2011 gelin adayları buyrun sohbete

hiç misafir ağırlayacak havamda değilim valla bu cumartesi pazarım var sadece başkada yok samsuna gideceğiz cuma geceden artık gittiğimiz yerlere ramazandan sonra çaya çağıracağım

zeynep pirinçle alakalı canım pirincini tencereni ölçünü zamanla oturtabilirsin. ben bizim evde süper yapardım kendi evimde ilk zamanlar çok zorlandım . şimdi pirincimide tanıyorum ocağımıda yavaş yavaş olacak canım

bende ilk tereyağ ve sıvı ağ karışımından yapıyorum pilav tavuk suyu veya et suyu bulyon kullanıyorum bir kaç damla limon 1/ 1,5 gibi su

sıcak su mu yoksa soğuk su mu katıyorsun

öceden sıcak suda bekletiyomusun pilavını

günaydınnn güzel gelinciklerr güzel anne adayları ve güzel gelin adayları hepinize hayırlıı cumalarr.

Benden size tavsiye sakın hamile kalmayın Ölüyorum kızlar hamile olmakta çocuk bakmak kadar zor inanın bir haftadır içim dışımda gözüm açılmılyo dünde gelmedim işe ayy çok fenaydım bugün birazcık daha iyiyim öğleden sonra bende doktora kan idrar tahlili sonuçlarını falan göstericem bide ikili tarama testinin sonuncu inşallah bişey çıkmaz bebeğimiz sağlıklı sıhhatlıdir.

Aylincim ve gamzecim arabalarınız hayırlı olsun.
Eminecim Seninde iş le ilgili hakkında hayırlısı olsun canım Nilgüncüm inşallah sende kısa süre içerisinde iş bulursun. Hamişlerr fazla misafir almayın siz artık. Bende hamileyken bi kere yemeğe çağırdımda milleti akşam ayağa kalkamadım bacaklarım o kadar ağrımıştıki.

Yeni bir hamiş daha katılmış aramıza Zeynepcim hoşgeldin topiğin ilk hamişi benim en süpriz benimki oldu çünkü ilk geceden hamile kaldım

Gününüz güzel geçsin kızlarr sizi seviyorumm

zeynepcim ben pirinci çok uzun süre ıslatmıyorum
bir kabın icinde su'da 5- 10 dakika bekletiyorum suyu süzüp yıkıyorum sonra tereyağ ve sıvıyağda kavuruyorum pirinci biraz tuzla
sonra da bulyon atıyorum biraz daha kavurup pirinçleri çok az geçecek kadar soğuk su ekliyorum.
tane tane oluyor

günaydın kızlarrrrr dünden bu yana özledm sizleri

haberleri okuyordum mıoralim bozuldu iyice 2 şehidimiz var operasyon ıcın cok gec kalındı nıye yaıllardr yapılmadı buncaanann babann yüreği daglandı hala tv programları yarsmalar oyunlar devam edıyor yas ilna edilmeli bayraklar asılmalı türk milleti beraber elele olup askerimize şehidimize ordumuza sahip çıkmalı çıkmalıyız bugün evime en büyük bayrağımı asıyorum

bende ilk tereyağ ve sıvı ağ karışımından yapıyorum pilav tavuk suyu veya et suyu bulyon kullanıyorum bir kaç damla limon 1/ 1,5 gibi su

sıcak su mu yoksa soğuk su mu katıyorsun

öceden sıcak suda bekletiyomusun pilavını

bir bardak sıcak su bir bardak soğuk su koyuyrm denizciğim
yağınımı az koyuyrm acaba yağda etkili
kübra valla alıştım alışmasına ama tutturdu annemin pilavı gibi olmuo uğraşman lazım diye
annem kaç yıllık ev kadını onunkine yakın yapıorum ama misafir gelcek ya korkuyrm pilav riskini
eda sıcak tuzlu suda bekletip nişastasını çıkarıyrm cnm

çok pişmesinden de olabiliyor bazen yağıın az olmasındanda ben sade pilav sevmiyorum şehriyeli oldumu seviyorum

brn suyunu çektimi hemen kapatıyorum bezle demlensin diye bende 3 de sonra tutturdum :)

günaydın esraaa hoşgeldin.

aynı dertten müzdaripiz.bend ehenüz öylekeskin bir bulantı başlamadı ama uyku beni bitirdi. inan gözüm kapalı dolaşıyorum. dün akşam iftardan sonra eşime gömlek almaya gittik. ordan dedik dondurmayiyip eve gidelim. aman allahım sanki ben günlerce uykusuz dolaşmış gibiyim. zor attım kendimi eve.

misafir mecbur alacağım canım annemleri ve kayınvalidemleri ama birde komşu var. bir haftaya sığdıracağım hepsini artık. yorucu olacak ama

hayırlısıyla test sonuçlarında temiz çıksın inşallah.

ben pirinci önceden suda n,beklettiysem uzun süre 1 e1 koyuyorum
ama acele olduysa 1 e 1,5

benim pilavımı herkes çok sever
biyere yemeğe gitsek bana pilav yaptırıolar yada gel bak olmuşmu diolar

ben reis in bim in yada migros un baldo pirincini kullanıorum

bende pirinci tuzlu sıcak suda bekletiyorum yaklaşık 20 dakika falan. sonra fazla yağ koymadan yapıyorum ve bende deniz gibi şehriyesiz pilavı sevmiyorum. pirinci yağda kavurmak gerekiyor canım bir süre. sonra ben kaynar su döküyorum 1/1,5 bende deniz gibi . eğer pirinci bekletememişsem 1/2 koyuyorum o zaman. ve tabi bir damla limon suyuna pirinçler bembeyaz oluyor. tereyağlı yapacaksamda pirinci kavururken koyuyorum önceden koyunca hemen yanıyor yağ

Hoşbulduk Kübracımm aynen öyle oluyo canım gözlerin istemsiz kendiliğinden kapanı veriyo ve uyuduğum zamanda ölü gibi uyuyurum hiçbirşey duymuyorum. Normalde en ufak şeyden uyanan ben evde kıyamet kopsa duymuyorum. Valla oruç başından beri ya annemlerdeyiz ya kayınvalidemlerde benim ne yemek yapmaya gücüm var nede gece kalkıp sahur hazırlamaya hepsinden Allah razı olsun çok yardımcılar bana bu dönemde inşallah bir iki hafta içinde geçmesi lazım artık bu durumların. Sende hazırlıklarda kardeşlerini falan çağır canım tek başına çok yorma kendini.

Amin inşallah bakalım

ay ben çok bekletiyrm
ondan mı olmuo acaba
bi de böle deneyim cnm...

kızlar dün kayınvaldem aramış eşimi
hastaymış zone diye bir cilt hastalığına yakalanmış
insan hasta oluncamı kırdıkları aklına gelio bilmem
barışmak istiomuş gibi laflar etmiş
çok üzgünüm böle olmasın fln filan
banada çok selamlar iletiyormuş
nasıl gidio napıosunuz
eşimde demiş sen üzüldünde biz üzülmedik mi
hiçbişiyin esksi gibi olmıcağını bil artık
zeyneplede ilgilenme demiş.
görüşmez o artık seninle unut sen görüşebiliceğini çıkar aklından demiş
kızlar eşim sağolsun bak annem hasta diyip bana baskı yapmıo
beni savunuo
bende dedim valla seni arayıp üzgünüm hastalandım demesin
diğer oğlunu arasın rahatmısın oğlum üzüntüden hastalandım desin dedim kapadım konuyu

selam kızlar
hayırlı cumalar
herkesin günü çok güzel geçsin

hamiş arkadaşlarım kolaylıklar
dün metrobüsten indim taksiye yürürken kendimi götüremiyorum görseniz öyle halsizdim ki Allah dedim hamişlerimize sabır kolaylık versin

gece uyuyakalmışız kızlar daha doğrusu şöyle oldu ben gece 2 gibi uyandım cips vardı masanın üstünde nası canım istedi bisürü yedim sonrada çok susadım diye su içtim.
sonra 4,5 ta eşimin sesine uyandım kalkamadık galiba diyor. normalde biz 4.15 te falan yemeyi kesiyoruz ya tedbir için. dedim daha okunmadı ezan bi sıçradık. hemen biraz börek biraz su. ezan okundu. inşallah zorlanmaz kocişim.
diyooo ooo sen kalkıp 2 de sahur yapmışsın o da kalkmasa olur mu dedin diyo uğraşıyo benle sabah. ama çok güzel uykumu aldımmm.

bugün işyerinde son günüm kızlar
genelde sizle takılırım.

az sonra bime gidip eğer güzelse yastık alezi ve banyo paspası alacağım.
size haber veririm.

bide haftasonu planımızı anlatayım.
bu akşam güzel bi sofra hazırlamak istiyorum kocişe.
menümü belirleyip birazdan suncam size.
yarın için dışarıda iftar yapcaz eşimle.
pazar 10da da vana gidiyorum.
annemleri iftara alamadım. artık ramazandan sonra telafi edeceğim. çünkü gelir gelmez denizliye gideceğiz bayram için.

uzun yazdım yine
öptüm kızlar

bukeetcm senn kadr bızde heyecanlıyız arkd.evlenıyor aramıza katılıyor die:)))bn gelnlıgını merak edelr arasndaym zevkıne guvendıgım ıcın olsa gerek:))) gerçi bn topikteki gördüğüm kızlarn hepsini ayrı ayrı begndm maşalhhhhnasılda yakışmış gelinlikklerrr kızlarımza

xeddax eda seni görmedm bn merak ediorum resmn varsa albüme koyarmsn bakalım:))

kızlar pilavı bn nasıl bılmıom ama tutturuom cok ıyı yaaa:))))bnde şaşırıyorumm bn ölçülü yapmıorum pirinci iyice yıkıorum arpacıklı yapıorum bıraz kavuruyorum suyunu pirincin üzerni örtecek şeklde döküyorum ne lapa oluyor nede tıkır bnm damak tadıma uyuyor cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…