- 12 Ağustos 2011
- 347
- 4
- 96
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #92.161
İncir reçelini bende iş yerinden izledim hoho :) Çok beğendim.
en son incir reçelini izledim.
unutamadığım film de Piyanist. onu izlerken çok etkilenmiştim.
biz de geçen hafta izledik Kimliksiz'i ikimizde uyumuşuz izlerkenincir reçeliniz izlemedim halamla kardeşim izlemişler mutlaka izlemelisin demişlerdi fırsatım olmadı.
en son kocişle pazar sabahı netten izledik KİMLİKSİZ filmini. güzel filmdi .
en son yine kocaccımla sinemaya gittiğimizde 216 saat miydi filmin adı neydi . kanyonda sıkışıp kalan bir dağcının saatlerini anlatan bir filmdi hiç beğenmedik.
şimdiye kadar en güzel bence . hayat güzeldir çok sevimli bri filmi. peach adams, rain man eskilerden kalma beğendiğim filmler. korku filmi olarak ta size tavsiye edebileceğim. cehenneme bir adım :18:
puhahahahahaha onu nasıl unuttum doğru oyun bölümüne transfer olayım ben
otobüste yada yolda başınıza gelen maceralar varmı
ben uyku sersemi yanlış arabaya binmiştim birde uyyumuştum gözlerimi açtım hiç çaktırmadım aval aval bakına bakına indim ay rezillikti
birde münübüse bindim iki kro oturuyor kalktı biri yer verdi biraz yol gititk diğer yanımda oturacak inecekmi şmeğer salak müsade istemiyor bacağını uzatıyor mal kafalı ya dedim ne oluyor b dakika müsade istesenize ne yapıyorsun böyle oda demezmi biz sana yer verelim birde azar işitelim ay çok gülesim gelmişti herkes bize bakıyor patlatıvercektim cucuk beynine
:) ay buket allah seni tutuverseydin
birde yolculuklarda wc gidersinde kapı tık tık yaparlar ya sinir oluyorum
selam kızlar siteye yeni üye oldum :)
önümüzdeki ayın 24 de düğünüm var iple çekiyorum o günü 7.senemizin sonunda muradımıza ericez inş:d[/b]
ahahha deniz hayatı metrobüslerde geçmiş biri oalrak size birolay anlatacağım. olayın yanındaydımama dahildeğildim. metrobüsün ilk zamanları tabi baya kalabalık. ben ve iki yanımda iki adam ayaktayız . sol yanımdaki adam 40 yaşlarında .sağ yanımdaki genç bir çocuk onun önünde koltuk var ve 45 yaşlarında bir kadın oturuyo. yolculuk biraz sürdü sonra oturan kadın uflamaya falan başladı. sonra bağırdı birden bire . utanmıyormusun bana dokunmaya terbiyesiz ahlaksız .çocuğa demediğini bırakmadı. yanımdaki genç çocuğun bacağı ona değiyormuş değemezmiş falan filan. taciz etme niyetindeymiş. resmen bağırarak çocuğu orda rezil etti. çocuk kıpkırmızı teyze ne münasebet. ben ayakta duruyorum en fazla dizim size değmiştir falan diye ikna etmeye çalışıyor. orda tabi anladı herkes kadının çirkef olduğunu. yanımdaki 40 yaşlarındaki adam dayanamadı. ya teyze dedi utanmıyormusun çocuğu burda utandırmaya ortada hiç bişey yok. dizi dizime değdi diye. sen biliyormusun bizim birda g...tmze neler değiyor.
bende izledim incr recelini ama bahsettikleri kadar iyi deildi.etkilenmedim hiç
Selam kızlar siteye yeni üye oldum :)
Önümüzdeki ayın 24 de düğünüm var iple çekiyorum o günü 7.senemizin sonunda muradımıza ericez inş
Hoşgeldin,
Şimdiden hayırlı olsun ve kolay gelsin az kalmış :)
İşte geldim burdayım :)
Ayy yarın iş görüşmem var uzun zamandan sonra heyecan yaptım ahahha :)
o filmin benzerini izlemiştim ben daha önce ama adı aklıma gelmiyor
çok benziyordu, o yüzden uyuz oldum izlerken sürekli başka şeylerle ilgilendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?