2011 gelin adayları buyrun sohbete

Eda ben bukadar ince düşünemezdim ya öyle bişi olsa :))
hEMen söylim heycanımı paylaşim derdim dayanamazdım.
Ama çok güzel düşünmüşsün. Annenede eşine yaptığın gibi küçük bi süprizle söylesene eda.
O hediyeyi kızına verir veya saklar hep :)

aslıcım, beyaz patik, emzik, zıbın bi de önlük aldık
kayınvalideme önlük, anneme zıbın, kardeşime patik, kaynıma da emziğin olduğu paketleri vericez
aynı anda açın dicez
tatataaaaaa

Edoşum kesin kızmış gibi konuşmuşsun

içime öyle doğuyor Aylin, eşim sürekli bizim kız diyip duruyo
kaptırdık kendimizi

Eda şimdi kendimi canlandırdım bıcır bıcır derken felan
bende anneme derdim anne bıcır bıcır bir edoş daha geliyor torun da bıcır bıcır seversin

Ayyy süper düşünmüşsünüz.
Paketleri açtıklarında yüzlerini görmek isterdim

tammdr aslıcm:))))

aylıncm bn senı anlıorum ama dılerm bır gun sennde fıkırlerın degısır kötü şeyleri arkada bırakmalıyız unutmak en güseli hatrlamak acı verir annem bna kızım tamm haklısın ama baban hepmi kötü hiç mi iyi huyu yok onları gör derdii ve en önemlisi bir gün bna kızım bu sofrann tadını cıkar cunku cok arayacaksn dedi ailemi özledm ve arıyorumm eşime aşık mutlu olmama ragmen duygulandm çok

yeliz bende babama çok çalışıyor diye kızardım ama hep ona aşıktım
terli atleriyle uyurdum
o yokken çok özlerdim ama evde olunca hep tartışırdım
kızgınlığımı çıkarmak icin
düşün babam bjk li
bende bhk yi tutuyordum hala da tutuyorum ama ona inat olsun gs liyim diyodum

büyüdükce herşey değişiyor canım babam, o istermiydi o kadar cok çalışmayı? bizi bazen günlerce göremiyordu
ama herşey bizim içindi
büyüdükçe anladım

Allah onlara uzun ömür versin, başımızdan eksik etmesin
geçmişi mazide bırakıp yaşadığımız güzel günlere şükredelim

edacm alemsn babanı kızdırmak ıcın gs lıyım mı derdnbizde tartşırdık demekki hepimzden yaşann şeyler hemen hemen benzer şeyler
bnde büyüdükçe babamı anlamaya başladım kötü günlerime gelince her evde iyi kötü yaşanıyor işte untmak en iyisi ALLAHIMA şükrediyorum saglıgmz aılemz eşimz yanmzda başka hic bir sey ıstemıom malı mülkü bi kenara dursun ne güsel geçte olsa anladık edacm acaba bizim cocuklarda bize yaparmı böyleee bizi kızdırmak ıcın takım degıstırılermı

off kızlar benim babamla yaşadığım böyle şeyler değildi işte
öyle olsa belki sizin gibi daha kolay unutabilirdim insanın büyüdüğünde yaşadığı olaylar
beyninden daha zor siliniyo malesef
özellikle çok yakın zamanda yaşandıysa

ya ben çok fenaydım, yaramazlık yapıp kardeşimin üstüne atıyodum
onlar da inanıyorlardı
ona kızdıkları zamanda, koruyordum kardeşimi annem diyodu bak işte abla kıyamıyor kardeşine
nasıl da koruyor

bizimkiler de bize kızdıkları zaman eminim ters şeyler yaparlar dikkatimizi çekmek ilgi toplamak icin
olsun, sağlıklı, mutlu, huzurlu, kendileriyle barışık ve şanslı insanlar olsunlar
vatana millete hayırlı olsun varsın gıcıklık yapsınlar

sen yaramaz bir çocukmuşsn edacm bn çok safmışım annem biberonu yastıkla ağzıma sıkıştırrmş uyurmuşum öyle anneme dıorum ALLAHA emanet büyümşm bogulabırdm:)eft haklsın saglıklı olsn hayrlı evlat olsn yeter

aylıncm eksık gelms offf kk da sorunvr sanrm yaa 10 dk sonra deneyecegm

sen yaramz bı cocukmussn edacm:)))haklısn edacm saglılıklı olsun hayrlı olsun yeter

aylın 10 dk sonra deneyecegm kk da sorun vr eksık gelms ya

kızlar selammm çok yogunum bugun gelemedim..naptınız..edacım süprizin çok hoş cnm benim..artık o anı düşünemiyorum..
kızlar planlar değişti eşim iş arkadaslarıyla yemege gidicekmiş..kaynanamda tekmiş halbuki anneme gidicektim..eşim benim anneme git dedi yanlızmıs..off..tek olsun napıyım ya annemi görmüyorum 3 hafta olduuu..ama c.tesi bana gelcekler diye avutuyorum kendimi..
canım sıkıldı biraz..

kızlar bn toparlanıyorum yavaş yavaş size yazarken zaman nasıl geçti bugunde anlamadım ama gözlerm cıft goruyor artık pc ye bakmaktan:))))nasipse yarn grsz mucukladım hepnizi

kızlar selammm çok yogunum bugun gelemedim..naptınız..edacım süprizin çok hoş cnm benim..artık o anı düşünemiyorum..
kızlar planlar değişti eşim iş arkadaslarıyla yemege gidicekmiş..kaynanamda tekmiş halbuki anneme gidicektim..eşim benim anneme git dedi yanlızmıs..off..tek olsun napıyım ya annemi görmüyorum 3 hafta olduuu..ama c.tesi bana gelcekler diye avutuyorum kendimi..
canım sıkıldı biraz..

Edoşum bende sana bakıyodum facede de yoktun bugün :)
Neyse artık yarında sizinkiler geliyomuş canım. boşver bozma moralini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…