2011 gelin adayları buyrun sohbete

Sahuru beklerken foruma bakayım dedim Nur'cum :)
Okuduğuma şaşırdım ve çok üzüldüm,
bizimkilerde hadi çocuk yapın diyorlar sürekli ama eşimin ailesi ile görüşmüyorum
ve onlar eşime sürekli sakın acele etmeyin diyorlarmış.
eşim ise çocuk diye deliriyor :)
Neyse sonuç şu tatlım: nasip kısmet bu işler,
Allah hepimize vakit saat geldiğinde o güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah...
Bence sonuna kadar tadını çıkar :)

Günaydın kızlar gelemedim
çarşamba son gün kdvlerin
yani carşambaya kadar yokum (((((((

öpüyorum cok hepiniziiiiiiiii

yeni hamışler duymak istiyorum
Zeynepcim üzülme yaaaaa
senin bebek bizim burda çok çoçk sevilirr

Günaydın kızlar

edacım akşam yaptım şehriye salatasını evde maydonuz dereotu yokmuş onları koymadan yaptım ama çok güzel oldu
teşekkür ederim tekrarr

Günaydın kızlar

edacım akşam yaptım şehriye salatasını evde maydonuz dereotu yokmuş onları koymadan yaptım ama çok güzel oldu
teşekkür ederim tekrarr

günaydın kuzularımmm..deniz esra bukom nasılsınız??
rica ederim canım.. gerçi ben maydonoz dere otunu söylemeyi unutmusum ama..iyi aklına gelmiş senin..
ölçüler tuttumu bari..

günaydın kızlar nasılsınız neler var neler yok bu akşam kayınvalidemler geliyor yemeğe yuppiii çok özledim yawww dün akşam beni çağırdılar ama ben gidemedim maalesef bugün görüşeceğiz inş...

Günaydın kızlarr nasılsınıız bakalım ben pc mi açık bıraktığım için bütün gece burdaymışım gibi kalmışım :) Akşam kocacık geç gelicekti bende canım annemi aldım sultanahmete gittim bi güzel iftar yaptık Allah ım nasıl coşkulu nasıl güzel nasıl kalabalık heryer insan içine nekadar zamandır çıkmadığımı anladım hep ev iş ev iş kaynana anne o kadar iyi geldiki ordanda beyazıta geçtik kitap fuarı varmış Mustafa Karakaş hocanında imza günü varmış çok severim bende Mustafa hocayı hemen imzalattım :) Gerçekten o tarz insanların enerjisi çok farklı ya maneviyatlarının ne kadar yüksek olduğu o kadar belliki etrafına ışık saçıyo sanki adam. Akşamımız böylece geçti sonrada babacık geldi bizi aldı. Sonrada annemlerden kocacık aldı beni evimize gittik biraz küsüşmüştük dargın yattık ama sabah bi sarıldım sıkı sıkı hemencik barıştık :))

günaydında anlamadıgım kayınvalidemler geliyo ok özlemişim yupppiii mi dedin kuzum sen yoksa benmi yanlış okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…