2011 gelin adayları buyrun sohbete

buketcim bence balayından dönünce gidin el öpmeye
pazar gününü ikiniz baş başa geçirin

doğumu ya şifada yaparım ya da acıbadem de düşündüm ama hastaneleri gezip görmek gerekiyor
gerçi hastaneden ziyade doktorun iyi olması cok önemli, şuanda birgül hanım diyorum ama bakalım

ohh edaa bu haftayı kurtardın darısı başımızaa

bende mercimek çorbasını yapmak icin
tencereye mercimek, bir kuru soğanı 4 e bölüyorum 1 diş sarımsak, havuç ve patatesi koyuyorum
haşlıyorum blenderdan geçiriyorum
sonra ayrı bir tavada zeytinyağında biraz salça ve baharatları kavurup ekliyorum

bende böyle yapıyorum hatta genelde düdüklüde haşlıyorum malzemeleri çok daha hızlı oluyor

Hanımlar tutmayı düşündüğümüz ev nasıl sizce?
2+1 maltepe zümrütevler 550 TL.E5 e 10 dk yürüme mesafesindeymiş.
Bina 10 katlı.Evde en üstkatta asansörlü.Aidat vs de yok.Adalar manzaralıymış net görüyor.

bende haberim yok faturalar ne kadar geliyor
ama fırında çok işim oluyor 30 40 elektirk gelir muhtemelen
suda o civarlarda snrım

nilay ev iyi fiyatlar tabi otrudğun semte göre nasıl bilmiyorum

elektrik aldı basını gidiyor..
kübra ne kadar spot olsada gündüz evde kimse yok kuzum anlamıyorum inan ya

evet canım hele benim çok geliyor ama benim eşim elektirikçi banyoya mutfağa değişik değişik led ışıklar koydu onlar her banyoya ve mutfağa girildiğinde yanıyor. o yüzden bi şekilde birikiyor sanırım. tv çok izliyoruz aklıma başkada bişey gelmiyor. sebebini bilmiyorum yani.

edoşum nilayyum işlerim vardı yeni gördüm iyiyim canlarım ne olsun evet kuzu geçti kasık ağrım şimdi iyiyim hamd olsun ben geçen ay 100 tl su verdim yeni bina olduğu için şantiye suyu geliyordu bize doğazgazda 88 tl geldi bana kızlar elektriği hiç bilmiyorum

adalar manzarasına bayıldım nilay çok güzelmiş evde temiz duruyor

fiyatla ilgili pek fikrim yok canım

elektriken bende şikayetçiyim
gece çok fazla oturmuyrz gündüz kimse yok
nasıl oluyorda bu kadar geliyor
doğalgazdan mı kaynaklı acaba

aynen zeynepçim
bana elektrik faturası fazla geliyo
anlamıyroum yani
ama küçük ev aletleri daha çok yakıyouş diğerlerine göre
ben tost makinesi ütü kettle falan çok kullanıyorum
bide doğalgaz yok elektrikli şofben kullanıyoruz
onlara bağlıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…