- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #94.001
düğündaşşşş gelinliğinnn sade ve şıkkkkk canımmm sana da çok yakışacakk benim gelinlikte böyle kabarık değilll izin vermiyorlar foto çekeyim ya
günaydın herkese
tatile girdik sayılır artıkkkSÜPER SÜPER SÜPERRR
ZEYNEPCİM RESİMLERE BAKTIM ÇİÇEKLERİN ÇOK GÜZELLL HEP ÇOK MUTLU OLUN EN KÖTÜ GÜNÜNÜZ BÖLE OLSUN İNŞALLAH
ESRAAASS SENİNDE GELİNLİĞİN ÇOK HOŞMUŞ ÖZELLİKLE ÜST KISMINI ÇOK BEĞENDİMM GÜLE GÜLE GİY
O GEWLİNLİKLE ÇOK MUTLU BİR HAYATA ADIM AT
esracım gelinliğin çok şık..hayırlı ugurlu giyersin inşallah..
zuzum çok az kaldı sabırsızlanıyoruz artık bizde..gelinlikçi satılan gelinliğin fotosunu nasıl çektirmez anlayamadım.ççok saçma..
neyse sabredicez..işlerin güzel gidiyo çok şükür önemli olan o..sonuda böyle güzel biticiek inşallah..
kızlar kadir gecemiz mübarek olsun..
Bugün amel defterimiz yeniden yazılırmış..
Rabbimin karşısına tertemiz kusursuz günahsız gidelim inşaallah..
esracım gelinliğin çok şık..hayırlı ugurlu giyersin inşallah..
zuzum çok az kaldı sabırsızlanıyoruz artık bizde..gelinlikçi satılan gelinliğin fotosunu nasıl çektirmez anlayamadım.ççok saçma..
neyse sabredicez..işlerin güzel gidiyo çok şükür önemli olan o..sonuda böyle güzel biticiek inşallah..
kızlar kadir gecemiz mübarek olsun..
Bugün amel defterimiz yeniden yazılırmış..
Rabbimin karşısına tertemiz kusursuz günahsız gidelim inşaallah..
esraas gelinliğin çok zarifmiş canım çok beğendim.Ne kadar zamanda yaptırdın hazır mı aldın?
Zeynep duygulandım resimlerine bakınca çok hoş çiçeklerine bayıldım.
Birde biz çok bambaşka olduk burda herkes ne yaparsa anında paylaşıyor.
Zuzuşum artık sona doğru yaklaşıyor darısı geride kalan bizlerin başına :)
sagol canım...gelinligim hazır,Aysira'dan aldım...
cokk tskler....
kendi ustumdeki halini de eklicem brzdan kızlar ama alıntı yapmayın sileyim snr ok...
kızlar günaydın hepinize
nilay bence gitmelisin kayınvaliden okadar cağırmış,hem doğru nişanlı geline bayramlık alınır ben görmedim tabi o başka
bende bugün oruçluyum kızlar kısa bir aradan sonra oruca devam ediyorum inşallah...Allah bu mubarek günde dualarımızı kabul eder inşallah...
veee tabiki çok mutluyum enerjikim tatile çıkıyorum oh beee
Canım hazır aldığın için çok zamanını almadı değil mi?
Bende hazır düşünüyorum çoğunlukla ne kadar zamana hallolur onu kesitmreye çalışıyorum.
Eylül ayında bakayım ekim gibide artık kararımı vereyim diyorum.Düğünüm kısmetse kasım 12 de geç kalmam değil mi?
albüm yapıp albüme ekle..buraya ekleyip silme esracım..
niloşum amin bitanem..
kızlar kadir gecesi nasıl anlaşılıyomus bakın..
Denizlerin suyu bir an tatlılaşır.
Kadir gecesi, açık ve sakin olur, ne sıcak, ne de soğuk olur. Bulut yoktur. Yağmur ve rüzgar yoktur.
Ertesi sabah güneş, kızıl olup, şuasız doğar.Yükselinceye kadar sanki büyük bir tabak gibidir.
Kadir Gecesinde köpek sesi duyulmaz diyen âlimler de olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?