- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #94.021
Annemleri hiç davet etmedi ama canım.Bazı şeylerin farkına varsın istiyorum ama kadının yapısınıda değiştiremem tabi.
Sevdiceğim çalışıyor olacak.Bence 4 saat yanlız kalabilirsin annemle hayatım akşamada iftarı birlikde yaparız iznimde pazar dedi.
Ay idari izin olduğu için işlerde yoğun olduğu için ptesi yarım gün cumada tam gün çalışacağım.
İzin mi alsam diyorum sonrada sevdiceğimde çalışdığı için vazgeçiyorum.
günaydın kızlar
kadir gecemiz mübarek olsun
allah dualarımızı kabul etsin inşallah
kızlar iyi ki dün iki kişiye şaplak attım adım şaplakçıya çıktı valla
merak etmein artık şaplak yokbugün iyiyim
kızlar dün kötüydüm ya
eşim sürpriz yapmış bana pasta almış bide tek gül (kızarsın diye tek aldım diyo)
çok mutlu etti beni canım kocam yaa
bu seferde mutluluktan ağladım
ya diyo ne yapsam ağlıyosun gözyaşlarını görmek istemiyorum artık diyo
dedim bunlar sevinçten gözyaşı sayılmaz bi sarıldım bi sarıldım kocişime çok seviyorum yaaa
Çok yakışmış esraas sanki sana özel dikilmiş gibi olmuş.
Üzerindede çok zarif durmuş.Allahım güle güle giymeyi nasip etsin.
canım aysira'nin fabrikasi İzmitte,gelinlikler ordan geliyor ,4 haftadan once teslim etmiyoruz dediler,ben izmirde yasıyorum belki uzak diyedir ,sebebini bilmiyorum yani...
bide bana 36 beden oldu...ellerinde 36 beden yoktu 2 hafta snr 36 bedeni geldi ,gittim prova yaptılar iste boyunu falan ayarlamak icin...ama boyu bana tam geldi..yalnız ben askı taktırdım bu gelınlıge o gun askısını sectım ordan...2 hafta snr da teslim ettiler iste...
yani siparis verdikten 1 ay snr teslim aldım canım...hic bir sorun da yasamadım,memnun kaldım...ben dıktırmeye cesaret edememistim,sorun yasarım diye...aysirayi tavsiye ederim gelinlikleri kalıp gibi oturuyor...gelinligin alt kısmında 2 kat astar var,astari bile satenden yapmıslar,gayet kaliteli...ust kısmı da kalıp gıbı sekıl alıyor,korse calısmıslar icine..
oh iyi bari aylin bunalımdan çıkmışssın bende çok sık bunalıma girdiğim için seni çok iyi anlıyorum canım...
neyse kocişinde süper sürpriz yapmış maşallah dün gece süpermiş senin için:92::92:
nilaycım iyide kadın sana kıyafet alıcak neden annenleri çağırsınki onu anlamadım
canım eğer izin alabiliyorsan al tabii dinlenmiş olursun...tatil ille sevgiliyle gecek değil ya..al kumandayı yat tv kaşısına ohh mis gibi dinlen yahu
sagol canım ben cook kabarık olsun ıstemedım o yuzden 5 numaralı tarlatanı verdıler bu kadar kabarıklık ii geldi bana ne bıleyım...az mı olmuski?
sen de durumlar nasıl? ben karmakarısıgım ya...stres,sıkıntı,huzun,heyecan ne ararsan var:)
evet iste canım ustume kalıp gibi oturdu ben de ondan begendim...sagol canım daha guzelleri senin olsun insallah...
Canım şöyle 2010 aralıkdan bu yana nerdeyse 1 yıl olacak annemleri hiç evlerine davet etmedi.
Biz gerektiğinde her zaman ağırladık.Ben ramazanda davet eder sandım ama oda olmadı.
Annemde artık pes etti ne tek nede bizimle gitmiyorsun artık dedi.Şimdi söylersem tepkisi ne olur bilemiyorum.
:)Ahh bizim gelen giden bitmez kuzum o tatil değil kabus olur:)
Bende bakdım gelinliklerine canım gerçekden kaliteli duruyor.
Ozaman daha zamanım var biraz daha bekliyip araştırayım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
gelinliğin çok gzel cnm mutlulukla giyin
saç baş yapılınca prenses gibi olursun
bende de aynı canımmm ne duygular içindeyim insan çözemiyor karmakarışık herşeyy çok büyük bir coşku yok içimdeee ne bileyimm(
valla şekerim o zaman bişey diyemeyceğim yada şöyle söyleyim sende annenide al öyle git alışverişeniye geldin diyemicek ya
kız nilay sana bişey dicem sen burda hani ilk nişan alışverişlerini filan anlatıyodun gösteriyodunya..sanki ozamnlar kaynananla aran çok iyiydi benmi yanlış hatırlıyorum hatta diyordun bana bunları aldı herşeyleri aldı filan diye:44::44::44:
ozaman hiç izin alma tatlım sen işe devam et
Tatlım kayınvalidemin bana bir şey alma konusunda sorunu yok.
Nişan alışverişindede evimize her geldiğindede eli boş gelmez hayatta.
Nilay bileziğinin tekini versinde aynı bir örnekden alayım kenarda kalsın demiş.
Sonra nişanlı kız bayramda giydirilir kıyafet alalım almadan olmaz demiş.
Adetini filan bilir yerine getirir.Ama benim için önemli olan bunlar deil aldıkları yaptıkları değil.
Ailemi bir kez bile davet etmedi.Saatlerce değil yarım saat bile yeterdi.
Oğlunun arkasında hiç bir zaman olmadı.Ben isterdim ki oğlunu alsın yanına konuşsun birlikde karar alsınlar.
Ama sevdiceğim kredi çekti.Eşyalarda,evde,hep tekiz.Ben isterdim ki maddi değil manevi olsun yanımızda ama onda bu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?