2011 gelin adayları buyrun sohbete

omleti güzel görünüyor ama sosisi fazla soslu sostan sosisler görünmüyor cıks beğenmedim eşin daha şanslı

Son düzenleme:
Akşam yemekte kemalpaşa tatlısı vardı
neyse iftardan baya sonra 3 yaşındaki yeğenim
yumurta kaka istiyom demeye başladı
Tabi anlam veremedik ama nasıl bağırıyo yumurta kakaaaaaaaaaaaaaa
yumurta kaaaaakaaaaaaa
annem dedi gel oğlum göster mutfağa götürdü
kemal paşaları göstermiş
meğer tatlıyı
sabah kahvaltıda yediği yumurtanın sarısı var ya onun yanmış hali sanıyomuş

korkarım bırmdaha o tatlıdan yıyemem aklıma hep yegenn gelirr

Zaten sürekli alıyorsun kayınvaldienleri sanrım sen komşuyu alsana :)))

bence daha iyi olur neticesinde hamilesin

10 kişi bende ablamla kaynvaldemler geldiğinde o kadardık nerdeyse hiç srun olmuyor neticede yardım eli uzatıyorlar ezana bir iki dk kala çorbaları dök zaten herkes aynı anda içemiyor :) bir daha ne uğraşıyoesun zaten yaptıklarından biraz biraz yicekler bir sürü kalacak

buzluğa koyma cumartesi için

tahlil sonuçlarımı aldım kızlar,
4 hafta 2 günlük hamileymişim
sonracıma, demir ve prolactin çok düşük müş

bol süt ürünü tüketicekmişim, 3 haftalığına çay ve kahveyi yasakladı
bide ceviz yemem gerekiyormuş ama cevizi pek sevmiyorum o yüzden başka bişeyden almayaya çalışıcam o vitaminleri

evet canım daha komşu var . aklıma yattı zaten ikisini bri alıp komşuyu ayrıca almalıyım.

16 temmuzda o zaman sizin bebiş gelmiş yanınıza :)

Kızlar sizden bi şey rica edicem mercimek köftesi yapan varmı aranızda?ben yapıyorum ama bir yerini ayarlayamıyorum bana bir püf noktası lazım mesela;2 su bardagı mercimek 1 su bardagı köftelik bulgur koyuyorum 5 bardak su ile de haşlıyorum ama agzıma kıtır kıtır geliyor olmuyooo :84: sonra bir de rüyamdan bahsedicem rüyamda bir surat gördüm kırmızı,akne dolu bir yüz gördüm ve ben hep tiksinirim bunlar bana uyarımı tiksindigim şeyler hep başıma geliyo ben ne yapıcam yaaaa Aylinim hayırlı ugurlu olsun

kızlar aynı konuyu tekrar açmak istemiyorum ama kusura bakmayın lüfen içim okadar kıpır kıpırki sizinle paylaşmak istedim...

izin aldım işten 2 saatliğine eşimle gittik arabamızı aldık 1 tur attık
çok güzel birşey ya birlikte yıllardır sevdiğin beklediğin adamla bir aile olarak birşeye kavuşmak çok güzel bir duyguymuş gerçekten Allah herkese nasip etsin

çok mutluyum çoookkkk kızlar

BUNA GÖRE YAPTIĞIMDA AFİYETLE YEMİŞTİK

Mercimek Köftesi için malzemeler
• 1 su bardağı ince bulgur
• 1 su bardağı kırmızı mercimek
• 1 çorba kaşığı biber salçası
• 1 adet soğan
• 1 adet limon
• 1 tutam maydonoz
• 2 sap taze soğan
• Kıvırcık
• Zeytinyağı
• Tuz
• Karabiber
• Kimyon
Mercimek Köftesi yemek tarifi
Mercimekler yıkandıktan sonra 3 su bardağı su ile lapa oluncaya kadar pişirilir. Mercimekler pişince ocaktan alınarak içine 1 su bardağı ince bulgur konulup şişmeye bırakılır. Kıvamı istenen katılıkta olmazsa bulgur ilave edilebilir.
Bu sırada soğan ve maydanoz doğranır. Salça ve soğan kavrulur. Şişen mercimek bulgur karışımına taze soğan, maydanoz salça ilave edilerek karıştırılır. Tuzu ve baharatı ayarlanır. Köfte şeklinde yapılarak bol kıvırcıkla servis edilir.

oyy yerim onu yaa daha çok küçük
doktorun dediklerini yap edacım sağlıkla büyüsün bebişin
annen falan ne yaptı öğrenince
belki söylemişsindir ama ben kaçırmış olabilirm

sağol canım
hayır olsun rüyan
kötü şeylere yorma çokta kafana takma
boşver bilinçaltı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…