2011 gelin adayları buyrun sohbete

Günaydın canımm iyiyizz sen nasılsın cumartesi çalışmak nasıl bir duygu ?? :))

ayy çok garip bi duygu ..pazartesi sanki..uykumu alamadıgım için midem çok kötü yine..
annemleri iftara alıcam güya akşam ama hiç bir hazırlıgım yok henüz..pazarda kaynanam ve eltimleri..ama kaynanam yardıma gelirim dedi sağolsun..

günaydında anlamadıgım kayınvalidemler geliyo ok özlemişim yupppiii mi dedin kuzum sen yoksa benmi yanlış okudum

yok kız doğru okudun özledim valla ne yalan diyeyim dün akşam servisteyim beni aradı cebimden nurgül çok özledim kız gelsene bu akşam bize gözleme yapacağım beraber yeriz kızım çok özledim dedide yeğenim bizde kalıyor anne siz zaten yarın geleceksiniz bizde görüşürüz dedim

kaynananı mi özledin allah seni uzaklar mı nurgül

evet uzak değiller ama hafta içi gitmem zor oluyor bu hafta eşimde gececiydi gidemedim

eşime sinir oldum bende dün akşam yolda söylene söylene gitik zaten saat 7 geçiyordu

sabah bir mercimek çorbası ile başladı
fırın makarna oldu
tamam dedim
sonra açmış melemen canım istedi onada tamam
sonra ciğer yapalım dedi iyicene geldiler bana ben ciğer yemiyorum kendin yiyeceğin kadar al dedim
gitmiş ordu doyacak kadar almış bende hamileler gibi canın çekiyor dedim herşe isiyorsun be annen değilimki evde akşama kadar çoluğumun çocuğumun yemeklerini ypaayım eskidendi çok isityorsan git anneciğini evinde ye yat kal dedim alış bu düzene söylendimde söylendim

sonra tabi geç kalınca elektrikte olmayınca alt katta yedik 10 dk yedim 1,5 saat topaldım temizledim

ayy canımm şimdi pertin çıkıcak senin iki gün üstüste birsürü hazırlık haftasonundan bişi anlamıcaksın keşke iki aileyi beraber alsaydın kuzum. Kendine enerji içeceği falan al bari canımcım. En azından uzun bir bayram tatili seni beklediği için kendini teselli edebilirsin canım sadece bir hafta daha sık dişini

kapak olsun sofradada demez mi kızlar ay mantı yapalım sanki hamile ya sinir oluyorum böyle boğazlılara

anneside köyde yaparız yengen yapar dedi hamur işlerinden iyi anlıyr ordaki,ler

bende sofrada dedimki sende bir gariplik sabahtan beri canının çektiği 5. yemek
annesi hemen savunmaya geçti ben onlara sormadan yeek yapmıyorum hiç ne isityorlarsa onları yaparım
bende dedim eskiden di şimdi ne yaparsam onu yemek zorunda :))) ohhhhhh iyi oldu
oldu birde önlük takayım garsonluk yapayım

allah seni ne etsin emi denizim bu arada eşin samsunluydu dimi bayramda gidecekmisiniz samsuna

Tabi bende ilk duyan herkeste bi şok etkisi yarattı herkes nasıl yani ne zaman falan gibi birden afalladı tabi çoğu şaka yaptığımı falan sandılar ama hiç kimse tarafından istenmeyen bebek olmadı herduyan sevindi elbetteki hani işin için zor olucak vliliğinizin tadını çıkarsaydınız erken daha falan diyen oldu ama bu saatten sonra yapıcak bişey yok bizim içinde süpriz olmuştu bende ilk duyduğumda bir hafta kendime gelemedim ama hiçkimseyede böyle bi laf ettirmem canım anası belli babası belli derdi millete mi düşmüş normalda çok sakin güler yüzlü biriyimdir ama konuştummu ağır konuşurum yavaş at misali sanki onlar doğurup bakıcak. Allah bize lutfu yaşatmış daha ötesi varmı insanlar milyarlar harcıyo yıllarını veriyo bizim isyan değil teşekkür etmemiz lazım Allah a. Bende bebeği bir iki yıl sonra falan düşünüyodum ama şimdi iyiki olmuş diyorum çünkü biz eşimle 5 yıldır beraberiz zaten biçok şeyi yaşadık paylaştık beraber tatilede gittik bir yıl boyunca 7/24 te beraberdik bir sürü yolculukta yaptık herhaftasonu gezdikte birbirimize tamamen olmasada %80 doymuşduk zaten artık karı- koca olmanın değil bir aile olmanın tadını çıkarıcaz beraber

Bu kocalar bazen çok düşüncesizz oluyolar ve emrivakilerden nefret ederimm

ya burda çaycı abla var konusuyoda konusuyo kocasından köyünden bahsediyo yazamıyorum gözüm pcde kadını dinlenmiyorum resmen..ama yazamıyorum gücüne gitmesin diye..yeni gitti..ohh şükür..
ayy bide demezmi akşama çaya gideriz gidemedikte..ama sesimi çıkarmadım az söylendim..bişi olursa kozum olsun elimde..sultanahmet çok güzel oluyo iyi yapmıssın..benim gençliğim oralarda geçti..taksim bakırköyden çok oralarda gecerdi..bu senede çok güzel yapmıslar..iyi olmus senin için..dün bi hamiş gördüm yolda eşiyle yürüyüşe çıkmıs elinde su sürekli içiyo..dar kot dar badi..çok sevimsiz görünüyodu..kızlar hamileliğin birazda olsa gözüne soka soka gezmemek taraftarıyım ben şahsen..

Evet canım iyi yapmışsın elinde koz olsun boşver. Ayy ben yapamam canım dışarda o kadar susuyorum ama alıpta içmiyorum herşeyden önce günah ya ancak son raddeye gelirsem alıyorum bi apartman boşluğuna falan girip içiyorum suyumu. Sabahları kahvaltı aldığımda bile elimde poşeti taşırken utanıyorum ben geçen denize gittiğimizde bile pareomla girdim hep suya millet göbüşümü görmesin diye tabi şuanda belli olmuyo ama annem millet görmesin göbeğini dedi bebk hayasız olurmuş o zaman. Hem hamileyken o kadar dikkat çekici olmak iyi değilmiş canım çünkü sana iyi gözle bakan var kötü gözle bakan var

Canım bunların ortası yok heralde ben tabi şuan yemek yapmıyorum ama oruçtan önce hergün soruyodum canının istediği bişey varmı yapıyım diye bizim herifte hiçbirşey istemez ne desem farketmez der sen kafana göre yap bişiler der daha bi kere demediki bugün canım şunu çekti yap diye:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…