- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #93.901
Bizler yine yi alıştık okuyorum da 2 ay 5 ay kardeş kadeş yatanlar bile varmış maşalalh
Kuzum 2 görüşmede gayet olumlu geçti,dün aradılar tekrar süreç olumlu devam ediyor bayramdan sonra müdürümüzle son bir görüşmeye geliceksiniz dediler bekliyorum :)))
evet canım bende de lekelenme yaptı ben de telaslandım...nette arastırdım normalmıs,bak bır yerde de boyle yazıyor,asagıya kopyaladım yazıyı...umarım bızım ılk ay oldugu ıcın boyledır 3-4 ay surmez ya cunku lekelenme az da olsa rahatsız edıcı yani...bıde benım adetım normalde 3-5 gun suruyordu,hapa basladım bu ay 7 gun surdu....snr da 10 gun kahverengı leke oldu...
Düşük doz hapların yüksek dozlulara göre tek dezavantajı bu ilaçların daha yüksek oranda lekelenme tarzında kanamalara yol açabilmeleridir. Bu yan etki genellikle 4 kutuluk kullanımdan sonra ortadan kalktığından büyük bir dezavantaj olarak görülmeyebilir.
yani ben myralon kullanıyrum ne midem bulanıyor ne kilo aldım 5 aydır çok memnunum
ilk bir ay belki alışana kadar bünye bu etkileri yapabilir bence al mesela ben 9 içiyorum meyve felan çekirdek gibi şeyler de iyiyorum aklına getirdiğinde psikolojik olark bulanabilir yoğun olduğun saatlerde içmen daha iyi bence zaten kullananların yorumlarıda bua benzer oluyor ilk alışana kadar
bende çok kanama yapmadı öle hiç rahatsız olmadımslm kızlar nasılsınız
sabaha göre biraz daha iyiyim
kimseyi tokatlamıycam artık korkmayın
bu arada ben hap kullanırken unuttuğumda olmuştu ertesi gün 2 tane birden yutuyodum
kesin belli bi saatimde yoktu
sabahtan öğleye doğru ne zaman aklıma geliyosa yutuyodum
görüyosunuz ki bişey olmadı
ama ilk kutu için bişey diyemiycem
aylin alemsn yaaaa
kızlar hap cok zararlı her bünyede farklı tepkıler verebılıyor lekenme normal eft ama kan pıhtılaştıgında saglın riske giriyor bırakılması gerek en güseli doğal yada ........anladınız siz onu:))))
hadi hayırlısı olsun inşallah canım neti sordun mu serbestmiymiş gelebilecek misin
aylin alemsn yaaaa
kızlar hap cok zararlı her bünyede farklı tepkıler verebılıyor lekenme normal eft ama kan pıhtılaştıgında saglın riske giriyor bırakılması gerek en güseli doğal yada ........anladınız siz onu:))))
aylin alemsn yaaaa
niyekine :44::44::44:
korkmayın dedim diye mi
canım ben doktorla konustum eger ailede pıhtılasma tarzı rahatsızlık varsa evet bu haplar pıhtılasmayı tetıkleyebılıyormus...ama bızım kullandıgımız bu ılacın yan etkısı en az olan ılac dolasıyla bu tur rıskler oldukca az...
buarada kızlar benım doktorum bu hapları omrunuz boyunca 5 yıldan fazla kullanmanızı onermıyoruz dedı...neden bılmıyorum ama..
son iki saat eve gitmek istiyorum duş almak uyumak. sonra uyandığımda soframın hazır olduğunu gömek istiyorum. makineden bulaşıkların dizildiğini. siyahlı çamaşırımın yıkanıp asıldığını. o dağınık ve kirli evimin misler gibi olduğunu görmek isityorum. sizce çokmu bu istediklerimmm
son iki saat eve gitmek istiyorum duş almak uyumak. sonra uyandığımda soframın hazır olduğunu gömek istiyorum. makineden bulaşıkların dizildiğini. siyahlı çamaşırımın yıkanıp asıldığını. o dağınık ve kirli evimin misler gibi olduğunu görmek isityorum. sizce çokmu bu istediklerimmm
Ay zepnep yahu çok güldüm sizde ayşeler gibi her akşamalr mevcut sanırım hep tedirgin de nereye kadar insanın psikolojisi bozuluyor bir sonraki ay adet olacakmıyım diye düşünmekte
siz birer gün aramı veriyorsunuz bu işin normali nedir ki ben anlamamda hiç bu işlerden:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?