2011 gelin adayları buyrun sohbete

güzeller şimdi bişiy sorcam size
umuyrm damdan düşer gibi atlamam konunun içine
kızlar ben 15 gündr d. kont. hapı kullanıyrm
arada kahverengi kanamalarım oluo oda wcde bi damla fln her zamanda değil
ilk ay olduğuna olabilirmi
bir diğer soruda saat 22:15te alıyrm
ama daha erkene almak istiyrm bu saati 5 dk 5 dk öne alma gibi bişiy söz konusu olabilirmi yoksa bu benim hayal gücümmü
hep aynı saatte mi içicem
birde geçen gece unuttum içmeyi ama yarım saat sonra aklıma geldi öle içtim problem olurmu

ben ilk başladığımda 10,30 akşam şimdi ramazan uykum erken geliyor daha erken içiyorum 9,30 gibi

Valla sorma tatlım,heleki bizim gibi aktif çalışmış sosyal insanlara hiç geçmiyor :)
Hayırlı bi iş olur inşallah, sizden ayrı kalmıyımda :))

aynı hapı kullanıyoruz canım ben de ayın 6sından berı kullanıyorum adetım bıttıkten snr 10 gun boyunca hergun cok az kahverengı lekelenmeler oldu 10 gun snr kesıldı...

3 ay boyle lekelenme yapabılıyormus normalmis...

gunluk 2-3 saat farkla hap alınması etkılemıyor falan dıye yazıyordu prospektusunde ben de tam dakıkası dakıkasına almıyorum,15 dakıka 20 dakıka farkedıo bazen...

ben ilk başladığımda 10,30 akşam şimdi ramazan uykum erken geliyor daha erken içiyorum 9,30 gibi

deniz birden mi öyle 1 saat erken içmeye başladın cnm ya
etkisini kaybetme fln olmasın şimdi
birde bu kanamalar normal mi
her zman değil aslında büyütülcek gibi ama
geçen ay ertesi gün hapını içtiğim içinde kaynaklı olabilir
yani bu ayıda etkiliyormuş

ay iyi o zaman kızlar bende erkene alıcam çünkü uykum gelio gözlerim kapanıo
9 da aklıma gelio 9 buçuk oluo hıh diyem az kaldı içicem birazdan tam o saatte unutuyrm ya
hmm tmm o zaman kanamalarda normalse iyi
çünkü fazla yan etki yapmadı
arada midemi bulandırıoki buna razıyım yasmin öldürmüştü beni
zaten abartılcak bir kanama deil ama yinede insan merak ediyr

bende sana soracaktım canım nette yazzı araştırdım da ilk ay kanama çok uzun sürdü yazıyorlar genelde hep leke geliyormuş çamaşıra sende öyle birşey oldu mu

valla bende kan sıkıntısı var herhalde öyle birşey hiç olmadı evet birden aldım saati ileri ama benim 6.kutum zeynep sende al ama yinede dikkat et yani vücüt yapısına göre tok karnına almaya çalış zaten koruma süresi var ya 24 saat mi etki ediyor

cnm şimdi 15 gün oldu kullandığım
ama eşimde korunuyor
hatta şöle düşündük
2 ay daha bu şekilde devam edicez
tedbir olsun diye
tok karnına alıyorm canım hapı bulantı yapıyor yoksa birde sık acıktırıyor

evet canım bende de lekelenme yaptı ben de telaslandım...nette arastırdım normalmıs,bak bır yerde de boyle yazıyor,asagıya kopyaladım yazıyı...umarım bızım ılk ay oldugu ıcın boyledır 3-4 ay surmez ya cunku lekelenme az da olsa rahatsız edıcı yani...bıde benım adetım normalde 3-5 gun suruyordu,hapa basladım bu ay 7 gun surdu....snr da 10 gun kahverengı leke oldu...

Düşük doz hapların yüksek dozlulara göre tek dezavantajı bu ilaçların daha yüksek oranda lekelenme tarzında kanamalara yol açabilmeleridir. Bu yan etki genellikle 4 kutuluk kullanımdan sonra ortadan kalktığından büyük bir dezavantaj olarak görülmeyebilir.

yani ben myralon kullanıyrum ne midem bulanıyor ne kilo aldım 5 aydır çok memnunum
ilk bir ay belki alışana kadar bünye bu etkileri yapabilir bence al mesela ben 9 içiyorum meyve felan çekirdek gibi şeyler de iyiyorum aklına getirdiğinde psikolojik olark bulanabilir yoğun olduğun saatlerde içmen daha iyi bence zaten kullananların yorumlarıda bua benzer oluyor ilk alışana kadar

slm kızlar nasılsınız
sabaha göre biraz daha iyiyim
kimseyi tokatlamıycam artık korkmayın
bu arada ben hap kullanırken unuttuğumda olmuştu ertesi gün 2 tane birden yutuyodum
kesin belli bi saatimde yoktu
sabahtan öğleye doğru ne zaman aklıma geliyosa yutuyodum
görüyosunuz ki bişey olmadı
ama ilk kutu için bişey diyemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…