- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #92.881
Günaydın canımm iyiyizz sen nasılsın cumartesi çalışmak nasıl bir duygu ?? :))
günaydında anlamadıgım kayınvalidemler geliyo ok özlemişim yupppiii mi dedin kuzum sen yoksa benmi yanlış okudum
kaynananı mi özledin allah seni uzaklar mı nurgül
hee gittim kaynanam eda annesine söz verdiyse gitsin demiş kaçkere..
benim herif ısrar etmiş..mantoş
ayy çok garip bi duygu ..pazartesi sanki..uykumu alamadıgım için midem çok kötü yine..
annemleri iftara alıcam güya akşam ama hiç bir hazırlıgım yok henüz..pazarda kaynanam ve eltimleri..ama kaynanam yardıma gelirim dedi sağolsun..
kapak olsun sofradada demez mi kızlar ay mantı yapalım sanki hamile ya sinir oluyorum böyle boğazlılara
anneside köyde yaparız yengen yapar dedi hamur işlerinden iyi anlıyr ordaki,ler
bende sofrada dedimki sende bir gariplik sabahtan beri canının çektiği 5. yemek
annesi hemen savunmaya geçti ben onlara sormadan yeek yapmıyorum hiç ne isityorlarsa onları yaparım
bende dedim eskiden di şimdi ne yaparsam onu yemek zorunda :))) ohhhhhh iyi oldu
oldu birde önlük takayım garsonluk yapayım
eda sen daha nce almamışmıydın kayınvalidenleri
allah seni ne etsin emi denizim bu arada eşin samsunluydu dimi bayramda gidecekmisiniz samsuna
evet cuma sahurdan sonra gideceğiz kısmetse eşim benden sonra gelecek biz araba ile o otobüs ile arefede çalışacak
iftar vakti yaklaştıgı için bi tek ben burdayım sanırım
bi şey sormak istiyorum arkadaşlar yeni evli olup hamile kalanlar
aileleriniz nasıl tepkiler verdi
benim bebeğim resmen istenmeyen bebek oldu başta
hatta eşimin babası nerden çattınız filan dedi
o kadar üzüldüm ki
hem evliliği yaşamaya fırsat bulamadan
hamile kaldıgıma üzülüorm
hem bebeğim bunları hissedio die üzülüorm
hem de ben böyle hayal etmemiştim die üzülüorm
o kadar çok agladım ki
ama geçti
alıştım
hayırlısı buymuş diyorum
sizlerin nasıl oldu ???
Bu kocalar bazen çok düşüncesizz oluyolar ve emrivakilerden nefret ederimm
benim eşimde samsunlu bizde nasip olursa gideceğiz kız samsuna
ya burda çaycı abla var konusuyoda konusuyo kocasından köyünden bahsediyo yazamıyorum gözüm pcde kadını dinlenmiyorum resmen..ama yazamıyorum gücüne gitmesin diye..yeni gitti..ohh şükür..
ayy bide demezmi akşama çaya gideriz gidemedikte..ama sesimi çıkarmadım az söylendim..bişi olursa kozum olsun elimde..sultanahmet çok güzel oluyo iyi yapmıssın..benim gençliğim oralarda geçti..taksim bakırköyden çok oralarda gecerdi..bu senede çok güzel yapmıslar..iyi olmus senin için..dün bi hamiş gördüm yolda eşiyle yürüyüşe çıkmıs elinde su sürekli içiyo..dar kot dar badi..çok sevimsiz görünüyodu..kızlar hamileliğin birazda olsa gözüne soka soka gezmemek taraftarıyım ben şahsen..
kapak olsun sofradada demez mi kızlar ay mantı yapalım sanki hamile ya sinir oluyorum böyle boğazlılara
anneside köyde yaparız yengen yapar dedi hamur işlerinden iyi anlıyr ordaki,ler
bende sofrada dedimki sende bir gariplik sabahtan beri canının çektiği 5. yemek
annesi hemen savunmaya geçti ben onlara sormadan yeek yapmıyorum hiç ne isityorlarsa onları yaparım
bende dedim eskiden di şimdi ne yaparsam onu yemek zorunda :))) ohhhhhh iyi oldu
oldu birde önlük takayım garsonluk yapayım
bafraya gidiyoruz biz canım 9 gün oralardayız siz nereden
bafraaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?