2011 gelin adayları buyrun sohbete

aylincim teşekkürler
yumurta katmıyomusun canım sen.

teşekkürler Aylin, deniz.
kocişe bu akşam güzel yemek yapayım. aslında çok üşeniyorum ama.

canım ben koymadım yumurta
kokuyo gibi geliyo bana koymuyorum
evime yakın teyzem var (annemin teyzesi) çok süper yemek yapar
ona sordum o ben içine minik köfteler atınca yumurta koyuyorum dedi
yoksa sadece pirinçli yapınca koymuyorum yazın daha çok kokuyo dedi bende koymadım
geçen akşam yaptım çok beğendik

ben üstteki tarif gibi yapıyorum yayla çorbasını, margarin yerine tereyağında kavuruyorum naneyi

Bende arabayı alsak hem yatırım olur, hemde kurtulurum diyorum.
Altın güzel ama saklamasını bilene, ben yapamıyorum, İzmirde nasıl takacağımı düşünüyorum şimdiden...

Ayy güldürdün beni deniz ya. Bana kalsa gidemezdik belki Yastık altı yapardım altınları. :))
Araba alalım falan diye. Eşim kandırdı beni gidelim arabayıda 1 sene sonra alırız diye.
İyikide dinlemişim onu. Benden daha iyi düşünüyor bazı şeyleri.

Bide kızlar anneme gidiyorum kalmaya haftada bir gün veya iki haftada bir.
Git gide evimi kocamı benimsedim galiba. Özlüyorum kendi yatağımı kocamı.
Nasıl alışıcam diye düşünürken alıştım galiba.
Kaynanamın bi sözü var. Herkesin yeri ayrı ananın babanı kardeşin çocuğun.
Ama eşinin daha bi ayrı derdi. Belkide eşi vefat ettiği için belkide gerçekten öyle.
Biraz daha zaman geçince tam olarak anlıcam galiba yeni yeni anlıyorum çünkü :) Evlendiğimin farkına yeni varıyorum.
Çokmu geç farkına vardım varıyorum acaba.

Ben üsteki tarif gibi yapıyorum çırpıyorum mikserle unu yoğurdu yumurtayı sıvı hale gelinceye kadar teribye katıyor ama damak tadı bize hoş geldi zaten bu çorbaya nane ile yağ tad veriyor
nanesiz terbiyesiz bişeye benzemiyor hastaelerde veriyorlar ya hastalara sade çorba çok değişik pöf

benim de 6 tane normal bileziğim 2 tane söz bileziği gibi kalın bileziğim
bi tane takı setim var
ev için saklıyorum bende bunları
arabayı da ev alırsak satarız zaten

Ahh canım ben bi kaç gün öncesine kadar kendi evim bile diyemiyordum, dün akşam benimsediğimin farkına vardım.
Ama İstanbul'a gidince özlermiyim bilmiyorum, çünkü çook özledim orayı...

canım ben annemde hiç kalmadım ama eşim olmadan gittiğimde duramadım resmen yani söylemeye utanıyorum ama sanki sıkıldım. çok garip bir duygu. gerçi nereye gidersem gideyim evimi özlüyorum

Ahh canım ben bi kaç gün öncesine kadar kendi evim bile diyemiyordum, dün akşam benimsediğimin farkına vardım.

Valla ben hemen benimsedim evimi
daha ilk kez anneme gidince bile orda sanki yıllardır ben yaşamamışım gib hissettim
herhalde yaşadığım şeylerinde etkisi oldu böyle çabuk bağlanmamda
aslıcım kayınvaliden haklı bence
bende aynen öyle düşünüyorum
annem kardeşim çok ayrı ama eşimde apayrı

esra başka şehirdesin sen. bence bizim gibihissetmezsin. tadını çıkarırsın. ama bir yabancılık durumu olabiliyor.

öyle oluyor aslı hatta akşam bulaşık yıkarke hep aklıma annem geliyor gözlerimden akıyor şıpır şıpır

yerdim hızlı hızlı kalkardım yıkamak istemediğmi için anlardı annem kaç bakalım gittiğin yerde görcem ben seni hep aklıma geliyor ve her defasında ağlıyorum

gittiğimdede yıkatmıyor hiç (((((((((((((((((((((( hala daha

Benimde tek kocamla yaşadığım bir ev olsaydı...
Baştan sona herşeyini ben yapsaydım...
bütün düzeni ben kendi kendime oluştursaydım...
herşey daha farklı olurdu benim içinde sanırım...

Eşim sağolsun istediğim herşeyi yaptı Allah razı olsun ondan
Ama yinede iki kişi oturmak farklı üç kişi oturmak farklı.
Durumlar koşullar bunu gerektirdi bizim için. Allah hayırlısını versin herzaman...

aynen denizzz. bende evi viledayla islmekisterdim hep deri. onunla temiz olmaz elinle sildiğin gibi. bastıra bastıra sileceksin . bende dinlemezdim viledayla silerdim. şimdi evimdeyim inan vildeyla silmek içime sinmiyor. elimle sanki daha temiz oluyor gibi geliyor. annem geliyor aklıma.

geçen dedim anne vildeyala silemiyorum yerleri elimle siliyorum. bana kıyamıyor ya hemen dediki. aaaaa öyle şeymi olur sen yorulursun sakın öyle silme. boşver viledayla sil öylede temiz olurr.

Benim annemde öyle derdi. Evlenince görücem seni böylemi olucan diye. Duygulandırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…