2011 gelin adayları buyrun sohbete

İnan bir anlasam canım ama kadını çözmek zor.
Neyse madem istiyor akşamda ararlarsa bende giderim elbise aldırırım kendime
Ehh nişanlı kız giydirilmeden olmaz

İnan bir anlasam canım ama kadını çözmek zor.
Neyse madem istiyor akşamda ararlarsa bende giderim elbise aldırırım kendime
Ehh nişanlı kız giydirilmeden olmaz

heh şöyle nilaycım aldır tabi alsın madem o davet ediyo daveti geri çevirmek olmaz..hem gerçektende öyle bir adet varyani...

şimdi sen gitmesen dicek bak gelmiyo filan bide kolaya alıştırmış olcan onu hemen öyle kolaya alıştırma

günaydın aylincim atlatmana sevindim eski aylin olarak aramıza döndüğüne de sevindim bugün şaplak yok:Maşallah canım allah aranızdaki muhabbeti hem süper kılsın inşallah

Son düzenleme:

:):) Aldırırım tabi şekerim.
Yarın birkaç evede bakacağım alayım sevdiceğimin kuzenini yanıma ordan da kayınvalideciğimin yanına geçerim

rabbim dara düşünce sabır, sabrı bulunca şükür, şükredince rahmet, rahmete dalınca sevgisini iksan eyleyip gönlünüzden geceni avuçlarınıza versin.

kadir geceniz mübarek olsun
dualrınız kabul olsun

günaydın kızlar

ne mutlu güzel şeyler duymak herkesin iyi olduğunu bilmek mutluluğunu hissetmek

süprizler felan bizim eniştelerin hepsi pek romantik maşallah allah devamını getirsin :)))

bende yorgun olmak ile birlikte iyiym gamzecim vergi dairesine gittim sabah öğlen gitmek xor geliyor sıcakta

pzt yokum yatırayım taksitlendirme vardı

bugün sın gün bu gece sahurda yola çıkacağız kısmetse

günaydın kızlar nasılsınız kadir geceniz mübarek olsun rabbim bütün dualarımızı kabul eylesin günahlarımızı af eylesin inş. dertlilere deva borçlulara eda hastalara acil şifalar nasip eylesin

günaydın denizcim..

bende seni sabah görmeyince mreak ettim

kazasız belasız gider gelirsiniz inşallah denizcim..oohh be tatil gibisi yok demi kızlar

esracm gelinliğin yakışmış güle güle giy cnm sade ve hoş

aylincm sevndm eşin ne düşünmş yazık espiriside güsel ama bi tne aldmD

zuhal işlern bitti hayrlısyla bakalm az kaldı artk evinede bakalm senn:)

ee biliyo çiçeğe verilen paraya acıdığımı
bitanecik almış o da
tanıyo karısını kocam benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…