- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #92.761
aylincim teşekkürler
yumurta katmıyomusun canım sen.
teşekkürler Aylin, deniz.
kocişe bu akşam güzel yemek yapayım. aslında çok üşeniyorum ama.
YAYLA ÇORBA
Malzemeler
1 çay bardağı pirinç
1 kase yoğurt
2 yemek kaşığı un
1 adet yumurta
1 tatlı kaşığı nane
1 yemek kaşığı margarin
tuz
Hazırlanışı : Pirinci yıkayarak 5 su bardağı suyun içerisinde haşlayalım. Başka bir kapta yoğurdu, unu ve yumurtayı iyice çırpalım ve haşladığımız pirincin üzerine yavaş yavaş karıştırarak ilave edelim (suyu az yada fazla ise ayarlayalım). Bu karışım kaynayana kadar karıştıralım. 10 dakika pişmesi için yeterlidir. Daha sonra bir tavada margarini eriterek içerisine nane ekleyelim ve pişmiş olan çorbanın üzerine dökelim. Tuzunu çorbayı kesmemesi için çorba piştikten sonra ekliyoruz. Afiyet olsun…
YOĞURT ÇORBA
MALZEMELR:
• 2 Kahve fincanı yıldız şehriye,
• 1,5 Litre su,
• 1 Kase yoğurt,
• Sıvı yağ, karabiber, kırmızı biber,tuz
HAZIRLANIŞI:
Kaynayan suya yıldız şehriyeleri salın güzelce haşlayın. Pişen şehriyelerin üzerine yavaşça yoğurt dökün ve 2 dak. daha kısık ateşte karıştırarak pişirin.sıvı yağda kırmızı biber ve karabiber kızdırıp çorbanın üzerine gezdirin. Bu arada tuzunu ocağı kapattıktan sonra eklemeği unutmayın. Ayrıca yoğurdun kesilmemesi için çorbaya eklemeden önce çorbanın suyu ile ılıştırın. İşte bu kadar pratik bir çorba toplam süresi 10 dakika.
BUDA
Altını çok seviyorum ama sıkılıyorum takamıyorum
rahat olamıyorum ağırlık yapıyor sanki
aslı bende gitseyidm yurtdışına bütün altınları verirdim ayol
sanki nerde gideceğim bir daha oralara
Altını çok seviyorum ama sıkılıyorum takamıyorum
rahat olamıyorum ağırlık yapıyor sanki
aslı bende gitseyidm yurtdışına bütün altınları verirdim ayol
sanki nerde gideceğim bir daha oralara
Ayy güldürdün beni deniz ya. Bana kalsa gidemezdik belki Yastık altı yapardım altınları. :))
Araba alalım falan diye. Eşim kandırdı beni gidelim arabayıda 1 sene sonra alırız diye.
İyikide dinlemişim onu. Benden daha iyi düşünüyor bazı şeyleri.
Bide kızlar anneme gidiyorum kalmaya haftada bir gün veya iki haftada bir.
Git gide evimi kocamı benimsedim galiba. Özlüyorum kendi yatağımı kocamı.
Nasıl alışıcam diye düşünürken alıştım galiba.
Kaynanamın bi sözü var. Herkesin yeri ayrı ananın babanı kardeşin çocuğun.
Ama eşinin daha bi ayrı derdi. Belkide eşi vefat ettiği için belkide gerçekten öyle.
Biraz daha zaman geçince tam olarak anlıcam galiba yeni yeni anlıyorum çünkü :) Evlendiğimin farkına yeni varıyorum.
Çokmu geç farkına vardım varıyorum acaba.
Ayy güldürdün beni deniz ya. Bana kalsa gidemezdik belki Yastık altı yapardım altınları. :))
Araba alalım falan diye. Eşim kandırdı beni gidelim arabayıda 1 sene sonra alırız diye.
Ama eşinin daha bi ayrı derdi. Belkide eşi vefat ettiği için belkide gerçekten öyle.
Biraz daha zaman geçince tam olarak anlıcam galiba yeni yeni anlıyorum çünkü :) Evlendiğimin farkına yeni varıyorum.
Ahh canım ben bi kaç gün öncesine kadar kendi evim bile diyemiyordum, dün akşam benimsediğimin farkına vardım.
Ama İstanbul'a gidince özlermiyim bilmiyorum, çünkü çook özledim orayı...
kızlar ben toparlanayım yavaştan veda turları yapayımm.
bana dua edin kızlarrr.
öptüm sizi.
öyle oluyor aslı hatta akşam bulaşık yıkarke hep aklıma annem geliyor gözlerimden akıyor şıpır şıpır
yerdim hızlı hızlı kalkardım yıkamak istemediğmi için anlardı annem kaç bakalım gittiğin yerde görcem ben seni hep aklıma geliyor ve her defasında ağlıyorum
gittiğimdede yıkatmıyor hiç(((((((((((((((((((((( hala daha
esra başka şehirdesin sen. bence bizim gibihissetmezsin. tadını çıkarırsın. ama bir yabancılık durumu olabiliyor.
öyle oluyor aslı hatta akşam bulaşık yıkarke hep aklıma annem geliyor gözlerimden akıyor şıpır şıpır
yerdim hızlı hızlı kalkardım yıkamak istemediğmi için anlardı annem kaç bakalım gittiğin yerde görcem ben seni hep aklıma geliyor ve her defasında ağlıyorum
gittiğimdede yıkatmıyor hiç(((((((((((((((((((((( hala daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?