2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bizler yine yi alıştık okuyorum da 2 ay 5 ay kardeş kadeş yatanlar bile varmış maşalalh

evet bende okumuştum
hatta annemin bi komşusu vardı
kadın 20 yıllık evliydi
hep kardeş kardeş yatmışlar kadın sürekli korkuormuş
ama o zamanlar öle tedavi flnda yok tabi
denemişler sonra olmayınca durumu kabullenmişler.
birbirlerini öyle kabul edip çok sevmişler

herşey cinsellik değil belki ama ben yinede böle olsa rahat edemezdim
kocam beni ya başkasıyla aldatırsa diye
birde suçluluk duygusu hissederdim
ilk evlendiğimde bile hissediyordum acı çekerken

bende çok kanama yapmadı öle hiç rahatsız olmadım
çamaşırım bile kirlenmedi hç
bulantıda arada oluyor uyurken hissediyrm sadece gün içinde de öle
o da rahatsız etmiyor yavaş yavaş alışıyor bünyem sanırım
bende memnunum bu ilaçtan bakalım kanamalarda iyice biter inş.
benim normalde de adetim zaten 7 gün fln sürerdi sonrada böle kanamalarım gelirdi o yüzden alışkınım sanırım
ama bu ay kanamam 4 gün sürdü sadece
yani tersi oldu aslında
gçn ayda o lanet haptan dolayı 15 gün sürmüştü bu ay böle erken bitmesi normaldir zaten

Son düzenleme:
aylin alemsn yaaaa

kızlar hap cok zararlı her bünyede farklı tepkıler verebılıyor lekenme normal eft ama kan pıhtılaştıgında saglın riske giriyor bırakılması gerek en güseli doğal yada ........ anladınız siz onu:))))

kızlar kuaförden randevu aldımm saçlarımı boyatmaya gıdecegm amamn yıllardır aynı saç aynı renk aynı kafaa arada değişiklik iyidirrrr inşallh güsel olurr yafffffffff

kızlar 1 ayım kaldı düğünüme nişanlım kesinlikle hap vs... şeyler kullanmama izin vermiyo vücut dengem bozulur diye eğer benden gizli kullandığını görürsem çok kötü olur diyo herşey ona bağlı yani

yeliz doğru söylüyorsun
eşimin korunması hem benim açımdan iyi hem temizlik açısından
hiç problem yaratmıyor ama riskli
yani afedersiniz ama adetlenceğim zamanlarda donumun ağına bakmaktan içime fenalık gelio
psiklojik yapıyrm bunu eşimede rahat vermiyrm
ya hamile kalırsam ya kalırsam diye
o yüzden bölesi daha iyi olcak inş.

canım ben doktorla konustum eger ailede pıhtılasma tarzı rahatsızlık varsa evet bu haplar pıhtılasmayı tetıkleyebılıyormus...ama bızım kullandıgımız bu ılacın yan etkısı en az olan ılac dolasıyla bu tur rıskler oldukca az...

buarada kızlar benım doktorum bu hapları omrunuz boyunca 5 yıldan fazla kullanmanızı onermıyoruz dedı...neden bılmıyorum ama..

son iki saat eve gitmek istiyorum duş almak uyumak. sonra uyandığımda soframın hazır olduğunu gömek istiyorum. makineden bulaşıkların dizildiğini. siyahlı çamaşırımın yıkanıp asıldığını. o dağınık ve kirli evimin misler gibi olduğunu görmek isityorum. sizce çokmu bu istediklerimmm

niyekine :44::44::44:
korkmayın dedim diye mi

heee herkese şaplatıonn bebem yaaaaDDtırstıkkk aman sen ıyı ol

eft aynen oyle kısrlk yapıyor dıe bılıorum

Valla benim için en doğru karar bu şekilde. Herkes farklı bünyelerde kimin ne sonuç doğuracağı belli dğil şuan bebek için hazırlanmış bir zeminimiz yok sıkınıtlı büyütmekde istemiyorum belki işten çıkacağım borçalrım taksitlrim öyle hemen biticek gibi dğeil bebek için biraz birikim düşünmek lazım fikrim. Olursada sevinirim oy minik kuş olur korkuyorum ama herhalde göünce kendi canım kanım alışırım oturup ağlarım yani çocuk gibi ağlayınca bebişim olsa şuan ne olur diye düşünüyorumda daha güzel bir duygu olamaz herhalde

yakın olsak gelıp yapıverrdm küböşçum yaa hem sna bebişe iyilk etmiş olurdm

yoo değil neden çok olsun kübracım
aynı şeyleri bende istiyorum
ama temizlik yeni yapmıştım ben dün akşam onun yerine ben çamaşırlarımın ütülenmiş olmasını istiyorum

Ay zepnep yahu çok güldüm sizde ayşeler gibi her akşamalr mevcut sanırım hep tedirgin de nereye kadar insanın psikolojisi bozuluyor bir sonraki ay adet olacakmıyım diye düşünmekte

bnde mantıken istemiyorum borçlar harçlar erken oluşumuz yapmak istediklermz hayallerimiz falan ama cokta onemsemıorum olursda vardır bır hayr beretyle gelır dıorum bu kadr sıkıntı yapmamak gerek bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…