- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #92.561
ben pirinci önceden suda n,beklettiysem uzun süre 1 e1 koyuyorum
ama acele olduysa 1 e 1,5
benim pilavımı herkes çok sever
biyere yemeğe gitsek bana pilav yaptırıolar yada gel bak olmuşmu diolar
ben reis in bim in yada migros un baldo pirincini kullanıorum
Benim kocamda şehriyeli pirinç pilavı hiç sevmez yemiyoda. Sade ve tereyağlı olucak.
Benimde şehriyeli hoşuma gidiyor(
benim eşimde şehriyeli yiyor. şehriyesiz yapmıyorum hiç. ters işte aslıcım.
yeliz günaydın sen beni görmüşmüydün?
Ben bu hafta sonu Buketin tavsiyesi olan kurufasulyeli pastayı denicem.
buketim provada resmini çektirsene biz de görelim
Ben bu hafta sonu Buketin tavsiyesi olan kurufasulyeli pastayı denicem.
ayy bnada oluyor aslıcm ıkı saatte yorum eklemek ıcn beklıorum sıteyle alakalı sanrmYa benim yazdıklarım niye iki üç kere çıkıyo anlamadım. :26:
şimdi toplantıdan geldim katılamadım konuşmalarınıza evet edacığım her zamanki gibi cumartesi günü çalışıyoruz bende yarın akşam kayınvalidemleri alacağım iftara ayyy bu arada benim kasıklarım çok ağrıyor kızlar ölüyorum sanki yawwww
Hoşbulduk Kübracımm aynen öyle oluyo canım gözlerin istemsiz kendiliğinden kapanı veriyo ve uyuduğum zamanda ölü gibi uyuyurum hiçbirşey duymuyorum. Normalde en ufak şeyden uyanan ben evde kıyamet kopsa duymuyorum. Valla oruç başından beri ya annemlerdeyiz ya kayınvalidemlerde benim ne yemek yapmaya gücüm var nede gece kalkıp sahur hazırlamaya hepsinden Allah razı olsun çok yardımcılar bana bu dönemde inşallah bir iki hafta içinde geçmesi lazım artık bu durumların. Sende hazırlıklarda kardeşlerini falan çağır canım tek başına çok yorma kendini.
Amin inşallah bakalım
şimdi toplantıdan geldim katılamadım konuşmalarınıza evet edacığım her zamanki gibi cumartesi günü çalışıyoruz bende yarın akşam kayınvalidemleri alacağım iftara ayyy bu arada benim kasıklarım çok ağrıyor kızlar ölüyorum sanki yawwww
izin verirlerse çekerim canım
yapınca fotosunu çekersin dimi canım pazartesi yorumunuda bekliyorum inşallah beğenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?