- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #92.341
kızlar bende bu ccumartesi annemleri ve hafta içi salı günüde kayınvalidemle eltimi alacağım iftara. şimdi ilk annemlerim menü
yayla çorbası
etsote
pilav
dilim patates
tuzda tavuk
salata
zeytinyağlı dolma (biber)
su böreği (hazır su böreği yufkasıyla yapacağım)
tatlıyı hazır alıcam yetiştiremem
kayınvalidemler için yaklaşık bri menü
ezogelin çorbası
kilis tava
pilav
dilim patates
tuzda tavuk
salata
zeytinyağlı dolma (biber)
su böreği (hazır su böreği yufkasıyla yapacağım)
tatlıyı yine hazır alacağım yada revani
ya aslında haklısın buket yenmiyor iftarda fazla bişey amainsan tereddüt eidyor az bişeymi yapmış olurum diye. Birde eklemek veya çıkarmaki stediğiniz bişey varmı kızlar.
Zeytinyağlıyı sarıpp dolaba koyan arkadaşlar yardımmm. Biber dolmasına koyup bende koyabilirmiyim dolaba. Pişiripmi koyacağım pişirmeden mi
kızlar dün eşimn kardeşinin oğlu vr 7 yaşında onlara yemeğe gittik tam iftar vakti herkes balkonda ezanı bekliyor bnde arabayı parkeiom neyse indim arabadan balkondan küçük velet bağırarak şöyle demezmi aaa yengemn arabasına bak ezik arabasısanki anasnn karnndan lüks arabalaryla doğdu mübarek gayet ezik arabam
hangisinden başlayayım yelizzzz
bak burda tuzda tavuğun tarifi var. http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...elinlerinin-yemek-tarifleri.html#post19795467
geri kalanı zaten çok kolay. sende biliyorsun canım gördük muhteşem sofranı maşallah
ee çocuk işteSen eşinle beraber niye gitmedin canım
ay şimdiki çocuklar çok fena yaaaa.
Eşimin arkadaşının oğlu var 6 yaşında. Çocuk annesi babası işe giderken balkona çıkıp bağrıyomuş. Sanırım ananesi babannesi gelip bakıyo. "uLANNNNNNNNNNNNNNNN nereye gidiyosunuz. evde tek başına çocuk bırakılırmııııııııııııı, gitmeyin diyommmmm, beni dünyaya getirdiniz bırakıp gidiyonuz" diye bağrıyomuş peşlerinden.
buket burdamısınnnn
kübracım her iki menünde de ya etli yemeği çıkar da tuzda tavuğu
iftarda çok fazla yenmiyor yazık olur
neden annenlerle kayınvaldienleri bir almıyorsun
ben pişirmeden koydum canım
Aslı evet dün kıkır kıkır öldüm gülmekten komikti geröekten seninkide aynen
kübra buzluğa koydum ben
çünkü dolapta bozulabir diye zaten şurada hafta sonuna birşey kalmamış ki cumadan yap buzdolabına koy istersen
Ay yeliz valla ben yerin dibine girerdim sanırım utancımdan ay çok kötü benim için çok çekinrim ben
ayh canım çok sağol. O zaman hazırlarım dolapta bekleteceğşm değilmi. Buzluğua koymayacağım.
tamam canım çıkartayım en iyisi. haklısın yenmiyor fazla. çorbadan sonrası işte insan gözü aç o yüzden yiyorr
tmmdır deniz çok sağol o zaman cumadan yapar buzluğa koyarım . aslında düşündüm iki aileyi bir alsam . hem iki kere yorulmamış olurum. sizce işn altından çıkabilirmiyim. annemler 4 kişi gelecek kayınvalidemlerde 4 kişii 2 de biz 10 kişi aslında kolay. dur ben akşam eşime sorayım en güzeli bu fikir sanırım deniz çok sağolll
aynı mesaj ikikere çıkmış yavtamam canım çıkartayım en iyisi. haklısın yenmiyor fazla. çorbadan sonrası işte insan gözü aç o yüzden yiyorr
tmmdır deniz çok sağol o zaman cumadan yapar buzluğa koyarım . aslında düşündüm iki aileyi bir alsam . hem iki kere yorulmamış olurum. sizce işn altından çıkabilirmiyim. annemler 4 kişi gelecek kayınvalidemlerde 4 kişii 2 de biz 10 kişi aslında kolay. dur ben akşam eşime sorayım en güzeli bu fikir sanırım deniz çok sağolll
dün eşime söyledim dediklerini. diyorki arkadaşına söyle çok haklı ama şunu bilmiyor. sende çok şanslısınnnn
dün erken gitmişti eve. kahvaltılık yiyecektik iftarda. sosisli ve omlet yapmıştı. çek bunları diyor görsünler ne kadar şanslıolduğunuuuuu
Eki Görüntüle 242976 Eki Görüntüle 242979 Eki Görüntüle 242978
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?