2011 gelin adayları buyrun sohbete

Yaa borç harçta çok önemli değilde kafa olarak hazır hissetmek gerek sanırım çocuk için.
mesela gün geliyor yaşım geçiyo artık çocuk sahibi olmam lazım diyorum sonra gün geliyo kendim çocuğum daha nasıl bebek bakcam diyorum :)

siz birer gün aramı veriyorsunuz bu işin normali nedir ki ben anlamamda hiç bu işlerden:26:

:)))))))))))))))))))))))))))
bu işin normali yok buketcim akışı var
akışına bırakıyorsun kenidini

haaahhha senide burda bu tarz şeyleri yazarken görcem özellikle ertesi gün cepin açık olsun ha arayacağım seni büyük bir kefiyle .)))))))))

yaa çok samimi 3 arkadaşımda hemen ertesi gün aramıştı sabahın köründe sırayla hemde...
yanımda eşim tabiki ee noldu noldu falan diolar hepside evli tabi gülüolar falan bende eşim yanımda diye iyiyiz nolsun kahvaltı edicez falan dedim
sonra anladın sen nasıl geçti falan deyince ben kızarmışım
eşimde dioki çokmu merak etmişler nolduğunu,ahh kızlaarrr dedi güldü

Ay zepnep yahu çok güldüm sizde ayşeler gibi her akşamalr mevcut sanırım hep tedirgin de nereye kadar insanın psikolojisi bozuluyor bir sonraki ay adet olacakmıyım diye düşünmekte

siz birer gün aramı veriyorsunuz bu işin normali nedir ki ben anlamamda hiç bu işlerden:26:

evet akışına bırakmak lazım
ama bizim ayşeler gibi değil itiraf edeyim
uykuma çok düşkün bir hatunum
yani ne zaman eserse o zaman oluo
her gece olsun ya da bi gece olsun bi gece olmasın diye bişiy yok
kimi gelio her gece oluo kimi gelio çok yorgun oluyrz 2 3 gece olmuo

bn sabah 8.30 da annemı aradm kahvaltıya gelos dıee zaten gece 4 te arkd. gitmiş bayılmışk uyumşuk hemen bnmki 1 hafta bekledı sonrada 1 ay bekledıDDartk durmak yok devamD

bizimde değil
ben o tempoya ayak uydurama zati
bizimde aynen böyle zeynocum

kızlar bızmde oyle eşim cok sık nobet tutyorr yada mısafırımz oluyor gec gıdıo falan bnm uykum gelıo falan fılenn bellı olmuo bıde ramazandan dolayı dhaa dıkkat edılıo ama ara vermek ıstemıom yaaa sonra canm acıo cokk

Bir ark yolda anlatıyordu oda yeni evlecenek konuşuyoruz onunda bir arkadaşı görücü ile evlenmiş adam ilk gece resmen saldırmış kıza o kadar zorlamış ki bağırsakları patlamış hastanede yoğun bakımda bir hafta yatmış ve ölmüş

yuh yani
biraz abes olucak kusura bakmayın ama adamda da ne şey varmış ta bağırsaklara kadar gitmiş ilk geceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…