- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #92.381
Kızlar sizden bi şey rica edicem mercimek köftesi yapan varmı aranızda?ben yapıyorum ama bir yerini ayarlayamıyorum bana bir püf noktası lazım mesela;2 su bardagı mercimek 1 su bardagı köftelik bulgur koyuyorum 5 bardak su ile de haşlıyorum ama agzıma kıtır kıtır geliyor olmuyooo :84: sonra bir de rüyamdan bahsedicem rüyamda bir surat gördüm kırmızı,akne dolu bir yüz gördüm ve ben hep tiksinirim bunlar bana uyarımı tiksindigim şeyler hep başıma geliyo ben ne yapıcam yaaaa Aylinim hayırlı ugurlu olsun
Meltem sende yani evlenince düşünemiyorum neler yemekler yaparsın kocan olur 100 kilo
.))))))))))))))))))
Ben evlenmeyi düşünmüyorum artık bebegim size çok alıştıgım için geliyorum sohbetinize ortak oluyorum
Ben evlenmeyi düşünmüyorum artık bebegim size çok alıştıgım için geliyorum sohbetinize ortak oluyorum
slm kızlaar nasılsınız, bugün varmı hamile haberi bakalım...
Sizi gördükçe bebek istiyorum bazen yaa...
aaa olmaz kiii bn senı buralara alacagm kuzm yaaa
haydeeee daha 2 hafta önce herşey normale dönmüştü meltemcim gene mi bozuldunuz
16 temmuzda o zaman sizin bebiş gelmiş yanınıza :)
ayh eda ne zaman yazdı bunu ben görmedim. benimkide tahminlerime göre 4 hafta 6 günlük. ayhh çok yakınlar birbirlerineee
oyy yerim onu yaa daha çok küçük
doktorun dediklerini yap edacım sağlıkla büyüsün bebişin
annen falan ne yaptı öğrenince
belki söylemişsindir ama ben kaçırmış olabilirm
sağol canım
hayır olsun rüyan
kötü şeylere yorma çokta kafana takma
boşver bilinçaltı işte
kızlar ben hastayım ve bu durumdan onun bile haberi yok ona kendimi acındırmak istemedigim için bunu ona söylemedim kalp kapakçıklarımdan birinde büyüme çıktı eee ne olucak ki son 2 aydır sürekli aglıyorum benim dogum yaparken bile ölme riskim var dün akşam da Çınar Agacı filmini izlemek istedim ben annanemi kaybettim orda bir annane var çocugun adı benim nişanlımın adıyla aynı sürekli o ismi duydum sinirlerim bozuldu aglamaya basladım
kızlar ben hastayım ve bu durumdan onun bile haberi yok ona kendimi acındırmak istemedigim için bunu ona söylemedim kalp kapakçıklarımdan birinde büyüme çıktı eee ne olucak ki son 2 aydır sürekli aglıyorum benim dogum yaparken bile ölme riskim var dün akşam da Çınar Agacı filmini izlemek istedim ben annanemi kaybettim orda bir annane var çocugun adı benim nişanlımın adıyla aynı sürekli o ismi duydum sinirlerim bozuldu aglamaya basladım
öyleistiyorum demekle olmuyor şekerim yapacaksın. icraat istiyoruz icraattt
yap sende 1 tane esroooo hatta çifterrr çifter yappp :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?