- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #92.541
canım 5 te çıkacaksan 6 da evde olsan yetişir çok rahatlıkla. ama evini önceden temizleyeceksin değil mi
kızlar pilav ölçüleriniz nedir
annem çok güzel pilav yapıo
benimkide güzel oluo
ama eşim onun pilavının tadını tutturmam zor olucağını söylüo
moralim bozuldu benimde
acaba kötümü yapıyrm die
halbuki 1 bardak pirinç 2 bardak su kouyrm annemde böle yapıoo
benimki niye öle olmuyor peki
benimkide güzel oluo
moralim bozuldu benimde
acaba kötümü yapıyrm die
bende ilk tereyağ ve sıvı ağ karışımından yapıyorum pilav tavuk suyu veya et suyu bulyon kullanıyorum bir kaç damla limon 1/ 1,5 gibi su
sıcak su mu yoksa soğuk su mu katıyorsun
öceden sıcak suda bekletiyomusun pilavını
Günaydın kızlarr, bu akşam kayınvalidemler bize yemeğe geliyorlar. Yarında gelinlik provam var çok heyecanlıyım
günaydınnn güzel gelinciklerr güzel anne adayları ve güzel gelin adayları hepinize hayırlıı cumalarr.
Benden size tavsiye sakın hamile kalmayınÖlüyorum kızlar hamile olmakta çocuk bakmak kadar zor inanın bir haftadır içim dışımda gözüm açılmılyo dünde gelmedim işe ayy çok fenaydım bugün birazcık daha iyiyim öğleden sonra bende doktora kan idrar tahlili sonuçlarını falan göstericem bide ikili tarama testinin sonuncu inşallah bişey çıkmaz bebeğimiz sağlıklı sıhhatlıdir.
Aylincim ve gamzecim arabalarınız hayırlı olsun.
Eminecim Seninde iş le ilgili hakkında hayırlısı olsun canım Nilgüncüm inşallah sende kısa süre içerisinde iş bulursun. Hamişlerr fazla misafir almayın siz artık. Bende hamileyken bi kere yemeğe çağırdımda milleti akşam ayağa kalkamadım bacaklarım o kadar ağrımıştıki.
Yeni bir hamiş daha katılmış aramıza Zeynepcim hoşgeldin topiğin ilk hamişi benim en süpriz benimki oldu çünkü ilk geceden hamile kaldım
Gününüz güzel geçsin kızlarr sizi seviyorumm
benimkide güzel oluo
moralim bozuldu benimde
acaba kötümü yapıyrm die
bir bardak sıcak su bir bardak soğuk su koyuyrm denizciğim
yağınımı az koyuyrm acaba yağda etkili
kübra valla alıştım alışmasına ama tutturdu annemin pilavı gibi olmuo uğraşman lazım diye
annem kaç yıllık ev kadını onunkine yakın yapıorum ama misafir gelcek ya korkuyrm pilav riskini
eda sıcak tuzlu suda bekletip nişastasını çıkarıyrm cnm
günaydın esraaa hoşgeldin.
aynı dertten müzdaripiz.bend ehenüz öylekeskin bir bulantı başlamadı ama uyku beni bitirdi. inan gözüm kapalı dolaşıyorum. dün akşam iftardan sonra eşime gömlek almaya gittik. ordan dedik dondurmayiyip eve gidelim. aman allahım sanki ben günlerce uykusuz dolaşmış gibiyim. zor attım kendimi eve.
misafir mecbur alacağım canım annemleri ve kayınvalidemleri ama birde komşu var. bir haftaya sığdıracağım hepsini artık. yorucu olacak ama
hayırlısıyla test sonuçlarında temiz çıksın inşallah.
zeynepcim ben pirinci çok uzun süre ıslatmıyorum
bir kabın icinde su'da 5- 10 dakika bekletiyorum suyu süzüp yıkıyorum sonra tereyağ ve sıvıyağda kavuruyorum pirinci biraz tuzla
sonra da bulyon atıyorum biraz daha kavurup pirinçleri çok az geçecek kadar soğuk su ekliyorum.
tane tane oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?