2011 gelin adayları buyrun sohbete

kübracım her iki menünde de ya etli yemeği çıkar da tuzda tavuğu
iftarda çok fazla yenmiyor yazık olur

neden annenlerle kayınvaldienleri bir almıyorsun

ben pişirmeden koydum canım

ay şimdiki çocuklar çok fena yaaaa.

Eşimin arkadaşının oğlu var 6 yaşında. Çocuk annesi babası işe giderken balkona çıkıp bağrıyomuş. Sanırım ananesi babannesi gelip bakıyo. "uLANNNNNNNNNNNNNNNN nereye gidiyosunuz. evde tek başına çocuk bırakılırmııııııııııııı, gitmeyin diyommmmm, beni dünyaya getirdiniz bırakıp gidiyonuz" diye bağrıyomuş peşlerinden.

kızlar dün eşimn kardeşinin oğlu vr 7 yaşında onlara yemeğe gittik tam iftar vakti herkes balkonda ezanı bekliyor bnde arabayı parkeiom neyse indim arabadan balkondan küçük velet bağırarak şöyle demezmi aaa yengemn arabasına bak ezik arabası sanki anasnn karnndan lüks arabalaryla doğdu mübarek gayet ezik arabam

Aslı evet dün kıkır kıkır öldüm gülmekten komikti geröekten seninkide aynen

kübra buzluğa koydum ben
çünkü dolapta bozulabir diye zaten şurada hafta sonuna birşey kalmamış ki cumadan yap buzdolabına koy istersen

kızlar bende eşimin doğum günü için menümü hazırladım:
doğum günü pastası -> ben yapıcam
Tiramisu
Avcı böreği
Patesli & Peynirli poğaça
Yaprak Sarma
Şehirye salatası (tavuklu)
Yoğurtlu Patates
Zeytiyağlı Fasulye

teşkkr ederm kübracm bn bu kadrını yapmazdm sen becerklısın masallhh:))

ee çocuk işte Sen eşinle beraber niye gitmedin canım

buketcm esımle gıttım bn arabayı parkederken o bna yardmcı oluo inip:))gerci bn tek harektte park edıom ama neyse:))9

koptum yaaaa bilmiş bak sen şunaaa gitmeyn diommmmm heeee bizimde tatilde yine bu eltımın oglu rezıl ettı bızı benm kayınvalıdemn uzun bır kolıdoru vr bız eşimle odaya gidos eşim bni gıdklamaya basladı bnde gülmemek ıcın tutuom kendımı falan sonra sarıldı bna neyse o sırada eltimin oğlu geldi bize baktı gözgöze geldik hemen içeri gitti bizde arkasndan tabi odada kayınvalıdem kayınpederm eltımler herkes vr gülmeye basladı herkes noldu dıyorr bu gülüyorr gülmesi bitince demezmi amcam yengemi duvara yaslamış aslında olay tam olarak öyle deildi nasıl utandm ahh dedm bu çocuklar abartmayı nasılsa sevıyorr

kübracım her iki menünde de ya etli yemeği çıkar da tuzda tavuğu
iftarda çok fazla yenmiyor yazık olur

tamam canım çıkartayım en iyisi. haklısın yenmiyor fazla. çorbadan sonrası işte insan gözü aç o yüzden yiyorr

neden annenlerle kayınvaldienleri bir almıyorsun

ben pişirmeden koydum canım

tmmdır deniz çok sağol o zaman cumadan yapar buzluğa koyarım . aslında düşündüm iki aileyi bir alsam . hem iki kere yorulmamış olurum. sizce işn altından çıkabilirmiyim. annemler 4 kişi gelecek kayınvalidemlerde 4 kişii 2 de biz 10 kişi aslında kolay. dur ben akşam eşime sorayım en güzeli bu fikir sanırım deniz çok sağolll

Ay yeliz valla ben yerin dibine girerdim sanırım utancımdan ay çok kötü benim için çok çekinrim ben

bnde utandm ama cocuk bu netıcede bi sey diyemedm dan diye olmadık bır seyı abartabılıyo bnde utanmstm hemen konuyu degıstrmıstım çocuk aklı iştee uff yaaa

Son düzenleme:
çocuklar çok masum yaa. bizde vlenmeden önce hep eltime giderdik eşimle. kızı var 3 yaşında. ona derdik biz evlleneceğiz düğünümüz olcak işte sen süslenceksin falan. düğün oldu tabi evlendik. ama çocuğun aklına yer etmiş. ne zaman gitsek hala siz evlenceksiniz dimi diyor. düğününüz olacak.

Biz pazar günü 10 kişi ağırladık öldük eşimle :) Sabahtan başladık yani bişileri yapmayı. Sonra ben temizlik. sonra yemeklere devam. çay su derken oturmadım hiç o gün. Ama bikerede halletmiş olduk dayıyı teyzeyi çocuklarını. Kendi annenler kaynanan olunca daha çok yardım ederler hem merak etme.

aynı mesaj ikikere çıkmış yav

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…