- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #92.401
arkadaşlar ben de 17 haziran 2011 tarihinde tarihinde evlendim bu forumu yeni gördüm aranıza yeni katıldım selamlaaaarrr :79::79::79:
metemcim, öncelikle geçmiş olsun canım ama kalbinden o kadar çok rahatsız insan var ki
tıp o kadar çok ilerledi ki, gayet yüksek bir yaşam kalitesine sahip olabilirsin canım. sevgi herşeyin üstesinden gelir
ama bu konuyu nişanlınla paylaşmalısın.
eğer seni gerçekten seviyorsa sana güç verir ama yok kendine acındırmaya çalıştığını düşünüyorsa o zaman nereye isterse oraya gitsin
seni hak etmiyor demektir. kendini harab etme canım, her şer bir hayra vesile olur
arkadaşlar ben de 17 haziran 2011 tarihinde tarihinde evlendim bu forumu yeni gördüm aranıza yeni katıldım selamlaaaarrr :79::79::79:
kızlar nasıl gidio evlilik ??? tanıdıgınız gibi biri mi eşiniz yoksa evlenince değişti mi???
kızlar nasıl gidio evlilik ??? tanıdıgınız gibi biri mi eşiniz yoksa evlenince değişti mi???
ben bu yüzügü tek basıma takmadım güle güle bu yüzügü taktım bu yüzügü gel benden al manevi degeri ben de çok yüksek gel al başka da senden bir şey istemiyorum dedim gelirken esyalarımı da getir dedi ben de tamam dedim gelip alsın herseyini napalım buraya kadarmıs ....
ben bu yüzügü tek basıma takmadım güle güle bu yüzügü taktım bu yüzügü gel benden al manevi degeri ben de çok yüksek gel al başka da senden bir şey istemiyorum dedim gelirken esyalarımı da getir dedi ben de tamam dedim gelip alsın herseyini napalım buraya kadarmıs ....
esraaaa eğer özeniyorsan ineklerin yumurtlama dönemini takip etmeyi bırakıp harekete geçin artık yeğen istiyoruz biz
geçmiş olsun canım aranız iyiyse bunu nişanlınla paylaş bu senin evlenmemen için bir neden değil ki ileride kimin başına ne geleceğini kim biliyor ki
kızlar ben hastayım ve bu durumdan onun bile haberi yok ona kendimi acındırmak istemedigim için bunu ona söylemedim kalp kapakçıklarımdan birinde büyüme çıktı eee ne olucak ki son 2 aydır sürekli aglıyorum benim dogum yaparken bile ölme riskim var dün akşam da Çınar Agacı filmini izlemek istedim ben annanemi kaybettim orda bir annane var çocugun adı benim nişanlımın adıyla aynı sürekli o ismi duydum sinirlerim bozuldu aglamaya basladım
kızlar ben hastayım ve bu durumdan onun bile haberi yok ona kendimi acındırmak istemedigim için bunu ona söylemedim kalp kapakçıklarımdan birinde büyüme çıktı eee ne olucak ki son 2 aydır sürekli aglıyorum benim dogum yaparken bile ölme riskim var dün akşam da Çınar Agacı filmini izlemek istedim ben annanemi kaybettim orda bir annane var çocugun adı benim nişanlımın adıyla aynı sürekli o ismi duydum sinirlerim bozuldu aglamaya basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?