- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.921
Ay yeliz kısır yazmışşın bende ilk aklıma kısır geldi ay olsada yesem şimdi
:))))))))))))))))
siz birer gün aramı veriyorsunuz bu işin normali nedir ki ben anlamamda hiç bu işlerden:26:
siz birer gün aramı veriyorsunuz bu işin normali nedir ki ben anlamamda hiç bu işlerden:26:
akışına bırak buketçim
en normali o
Aylin senden de yakında bi bebek haberi gelicek gibi bi his var içimdeee :))))
:)))))))))))))))))))))))))))
bu işin normali yok buketcim akışı var
akışına bırakıyorsun kenidini
haaahhha senide burda bu tarz şeyleri yazarken görcem özellikle ertesi gün cepin açık olsun ha arayacağım seni büyük bir kefiyle .)))))))))
amaaaann eminecim ben onu da akışına bıraktım olursa olur
Ay zepnep yahu çok güldüm sizde ayşeler gibi her akşamalr mevcut sanırım hep tedirgin de nereye kadar insanın psikolojisi bozuluyor bir sonraki ay adet olacakmıyım diye düşünmekte
evet akışına bırakmak lazım
ama bizim ayşeler gibi değil itiraf edeyim
uykuma çok düşkün bir hatunum
yani ne zaman eserse o zaman oluo
her gece olsun ya da bi gece olsun bi gece olmasın diye bişiy yok
kimi gelio her gece oluo kimi gelio çok yorgun oluyrz 2 3 gece olmuo
bizimde değil
ben o tempoya ayak uydurama zati
bizimde aynen böyle zeynocum
Bir ark yolda anlatıyordu oda yeni evlecenek konuşuyoruz onunda bir arkadaşı görücü ile evlenmiş adam ilk gece resmen saldırmış kıza o kadar zorlamış ki bağırsakları patlamış hastanede yoğun bakımda bir hafta yatmış ve ölmüş
Bir ark yolda anlatıyordu oda yeni evlecenek konuşuyoruz onunda bir arkadaşı görücü ile evlenmiş adam ilk gece resmen saldırmış kıza o kadar zorlamış ki bağırsakları patlamış hastanede yoğun bakımda bir hafta yatmış ve ölmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?