2011 gelin adayları buyrun sohbete

arkadaşlar ben de 17 haziran 2011 tarihinde tarihinde evlendim bu forumu yeni gördüm aranıza yeni katıldım selamlaaaarrr :79::79::79:

hoşgeldn dıyelm ozaman aramıza:))hayrlı ugurlu olsun evlılıgın

meltemcm o nısanlına bundan bahsetme ne hali varsa görsn

ben bu yüzügü tek basıma takmadım güle güle bu yüzügü taktım bu yüzügü gel benden al manevi degeri ben de çok yüksek gel al başka da senden bir şey istemiyorum dedim gelirken esyalarımı da getir dedi ben de tamam dedim gelip alsın herseyini napalım buraya kadarmıs ....

nasıl yani ayrıldınız mı siz şimdi yani

aldığın herkararıı desteklerm meltemcm yannda olmaya calısırım elbet ama senn mutlu görmek isterm hakeden insanlara hakettiği degeri vermelisin hani diyo ya can yücel bağlanmıycaksın bır seye oyle körü körüne.....çok sevmıceksn güneşi ay ı o daha az severse kırılırsın ve zaten genellkle o daha az sever seni....süpper bir şiir bnm için dinlee sna gelsn:)

Bu kadar kolay mı onca sıkıntı stres çekiyorsun çıkar tak düşüncesi bile kötü meltem sen mutlu olmak istedikçe sıkıntı çıkıyor gibi hissediyorum

kusura bakmada şu nişanlına bir tane patlısım geldi
aşk böyle şey hepimiz yaşadık sorunlar ama böylesini değil

geçmiş olsun canım aranız iyiyse bunu nişanlınla paylaş bu senin evlenmemen için bir neden değil ki ileride kimin başına ne geleceğini kim biliyor ki

aynen katılıyorum canım

nasıl ya ayrıldınız mı siz

meltem yeter artık bu kadar güçsüz olamazsın. hangi devirde yaşıyoruz allahın izniyle herşeyin tedavisi var bir kere. ben onu hiç düşünmüyorum bile. sana kızdığım şey bırak artık gereksiz bir insna için kendi hayatını karartıyorsun. kim o yaa kim. inan bir kaç gün üzülürsün sonra şükredersin iyikide ayrıldım dersin. tabi bunu istersen. yada tercih senin. düşünüp hayatını karartırsın. değmeyen bir insan için. kendin düşüneceksin bundan sonra.

meltem yeter artık bu kadar güçsüz olamazsın. hangi devirde yaşıyoruz allahın izniyle herşeyin tedavisi var bir kere. ben onu hiç düşünmüyorum bile. sana kızdığım şey bırak artık gereksiz bir insna için kendi hayatını karartıyorsun. kim o yaa kim. inan bir kaç gün üzülürsün sonra şükredersin iyikide ayrıldım dersin. tabi bunu istersen. yada tercih senin. düşünüp hayatını karartırsın. değmeyen bir insan için. kendin düşüneceksin bundan sonra.

Ben ve ailem degmeyen insanlara kendilerini bir şey zannettirmişiz evet dediginiz gibi çok şımartmışım ama hiç bir hareketimi hak etmemiş en önemlisi beni hak etmemiş....

Ben ve ailem degmeyen insanlara kendilerini bir şey zannettirmişiz evet dediginiz gibi çok şımartmışım ama hiç bir hareketimi hak etmemiş en önemlisi beni hak etmemiş....

senin istanbul'a gidip seni almaya gelmediği gün bitirecketin ya
çok iyi niyetli davrandın meltem, kararından dönme artık canım

işte böyle canım. bence insan ne düşünürse öyle hisseder. sen neden böyle oldu niye başıma geldi işte aşıktım aslında seviyordum dersen sevgin büyür içinde. ulaşamayınca hepten büyür. güçlü olacaksın. diyeceksinki değmeyen biri. ben daha iyilerine layığım.bana bunları yaşatmaya hakkı yok. biraz ukala olacaksın. bir ilişki bitmeden yenisini düşünemem deme. belki erken ama gün gelecek oda olacak. hepimizin hayatında oldu. rabbim öyleinsanlar çıkardıkiikarşımıza şükrettik o eskiden çektiğimiz acılara. seninde böyle günlerin gelecek. ailende yanında bizlerde. ki senin hiç birimize ihtiyacın yok. o kadar güçlü bir karakterin kişiliğin ve kariyerin varki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…