2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydınlar

nasılsınız bakalım? hafta sonu neler var planda

günaydın edacığımmmm iyiyim canım sen nasılsın bebetoş nasıl kuzummmmm yerim ben onu cumartesi öğlene kadar çalışıyorum öğleden sonra alışveriş yemek kuzum

hafta sonu çalışıyorum cumarteasi çarşıya çıkıp bir kaç birşeyler bakacağım
ütüleneceklerim temizlik beni bekler

bende çalışıyorum denizciğim cumartesi günü öğlene kadar sonrada alışveriş yapıp yemeğe girişeceğim kayınvalidemleri iftara alacağımda nasip olursa

benimde cumartesi misafirlerim var, dün biraz alışveriş yaptım ama bazı şeyleri de cumartesi taze taze almam gerekiyor
bugün iftara davetliyiz, yarın hem evi temizle hem hazırlık yap nasıl yetişeceğim bilmiyorum ama
benim menüm hazır Allahtan, sadece uygulaması kaldı

Cumartesi annemle babam iftara gelecek. Bugün den evde temizliğe başlarım. Ütüm var.
Pazar günü de yemek takımımın iki servis tabağı kırıldı. Yenisini istedim onu almaya gidicem.
Belki birazda alışveriş yaparım bayram için giyicek filan :))

menün nedir edacığım
fikir ver banada

mercimek çorbası
tavuk sote ( ya da mantarlı tavuk sote)
pilav
kırmızı biber salatası yoğurtlu
patlıcan salatası
yaprak sarma
normal salata
avcı böreği

tatlı ????

ayrıca çayın yanına kek yapsam mı yapmasam mı kararsızım
türk kahvesi mi ikram edeyim

dün gittiğimiz menüde

mercimek çorbası
sucuklu fasulye
pilav
prında patates
semiz otu salatası
salata
etimek tatlısı

cnmda sem,z otu salatası istio ama
yoğurtlu kırmzıı biberin yanına birde bu yoğurtlu gitmez herhalde
etimek tatlımda güzel olmuştu
etimek mi yapsam kemalpaşa vardı öle mi
yoksa muzlu irmik tatlısımı

günaydın kızlarrr. tam bir uykucu oldum çıktım. gözümü açamıyorummm.

bu akşam iftara davetliyiz ama evim o kadar dağınıkki sevinemiyrum bile. eve gider gitmez evi toplarım sonrada iftara gideriz artık. yarında annemleri alıyorum. sanırımablamda gelmiş annemler oda eklenince kayınvalidemleri başka zamana atmak zorunda kaldım. cumartesi kan tahlillerimi yaptırırım sabah sonrada kardeşimi çağırırım birlikte yaparız temizliği ve yemeklerii

günaydın edacım
çalışıyoruz malesef 2 3 bazen 1
çok sıkıcı oluyor çalışmak hafta sonu koca evde biz işte

biz 9 gün yapabilmek için yarın çalışıyomusuz..5 de çıkıcakmısız..annemleri alıcam yemeği yetiştirebilirmiyim acaba..tatlımı çorbamı akşamdan yaparım..pilavla ana yemekte yetişir sanırım

canım 5 te çıkacaksan 6 da evde olsan yetişir çok rahatlıkla. ama evini önceden temizleyeceksin değil mi

çok salata çeşitlerin zeynep patlıcan salatası birde istersen semiz otu kırmızı biberide başkalarıa sakla
tmm kemal paşayı yapıcam o zaman
birde dondurmayı yanında değil kavunla ikram edicem değişik bir sunumla çekebilirsem fotosunu çekerim size fikir olur ama açık mutfak foto biraz zor olabilir

deniz ama ben meze tarzı şeyleri çok seviyorumm
semiz otunu yapmıcamda diper ikisini yapıcam
birde bayan patlıcan salatasını hiç yememiş
yoğurtlusunu biliormuş
ben yaparım demiştim sözüm var yani

menüm gzel mi sizce ?

bence çok güzel zeynep. bende ramazanda çok ağır yemek sevmiyorum dediğin gibi meze çeşidi daha güzel oluyor. bende menümden tavuğu çıkarıp bir tane meze ekleyeceğim

bence güzel canım başka ekleme

bence çok güzel zeynep. bende ramazanda çok ağır yemek sevmiyorum dediğin gibi meze çeşidi daha güzel oluyor. bende menümden tavuğu çıkarıp bir tane meze ekleyeceğim

evet çok güzel oluyor böle zengin gözüküyor
hem meze yapmak çok klay
birde bana başka kimse gelmezki
annemler zaten bayramda gelceklermiş
o yüzden döktüreyim

eda yetişir geçen haftada bizde beşte haer vermiştik ablamlara yetişiyor pilav zaten 15 dk felan sürüyor

tatlını akşamdan yap çorba sıcak sıcak oda pişer yetişir merak etme

kızlar pilav ölçüleriniz nedir
annem çok güzel pilav yapıo
benimkide güzel oluo
ama eşim onun pilavının tadını tutturmam zor olucağını söylüo
moralim bozuldu benimde
acaba kötümü yapıyrm die
halbuki 1 bardak pirinç 2 bardak su kouyrm annemde böle yapıoo
benimki niye öle olmuyor peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…