- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.021
atlı üstlü değiliz ama canım düğün cumartesi bizim balayımız pazartesi başlayacak nişanlım pazar günü evimizde dinlenmek istiyormuş pazar akşam üstü iki tarafada uğrar el öperiz diye düşünmüştüm
canım kadıköy şifayı bende duydum.çok güzel bir hastane. uzun zamandır anadolu yakasında oturmayınca eskisi gibi o taraftan haberdar olamıyor insan. çok dr dr dolaşma canım kafanı karıştırırlar. zaten bu gittiğinde bakarsın kadın içine sinerse devam edersin. biz maltepede otururken yakın diye ablam delta hospital da doğumyapmıştı tabi 8 sene önce. o zaman memnun kalmıştı . şifayo ordan hatırlıyorum uzak diye vazgeçmiştik şifadan.
bitanemmm sen nasılsın kasık ağrıların geçtimi ???
denizim c.tesi annem 6 gibi geldi bende yemekleri yapmaya başlamıstım yavas yavas ..ben biber domates sarımsak doğradım annem yaptı yemekleri..o yüzden çok yorulmadım..ama tatlımı ben yaptım..yalancı tavuk göğsü yaptım..annecim gittikten sonrada ağladım..
erişteli yeşil mercimek çorbası yaptım-ciğer sote-bide pilav-tavuk göğsü tatlısı..
pazarda 2 ye kadar annemle çarsıda gezdik..evim berbattı..daha temizlik yapıcam alışveriş yapıcam yemek yapıcaktım..alışverişi yaprken kayınvalidem aradı kapının önündeymiş..aha dedim zıçtık evim pislik içinde yatak yorgan çamaşır yerler..neyse yukarı çıktık..bi hışımla temizliğe girdim bütün evi sil süpür toz al banyo tuvaleti balkonları yıkadım..4,30 da işim bitti..aferin dedim kendime
sonra kayınvalidemle geçtik mutfaga sebzeli tavuklu yemek yaptık-ezo gelin çorbası-beşamelli makarna fırında-şehriye salatası-göbek salatası-bide revani yaptık..herşey çok güzel olmustu..şükür yetişti herşey..Allah razı olsun iki annedende..artık misafir ağırlamam bu sene..şimdi meyveleri toplama vakti geldi..çarşamba kayınvalidem cuma eltim davet etti..perşembe ve salı da benim annemddeyiz
bende mercimek çorbasını yapmak icin
tencereye mercimek, bir kuru soğanı 4 e bölüyorum 1 diş sarımsak, havuç ve patatesi koyuyorum
haşlıyorum blenderdan geçiriyorum
sonra ayrı bir tavada zeytinyağında biraz salça ve baharatları kavurup ekliyorum
kızlar fatıralarınız ne kadar geliyo
elektrik : 33
su :22
d.gaz : 10
kızlar fatıralarınız ne kadar geliyo
elektrik : 33
su :22
d.gaz : 10
elektrik aldı basını gidiyor..
kübra ne kadar spot olsada gündüz evde kimse yok kuzum anlamıyorum inan ya
elektriken bende şikayetçiyim
gece çok fazla oturmuyrz gündüz kimse yok
nasıl oluyorda bu kadar geliyor
doğalgazdan mı kaynaklı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?