2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bende arabayı alsak hem yatırım olur, hemde kurtulurum diyorum.
Altın güzel ama saklamasını bilene, ben yapamıyorum, İzmirde nasıl takacağımı düşünüyorum şimdiden...

araba ölü yatırım sakın bozma altınları canm dursun kenarda zor gunlerde için

3 kişi derken aslıcım 3 kişi kim klayınvalıdenmı

Bende arabayı alsak hem yatırım olur, hemde kurtulurum diyorum.
Altın güzel ama saklamasını bilene, ben yapamıyorum, İzmirde nasıl takacağımı düşünüyorum şimdiden...

araba ölü yatırım sakın bozma altınları canm dursun kenarda zor gunlerde için

3 kişi derken aslıcım 3 kişi kim klayınvalıdenmı

bnmde şimdi yanıma annem uğradı sitem etti bna iş cıkısı gel eşin nöbetcı nasılö olsa dedi bnde planımı soyleyınce hep bı plann var zaten ama dun 12 ye kadr ordaydmm:78:

Allah annelerimizi kardeşlerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin. Babamı pek sevmezdim soğumuştum...
Annem hep der "NE KADAR KÖTÜDE OLSA, BİZİM KÖTÜMÜZ ELİN İYİSİNDEN İYİDİR"
Bu sözün gerçek anlamını büyüdükçe el içine girdikçe anlıyorum kızlar.
Özellikle bu sözüm aylin ve eda size canım. Sizinde sorunlarınız var babanızla az çok. aMA yukardaki laf çok doğru

Zaten topu topu 4 gün kalıcaz, ama İzmirdeyken özleyeceğime eminim.
Uzaklık zor yaa, şimdilik iş güç çevreyle geçiyor vakit ama kışın zor olacak gibi...

canım bence hamdolsun çok vasıflı bir çevreye düştün. hani doğu ama çokkalteli insanlarla tanştın komşuluk var yoksa hiççekilmezdi. tabiki hiç bişey ailenin memleketinin yerini tutmaz. ama inan aynı şehirdeyiz annemle hatta metrobüsle 20 dakika ama 2 haftadır gidemiyorum.

Bende özledm sanırım çok duygsallaştım yazarken bile gözlerim akıyor

memlekete gittiler bayramdansonra kalıcam iki gün :)

bizde bu akşam halama iftara davetliyiz annemlerde davetli. orda görüşeceğiz sonundaaa. yarında ben alıcam onları ifftara

valla canımcım ilerisi için bişey diyemiycem ama gerçi bunu söylediğim içinde çok utanıyorum şuan (babam adına utanıyorum)
ama ben babamdan görmediğimi elden gördüm
asla da haklarını yiyemem
ha bundan sonrası içinde kesinlikle garanti veremem
ben artık babama bile güvenmedikten sonra ele hiç güvenemem

bnmde şimdi yanıma annem uğradı sitem etti bna iş cıkısı gel eşin nöbetcı nasılö olsa dedi bnde planımı soyleyınce hep bı plann var zaten ama dun 12 ye kadr ordaydmm:78:

Ahh benim annem ne yapsın (
Bugün iftar daveti var iki kızıda yok (

benm babam 25 yaşıma yaşıma kadr hiç sarılmamştır bna bazen dizlerne yatıp baba bnı severmsn dedıgım hatrlarm ama elını bır kez omzuma sırtıma degdırıp sıvazlamazdı baba evınde baba sevgısı olmadan büyüdm ama şimdi babam bna kötüde olsa araba aldı gelıp sarılıyorr kızım seni cok sevıyorum diyorrr hep arıyor kızm gel bıze nolur dıeekıyamıyorum bn babama herşeyi unuttm ben gecen eşimee ben kızımı cok üzdüm bazen kenıdımı cok sucluyorum ona sevgımı gosteremedm dıyordu konuşmaya kulak mısafırı oldumm bn herşeyi unuttum kızlarrr ailemi cok sevıorum babamı bna sarılmadıgı zamanlarda cok sevıyordumm şükrler olsun şimdi üzerme titriyorr artk ölsemde gam yemem bılıorum yanmda bnı seven annem ve babam vr şükrler olsun daha ne isterim ALLAHTAN eşim vr ondanda ALLAH razı olsun

bende annemi 3-5 kere arıyorum annemde beni arıyor birkaç saat aramazsam
az önce diyo ki edoş seni içime sokasım bıcır bıcır numarını gördüğüm anda yüzüm gülüyor
Inşallah sende tadarsın bu duyguyu senin gibi kızın olur inşallah dedi
dilimin ucuna geldi, anne ben hamileyim dicektim valla zor tuttum

ayhh allahım yarabbim içine doğmuş. ne zaman söyleyeceksin eda. nasıl dayandım ben çoktan söylemiştimm

Ahh benim babamda arkadaş gibiydi, olsaydı eminim çok titrerdi üzerime.
Hayırlısı buymuş belkide diyerek teselli buluyorum (

ayhh allahım yarabbim içine doğmuş. ne zaman söyleyeceksin eda. nasıl dayandım ben çoktan söylemiştimm

yarın eşimin doğum gününde söyleyeceğiz Kübracım
cünkü öğrendiğim günden beri annemi görmedim, ben herşeyi yüz yüze yapma taraftarıyım
ayrıca bu haber çok çok önemli, kızıma haksızlık olurdu

Canım benim inşallah bundan sonrası çok çok güzel olur senin için.
Bi torunla filan ilerde baban çok değişir belki. herşeyi unutturur inşallahhhhh

Ay ben olsam derdim çatlardım yani hahahah:)

Ahh benim babamda arkadaş gibiydi, olsaydı eminim çok titrerdi üzerime.
Hayırlısı buymuş belkide diyerek teselli buluyorum (

Canım benim inşallah bundan sonrası çok çok güzel olur senin için.
Bi torunla filan ilerde baban çok değişir belki. herşeyi unutturur inşallahhhhh

Ay ben olsam derdim çatlardım yani hahahah:)

valla o şuan normal davranıyo canım
ama ben normale dönemiyorum
aksine o böyle yaptıkça başka şeyler geliyo aklıma
daha çok bileniyorum
ama zamanla normale dönücek dönmek zorunda yapıcak bişey yok

evet canım ben kayınvalimle yaşıyorum. bilmiyomuydun kız sen :)
ms hastası babamız yok 5 senedir.

canm unuttm galıbaa kusura bakma bn acayp unutkanm nefret edıom bu huyumdan(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…