2011 gelin adayları buyrun sohbete

Selam kızlar siteye yeni üye oldum :)
Önümüzdeki ayın 24 de düğünüm var iple çekiyorum o günü 7.senemizin sonunda muradımıza ericez inş[/B]

İncir reçelini bende iş yerinden izledim hoho :) Çok beğendim.

en son incir reçelini izledim.

unutamadığım film de Piyanist. onu izlerken çok etkilenmiştim.

piyanist güzeldi bak hatırladım şimdi

biz de geçen hafta izledik Kimliksiz'i ikimizde uyumuşuz izlerken
Çınarağacı çok güzeldi
bi de hangover 2' de çok güldüm
babam ve oğlum'u da severim ben
new york da beş minare de güzeldi

ahahha deniz hayatı metrobüslerde geçmiş biri oalrak size birolay anlatacağım. olayın yanındaydımama dahildeğildim. metrobüsün ilk zamanları tabi baya kalabalık. ben ve iki yanımda iki adam ayaktayız . sol yanımdaki adam 40 yaşlarında .sağ yanımdaki genç bir çocuk onun önünde koltuk var ve 45 yaşlarında bir kadın oturuyo. yolculuk biraz sürdü sonra oturan kadın uflamaya falan başladı. sonra bağırdı birden bire . utanmıyormusun bana dokunmaya terbiyesiz ahlaksız .çocuğa demediğini bırakmadı. yanımdaki genç çocuğun bacağı ona değiyormuş değemezmiş falan filan. taciz etme niyetindeymiş. resmen bağırarak çocuğu orda rezil etti. çocuk kıpkırmızı teyze ne münasebet. ben ayakta duruyorum en fazla dizim size değmiştir falan diye ikna etmeye çalışıyor. orda tabi anladı herkes kadının çirkef olduğunu. yanımdaki 40 yaşlarındaki adam dayanamadı. ya teyze dedi utanmıyormusun çocuğu burda utandırmaya ortada hiç bişey yok. dizi dizime değdi diye. sen biliyormusun bizim birda g...tmze neler değiyor.

selam arkadaşlar siteye yeni üye oldum önümüzdeki ayın 24. de düğünüm var 7.yılımızın sonunda muradımıza ericez inş.

tam fıkra gibi olmuş

bizde lise stajında b, arkadasla bekledigimiz servis kaçıp gitmişti..arkasından bi taksi cevirmiştik
taksi korna çalıyo bizim şoför duymuyo..
servisin önüne bi gazladık ani frenle..
elimde silah olsa servise silah çekicem
amerikan filmleirnde hissetmşitm kendimi..

kızlarr bn bir gün otobüsten ınerken para vermeyı unutmuşum kulağımdada mp3 vr müzik dinliom bn ınınce şöför arkamdan bagırmıs ama duymamısım tbı nesekı otobuste arkd.vardı vermış parayı şöfürr diyomuş kıza bak parayı vermedi:))))))ayy bnde nasıl unuttysam arkd.epey dalga gecmıslerdı.

o filmin benzerini izlemiştim ben daha önce ama adı aklıma gelmiyor
çok benziyordu, o yüzden uyuz oldum izlerken sürekli başka şeylerle ilgilendim

vizyondayken gidememiştik geçenlerde aldık evde izledik.iyi ki gidememişiz diye düşündüm verdiğimiz paraya acırdım.

bide bi aptallığımız olmuştu bizim gidecek film bulamadığımz için ev diye bi filme gittik bbg gibi bişiydi.çok çooook kötüydü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…