- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #92.901
bafra pidelerinden bizede yollayınn kızlarr
kapak olsun sofradada demez mi kızlar ay mantı yapalım sanki hamile ya sinir oluyorum böyle boğazlılara
anneside köyde yaparız yengen yapar dedi hamur işlerinden iyi anlıyr ordaki,ler
bende sofrada dedimki sende bir gariplik sabahtan beri canının çektiği 5. yemek
annesi hemen savunmaya geçti ben onlara sormadan yeek yapmıyorum hiç ne isityorlarsa onları yaparım
bende dedim eskiden di şimdi ne yaparsam onu yemek zorunda :))) ohhhhhh iyi oldu
oldu birde önlük takayım garsonluk yapayım
bizim gitceğimiz yer terminale yakın yani bafra terminale siz kendi arabanızla mı gidiyorsunuz
otobüslemi hangi gün biz köyede çıkacağız ama orası nere bilmiyorum bir bildiğim bafra :))
ormancık köyü bzimkiler
bafra pidelerinden bizede yollayınn kızlarr
ayyyy canım benim kıyamam ben sana nasip kısmet olursa ben gidersem alayım sana kargo yapayım kuzummmmm
ben hiç beğenmedim kuru gibi annemin yaptığı çarşaf böreği daha güzel :))) ama onlara sorsan en mükemmeli
düşünceli nurgül üm benim sağol canım düşünmen yeter hiç gerek yok şaka yapıyorum ben. Hem canım çerese bizim burda gözlemeci abla var samsunlu oda yapıyo bafra pidesi)
Bence artık bu börekti yemekti mevzunu kapatalım annemde şahane yapar çarşaf böreğini bugün sabah sabah ta zaten yağlı yağlı su böreği yedim ama çok güzeldi :))
oruçluyum bebişiiiiiiiimmmmmmmmmmm yok ama caanım çekti yahu..çok severim su böreğini bayramda yapıcamm bende
zeynep hayırdır günaydın
evdeyim bebişim bir selam vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?