2011 gelin adayları buyrun sohbete

aa ben bu kadar oldugunu sanmıyodum denizim..ciddi ciddi adam menüde şunlar olsun deyip onu yaptırıyo sana...keşke baştan alıştırmasaydın ama böyle olucagını nerden biliceksin..benim kabagım bozulmasın semiz otum bozulmasın diye istedigim istedigimi yaptım..benden sadece etsote istedi ramazanda onu yaptım yedik..ama hergün çorbasına kadar kendi istedigne göre menü veriyosa sana yavas yavas sistemini dğeiştir..sonucta sen et istersin o sebze..sana bırakmalı mutfagı..kaynanada iyi dmeişsin..düzenine alışmalı erkek..bir kere eşim kirlilerini banyoya attı..çamaşır sepeti makinanın yanında dedim bir daha banyoda çamaşır görmedim..ben boşuna koymadım kirli sepetini dedim o oldu daha olmadı..birden bire kesme huyunu..4 mü istedi 3 ya 3 mü istedi 2 yap..3cüsü senin istedigin olsun..sen akıllı kızsın güveniyorum sana
kızlar işten eve yürüyerek döndüm karsıma bim çıktı koştura kostura girdim..kalıp kalmıs 1 tane banyo paspasları çoktu aldım ama havluymus bunlar kızlar..ikisinide serdim yere..bakalım kalıp nasıl

Eda menümü ben eve zor atıyorum kendimi 1,5 saat yoldan sonra avcunu yalasın o zaman az yiyip gidecek yemekçi tutacak kendine valla bende kabak bozulmasın patlıcan bozulmasın çöpe atmayı sevmiyorum diye yapıyorum o istemesi ile kalıyor bu 3. Oldu geçende taze fasulye istedi canım yapacaktım gitmiş tavuk canı istemiş almış bende yemedim sonra o da yemedi tabi yaptığıla kaldı
alışacak annesine telefonda diyormuş işte evlenmeden önce şunu yap bunu yap alışmış ama istediği hiç birşeyi yapmadım sipariş veriyor bir tane ile sınırlı değil birde biraz saçmalıyor bende yapmamakla yola getirmeye açlışıyorum
alışacak kusura bakmasın sabah 10 başlıyor sıralamaya akşam yolda gidene kadar 45 dk ne yetişir bunun farkında değil ramazan diye biraz özen gösteriyor insan ama bitince geceden yapacağım bir çeşit o kadar üzgünüm yani yapacak birşey yok sırf o mutlu olacak diye sevmediğim şeleri yapamam

denizim bende 40 dk kala evde oluyorum..cacık karpuz salata koyuyorum sorfayı hazırlıyorum 15 dk zaten..
kalan 25 dkda yemek yetişirmi düşünmüyolar işte..bide iş yorgunlugu cabası..
bazen diyorum kendi kendime aman edaaaaaa en fazla 1 sene yaşıcaksın bu tempoyu..çocuk olduktan sonra evdesin ararsın bu günlerini diyorum..çünkü deniz ben ilk günlerde ağlardım evde eşim işe gittikten sonra nolucak böyle uykum var yetişemiyorum yemeğim yok..b..k vardı evlendimm..bi yandan da mutfak dolabları siliyorum..çok şükür bi güç geldi bana..şimdi işim azaldı inanırmısın..
yada takmıyom artık aman temizlemem diyorum

Zamanla alışıyoruz canım tabiki severek yapıyoumama bu şekilde oldumu her defasında sıkılmıyor değilim sonra sinir oluyorum ister istemez

şimdi evde bir sürü iş var temzilik toz ütü çamaşır cam derken bütün gün uğraşmam lazım ama çarşıya çıkıp gezip öyle gidecem eve oh çatlasın patlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…