- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #92.421
Selamün aleykümmm topicimin fstıklarrıı :))
işte böyle canım. bence insan ne düşünürse öyle hisseder. sen neden böyle oldu niye başıma geldi işte aşıktım aslında seviyordum dersen sevgin büyür içinde. ulaşamayınca hepten büyür. güçlü olacaksın. diyeceksinki değmeyen biri. ben daha iyilerine layığım.bana bunları yaşatmaya hakkı yok. biraz ukala olacaksın. bir ilişki bitmeden yenisini düşünemem deme. belki erken ama gün gelecek oda olacak. hepimizin hayatında oldu. rabbim öyleinsanlar çıkardıkiikarşımıza şükrettik o eskiden çektiğimiz acılara. seninde böyle günlerin gelecek. ailende yanında bizlerde. ki senin hiç birimize ihtiyacın yok. o kadar güçlü bir karakterin kişiliğin ve kariyerin varki.
Aleyküm selaaaam enerjik hatun:) iş görüşmesi nasıl geçti?
Ayy valla bana göre iyi geçti ama işte önemli olan onlara göre nası geçtiğihaftaya olumlu yada olumsuz dönüceklermiş bakalım bekliycem artık.
Zaten olursada bayramdan sonra başla derler inşallah. bide tek kötü yanı cmtsileride çalışılıyormuş :97:
Sen nasılsın tazen annem benimmm ?
Hamile insanın duası kabul olurmuş ya çok tesekkür ederim iyi niyetli bana yazdıkların için tek istegim ne biliyomusun ben Meltem gibi bir kızı kaybettim desin içine otursun başka hiçbir istedim yok...
inşallah olumlu dönerlerde bana denizle cumartesi arkadaşı olursun
canım onu mutlaka diyecek.adım gibi eminim . o şuan hayal aleminde. bırak ne hali varsa görsün. hiç bedduada etme. rabbime havale ettim de. öyle bir kız çıkarki karşısına sürünür. o zaman anlar kıymetini. ama çok geç olur o zaman. sen kendine bak bundan sonra. ilerde anlayacaksın dediklerimizi. öyle zaman gelecekki o kişiye beddua ettiğine bile şaşacaksın. inan bedduaya bile değmiyorlar.
sağol buket midem kalktı. hamile bayana yapılır mı
Ayy valla bana göre iyi geçti ama işte önemli olan onlara göre nası geçtiğihaftaya olumlu yada olumsuz dönüceklermiş bakalım bekliycem artık.
Zaten olursada bayramdan sonra başla derler inşallah. bide tek kötü yanı cmtsileride çalışılıyormuş :97:
Sen nasılsın tazen annem benimmm ?
ay sende mi hamilesin yoksa
takviminden öyle anladım ama yanlışmı anladım acaba
hoşgeldin bu arada aramıza
şüükrler olsn tanıdıgım cokta daha iyi senn nasl peki
ınşallah hayırlısı olur Emine, eğer seni arayıp iş teklif ederlerse şart koş hayatım
internet varsa varım yoksa gelemem de:89:
ben iyiyim ya, garip bi enerji var üstümde ama hayırlısı
sabırsızım ben çok düğün zamanı da böyleydim hemen olsun hemen gelsin
ya da bişeyler alıp bişeyler yapayım
Kızlar iş görüşmesine gittiğim yerden aradılar,yrn 2. görüşmeye çağarıyorlar :)))
hoşbuldummmmm :79:
evet canım yeni evliyim ve çok yeni hamileyim
benim eşim de tanıdıgım gibi.
biz iki yıl nişanlı kaldık ondan öncesinde de tanıyordum
en başından beri oldugumuz gibi davranınca
evlenince zorlanmadm
hani herkes diyor ya evlenince çok değişiyo hiç tanımamışım die
yeni diye mi bilmiorm ama öle bi durum olmadı bende eskisi gibi çok şükür
Kızlar iş görüşmesine gittiğim yerden aradılar,yrn 2. görüşmeye çağarıyorlar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?