2011 gelin adayları buyrun sohbete

Eda ismine Ela ismini çok yakıştırıyorum hiç düşünüdünüzmü kızlar?Bebişler Nisan bebegi mi olucak şimdi koç burcu olucaklar o zaman :)Denizim tskler bitanem

hatunlar geçmişe bakabileceğim kadar vakit yok ama yazayım istiyorum, essede 1 alana 1 bedava kampanyası varmış ama ben 2-3 gün öncesinde bi düdüklü tencere aldım 6lt bide üstü camlı tost makinesi aldım, tost makinesi 79 düdüklü tencere 149 du, şimdi ikisi de 40tl zamlanmış ama sadece tost makinasında 1 alana 1 bedava yazıyor internet sitesinde, bilginize... işinize yarayacak birşeyler varsa araştırın derim mutlaka :) ay sonuna kadar sürecekmiş kampanya

annemin bana yazdırdığı bu canım ama ben hiç yapmadım

Malzemeler
- 1 Su bardağı kırmızı mercimek
- 1 Su bardağı ince bulgur
- 2 bardak su
- 2 yemek kaşığı salça
- 1 kuru soğan
- Zeytinyağı
- Limon, tuz, kimyon
- Maydanoz, taze soğan

Yapılışı

- Mercimekler bir kaba alınır ve suyunu çekene kadar pişirilir.
- Sıcakken bulgurlar eklenir, kapak kapatılarak bulgurların şişmesi beklenir.
- Küçük bir tavada zeytinyağı kızdırılır, soğan ve salça eklenerek kavrulur.
- Salçalı karışıma tuz ve kimyon eklenir.
- Salçalı karışım ile mercimekler yoğrulur.
- Maydanoz ve taze soğanlar ve limon eklenerek köfte şekli verilir.

kızlar ben hastayım ve bu durumdan onun bile haberi yok ona kendimi acındırmak istemedigim için bunu ona söylemedim kalp kapakçıklarımdan birinde büyüme çıktı eee ne olucak ki son 2 aydır sürekli aglıyorum benim dogum yaparken bile ölme riskim var dün akşam da Çınar Agacı filmini izlemek istedim ben annanemi kaybettim orda bir annane var çocugun adı benim nişanlımın adıyla aynı sürekli o ismi duydum sinirlerim bozuldu aglamaya basladım
aaa olmaz kiii bn senı buralara alacagm kuzm yaaa

haydeeee daha 2 hafta önce herşey normale dönmüştü meltemcim gene mi bozuldunuz

16 temmuzda o zaman sizin bebiş gelmiş yanınıza :)

evet denizim, cumartesi günüymüş

ayh eda ne zaman yazdı bunu ben görmedim. benimkide tahminlerime göre 4 hafta 6 günlük. ayhh çok yakınlar birbirlerineee

oy oyyyyy oyyyy
kardeş kardeş büyüyücekler desene

cumartesi söyleyeceğiz canım herkes bir arada olucak Allah kısmet ederse o zaman vericez haberi
annem kesin çok duygulanıp çok ağlar sonra da bana kızar neden bu kadar hazırlık yaptın diye

geçmiş olsun canım aranız iyiyse bunu nişanlınla paylaş bu senin evlenmemen için bir neden değil ki ileride kimin başına ne geleceğini kim biliyor ki

Ben evlenmeyi düşünmüyorum artık bebegim size çok alıştıgım için geliyorum sohbetinize ortak oluyorum

ya olur mu öyle şey meltemcim
bunu nişanlına anlat
bence bilmeye hakkı var
sonuçta tedavini olursun
kimin ne zaman ne yaşayacağını kimse bilemez
kendini hastalığına şartlandırma

metemcim, öncelikle geçmiş olsun canım ama kalbinden o kadar çok rahatsız insan var ki
tıp o kadar çok ilerledi ki, gayet yüksek bir yaşam kalitesine sahip olabilirsin canım. sevgi herşeyin üstesinden gelir
ama bu konuyu nişanlınla paylaşmalısın.
eğer seni gerçekten seviyorsa sana güç verir ama yok kendine acındırmaya çalıştığını düşünüyorsa o zaman nereye isterse oraya gitsin
seni hak etmiyor demektir. kendini harab etme canım, her şer bir hayra vesile olur

Meltem senin nişanlına akıl sır erdiremedim gitti

bakımlısın severek nişanlandın işin var hayatın getirdiği ve götürdüğü kadar mantıklı ve bilgilisin

ne istiyor bu adam hiç anlamıyormu sende birşeyler olduğunu yada sormuyormu az çok bir şekilde etki tepki olur ne bileyim mimiklerinden anlar bir sıkıntnın olduğunu felan

o senin artık can ciğer ana bana eş oalcak neden yanlış anlasın sen söylemek zorundasın belki geç kalmış olabilrsin böyle söylemediğni için ama bilmesi gereiyor eğerki evleneceğin eş olarak görüyorsan

benim dişim ağırsa tavırarımdan hareketleimden huzursuzlduğumu anlar bir şekilde

bebem bnm saglıgın düzelıcek bırdaha hastaym deme sakın lütfen dua edıom hıc bır seyn kalmıycak cok mutluolup gercekten senı sevenle ve sevdıgnle evlenceksn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…