2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende sevmem kızlar şehriyesiz
ama misafir belki şehriye sevmiodur diye öle yapıcam

anaa ben hem çok bekletip hem çok su koyuyrm ondan demekki
bu defa daha az su koyucam
bim in pirincini almıştım ben

gezinirken gördüm denemişler çaylı kek

Malzemeler 2 adet yumurta
1,5 su bardağı şeker
1 su bardağı demli çay
yarım su bardağı sıvı yağ
3 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya

Tarif Öncelikle derin bir kaba yumurtalarımızı ve şekerimizi ekler iyice çırparız. İlk etapta bu iki malzemeyi çırpmak kekimizin kabarmasında püf noktadır. Daha sonra içerisine demli çayımızı, yağımızı, unumuzu, vanilyamızı ve kabartma tozumuzu da ekleyip tekrar çırparız. Son olarak yağlanmış kek kalıbımızın içerisine biraz mesafe ile kekimizi döküp, fırınımıza sürelim.

Kekimiz yaklaşık 30 dakikada pişecektir. Kekimizin kabarması için, fırınımızın ağzını ilk 15 dakika açmayalım. Kek kabarmaya başladığı zaman pişiyor demektir. Kekimiz piştikten sonra fırından çıkararak soğumaya bırakırız. Sıcakken kek kalıbından kek çıkarılmaz. Çünkü parçalanabilir ve şekli bozulur. Daha sonra üzerine hindistan cevizi çok yakışacağı için, ekleyip servise sunabiliriz. Afiyet olsun.

Bukonun tavsiyesi Kestane tadında
KURU FASULYE PASTASI:
2 su b. haşlanmış kuru fasülye
4 yumurta
1,5 su b. tozşeker
3 çorba k. pirinç unu
1 p. vanilya
1 p. kabartma tozu
1 kase ceviz
Sosu için:
1 su b. süt
2 çorba k. kakao
3 çorba k.. tozşeker
1 tatlı k. mısır nişatası

HAZIRLANIŞI:
4 adet yumurtayı karıştırma kabına kırın.
Üzerine 1 su bardağı toz şeker ekelyip
mikserle çırpın.
Üzerine haşlanmış kuru fasulye püresi
3 çorba kaşığı pirinç unu,1 paket vanilya ve
kabartma tozu ve cevizi ekleyerek karıştırın.
Yuvarlak bir çember kalıba karışımı boşaltın.
Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında pişirin.
Sosu için tavaya 1 su bardağı süt
2 çorba kaşığı kakao,3 çorba kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı mısır nişastası ekleyerek benmari
usulü bir sos elde edin.
Pastanızı fırından çıkartıktan sonra üzerine
çikolatalı sostan dökün ve kremşanti ile süsleyerek
servis edin

şimdi toplantıdan geldim katılamadım konuşmalarınıza evet edacığım her zamanki gibi cumartesi günü çalışıyoruz bende yarın akşam kayınvalidemleri alacağım iftara ayyy bu arada benim kasıklarım çok ağrıyor kızlar ölüyorum sanki yawwww

Ya benim yazdıklarım niye iki üç kere çıkıyo anlamadım. :26:
ayy bnada oluyor aslıcm ıkı saatte yorum eklemek ıcn beklıorum sıteyle alakalı sanrm

canm sen hap kullanıyormusn ondan olabılıyor yan etkısı

evet canım iki davetede çağıracağım kardeşimi sağolsun bütün ilerime yardıme idyor. allahtan okullar tatill

nurgül canım bu normal değil gerçekten. bir dr a gitmen lazım artık. gebelik için demiyorum ama kadın doğuma git ve baktır yumurtalıklarında bişey falan olmasın. bendede böyle ağrı oluyordu üşütme değil bu bence.

nurgül canım ne zaman adet olacaksın

izin verirlerse çekerim canım

yapınca fotosunu çekersin dimi canım pazartesi yorumunuda bekliyorum inşallah beğenirsin

cANIM resmini çekerimde inşallah buraya ekleyebilirim.
Laptopun hala bluetoot ayarını yapamadım. =( Dünde uğraştım ama anlamıyorum ben bu işten :)
Bi yapsam onu yatak odası ev resimlerini falanda eklemek istiyorum.

biz çalışmıyoruz normaldede 9 gün tatil yapabilmek için 2 eylül için çalışıyoruz..
nurgül allah aşkına b,i doktora git bugun..bi baksın neyin var neyin yok..çok fazla ihmal ettin..ben 11,30 da yattım sahura bile kalkmadıgmız halde fena uykum var..
yelizcim facede ekleyebilirsin beni..
gamze ve aylin arabalarınız hayırlı ugurlu olsun kazasın belasız inşallah..darısı olmayanların basına..yani bize :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…