonu olduğu için çalışmak istiyorum artık :)

ayk koptum ya bende çok yapıyorum öyleee

Ben geçende yaptım.. fırında elma dilim patates süper oldu...
Patetesleri elma dilim yaptım,sonra bi kapta bol baharatla yağlayıp tepsiye dizdim...
Lezzeti çok güzeldi bide kızartmaya göre daha az kalorili oldu tabi :)

son bir buçuk saat
akşam menü siparişim alındı fırında patates yapcakmışım yetişirmi bilmiyorum

aklıma soktun bak gidince bende yine elma dilim patates yapayım. çok güzel oluyor. eşimde kahvaltı yapmak istedi bugün. ama közlenmiş kırmızı biber ve domates soslu sosis te istedi. bu akşam biraz daha kolay olacak benim için. bu arada kzılar dün bir pide yaptım müthiş oldu. resmini ekleyeyim

kuzum sen kafana göre yap boşver..
bide buket fırında patates kızartması için bişiler diyodu..o nasıldı

patatesi normal doğruyorsun canım istersen sadece zeytinyağla harmanla istersen baharat ekle öyle harmanla püf noktası zeytinyağı çok olmasın o zaman yumuşak oluyor yağlı kağıt serili fırına ver kızarana kadar pişir 35-40 dakikada pişiyor

yani tek bir patateste olmazki patlıcanlar fırında hiç gzel pişmiyor neden aacaba

ben onlarıda az zeytinyağı ile yağlayıp öyşe atıyorum fırına gayet güzel pişiyorlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…