2011 gelin adayları buyrun sohbete

nilaycım iyide kadın sana kıyafet alıcak neden annenleri çağırsınki onu anlamadım

canım eğer izin alabiliyorsan al tabii dinlenmiş olursun...tatil ille sevgiliyle gecek değil ya..al kumandayı yat tv kaşısına ohh mis gibi dinlen yahu

oh iyi bari aylin bunalımdan çıkmışssın bende çok sık bunalıma girdiğim için seni çok iyi anlıyorum canım...

neyse kocişinde süper sürpriz yapmış maşallah dün gece süpermiş senin için:92::92:

Bende bakdım gelinliklerine canım gerçekden kaliteli duruyor.
Ozaman daha zamanım var biraz daha bekliyip araştırayım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.

Canım şöyle 2010 aralıkdan bu yana nerdeyse 1 yıl olacak annemleri hiç evlerine davet etmedi.
Biz gerektiğinde her zaman ağırladık.Ben ramazanda davet eder sandım ama oda olmadı.
Annemde artık pes etti ne tek nede bizimle gitmiyorsun artık dedi.Şimdi söylersem tepkisi ne olur bilemiyorum.

:)Ahh bizim gelen giden bitmez kuzum o tatil değil kabus olur:)

bende de aynı canımmm ne duygular içindeyim insan çözemiyor karmakarışık herşeyy çok büyük bir coşku yok içimdeee ne bileyimm(

valla şekerim o zaman bişey diyemeyceğim yada şöyle söyleyim sende annenide al öyle git alışverişe niye geldin diyemicek ya

kız nilay sana bişey dicem sen burda hani ilk nişan alışverişlerini filan anlatıyodun gösteriyodunya..sanki ozamnlar kaynananla aran çok iyiydi benmi yanlış hatırlıyorum hatta diyordun bana bunları aldı herşeyleri aldı çok iyi filan diye:44::44::44:

ozaman hiç izin alma tatlım sen işe devam et

Son düzenleme:
Günayydınn güzelliklerr
Hepinizin Kandili mübarek olsun Rabbim ettiğiniz bütün duaları kabul etsin inşş.. Tatilden önceki bugün son günn çokk mutluyumm koca bir tatil bizi bekliyorrr.
Bugün sizi takip etmeye çalışıcam belki pek yazamayabilirim. İşleri toparlamam lazım kızlar.. Öptümmm

bende de aynı canımmm ne duygular içindeyim insan çözemiyor karmakarışık herşeyy çok büyük bir coşku yok içimdeee ne bileyimm(

aynnneenn canım nedense hiiic sevincli degilim ya....daha cok boyle sıkıntı,uzuntu hakim bende...

gunlerin gecmesini istemiyorum sanki, o gun gelmesin...kac gun kaldigini dusunmek istemiyorum mesela...

ay ben anormalim galiba...cok duygusalim ya sanırım ondan,evden ayrılma fikri dokunuyor...

Tatlım kayınvalidemin bana bir şey alma konusunda sorunu yok.
Nişan alışverişindede evimize her geldiğindede eli boş gelmez hayatta.
Nilay bileziğinin tekini versinde aynı bir örnekden alayım kenarda kalsın demiş.
Sonra nişanlı kız bayramda giydirilir kıyafet alalım almadan olmaz demiş.
Adetini filan bilir yerine getirir.Ama benim için önemli olan bunlar deil aldıkları yaptıkları değil.

Ailemi bir kez bile davet etmedi.Saatlerce değil yarım saat bile yeterdi.
Oğlunun arkasında hiç bir zaman olmadı.Ben isterdim ki oğlunu alsın yanına konuşsun birlikde karar alsınlar.
Ama sevdiceğim kredi çekti.Eşyalarda,evde,hep tekiz.Ben isterdim ki maddi değil manevi olsun yanımızda ama onda bu yok.

ne diyim bileedimki canım sende haklısın mutlaka ama oda öyle bi kadın kabul etcen napcan başka care yok malesef...

ya birde yok bilezik alan kıyafet alan kadın neden eşuyalara filan karışmıyormuş o zaman bütün takılarını o alcak demekki baksana bilezik alcagına göre

günaydın kızlarrr

Zeynep süprizine bayıldım canım çok romantik bir eşin var

Kızlar belekte Cornelia Deluxe Resort otelde kalanınız varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…