2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ayşem nasılsın. Geçmiş bayramın kutlu olsun seninde.
Çok maharetli gördüm seni maşallah. Kızartma yapıp dolaba koyucan galiba nasıl yapıcan.
Buzluktan çıkarıp çözülüncemi yiceksiniz.

hayırlısı canım korunmayı bıraktığın gibi başlarsın tahlilerine.

Hoşgeldin ayşecim görüşemedik nzamandır
tadını çıkar son haftanın
kocişinide göndermiş işe aman aman amannn:))))

kübracım in. önemli bişey çıkmaz tatlım benim

sağol canım benim .inşallah çok büyük bir durum değildir.

evet canım benima blamların ikkisindede var ben onlarda çıkınca yaptırmıştım bekarken temizdi. ama hamilelik tetikleyebiliyormuş. ablamlardan birinde nodül vardı hatta ameliyat oldu. eğer varsa guatr ın tahlillerini yaptır canım. kiminde kilo yapıyor kiminde zayıflık. ablamın bebeğinin düşmesine sebep oluyordu.kiminde bebek olmamasına sebep oluyormuş. rabbim korusun çok büyük bir hastalık değil ama bebekler için riskli. ama ilacını alıncada tam tersi durum ooluyormuş. bebeğe hiç bir zararı yokmuş hapın tam tersi bebeğe yararı varmış.

bekliyrm cnmm

bende hiç bilmiyrm.
ağırlığını kediden daha çok merak ettim

canım bazı rüyalarımızda psiklojik bence ben bazen kafama bişey takayım görüyorum yada sıkıntılı rüyalar görüyorum. sen hayra yor tertemiz bahçe görmüşsün ne güzel. bu arad bende çok rüya görüyorum tabirleirne hiç bakmıyorum çünkü kafam rahat değil bilinç altı olabilecek rüyalar hep

var canım
bi yere ayrılma ekliyorum 5 dk ya
özel albüme koyarım
nisan hoşgeldin canımmmmm evlenmişsin mutluluklar dilerim. albümünü bekliyorum bende canımmm.

Hoşgeldin ayşecim görüşemedik nzamandır
tadını çıkar son haftanın
kocişinide göndermiş işe aman aman amannn:))))

kübracım in. önemli bişey çıkmaz tatlım benim

züleyham evde olmak çok güzelmiş.
nası geçti bayramın canım iyimisin özledim senide.
kocişime tostunu yaptım gönderdim. ramazanda yapmıyordum ya sandviç özlemişim bunu.
gel dedim akşam yorma kendini kendini bana sakla.
reglim gerçi ama. işte lafta.
darısı sana canım en güzel şekilde.
gelişme var mı tarih hakkında. genelde bayramlarda falan konuşulur ya böyle şeyler

denizimmmm hoşgeldin özledim kuzummmmmmm, naber?

Ayşem nasılsın. Geçmiş bayramın kutlu olsun seninde.
Çok maharetli gördüm seni maşallah. Kızartma yapıp dolaba koyucan galiba nasıl yapıcan.
Buzluktan çıkarıp çözülüncemi yiceksiniz.

aslıcım balım iyiyim sen nasılsın?
cityville oynuyorum. çok daldım oyuna. günlerdir karı koca cityville oynuyoruz.
canım kırmızı biber ve yeşil acı biber aldım. büyük büyük doğrayayıp kızartıp yoğurtlamasını çok seviyor eşimler.
iri iri doğrayıp kızartıp dolaba atacağım. ablamlar olur dedi. sonra çözüp yoğurtlayıp yicez.
sizin fikriniz ne olur mu kızlar?

inşallah canım benimde düşüncem o tazminatımı alıp kaçmakkk

ohh mercimek köftesi mi akşama sendeyim bu ara limon hastalığıda var bende limonlayıp limonlayıp yerim ben onlarııı

ohh mercimek köftesi mi akşama sendeyim bu ara limon hastalığıda var bende limonlayıp limonlayıp yerim ben onlarııı

kübracım canım canın çekti kusura bakma bitanem.
gel bana beklerim akşama
eşine çok güldüm limon alsam yeter diyor demek...
ayşe geliyor galiba ayşeee.

baktım cnm ya bir sürü şey yazıyor
hangisine yormak lazım ki.
bilinçaltıyla ilgili aslında ama kedileri hiç sevmem alerjim varr.

birde kızlar sizden birşey rica etsem yaparmısınız
şimdi haftasonu sınavlarım var netten soru çıkarmaya çalışıyrm ama word açmıyor
eski kalıyor benimki
siz bana yollayabilirmisiniz
yoksa çok fazlamı yük olucam (

zeynepcim bana link gönder bide mail adresini ayarlayıp göndereyim sana.

selam ayşe can :)

senin regl uzun sürüyor ne kötü en son vanda gelirkende öyleydi sanırım

ben iyim şükür bayramı yaptık tatili yaptık ve sahalara geri döndük iş iş iş

aslında şunu fark ettim evde durunca daha çok yorulduğumu sürekli mutfakta birşeyler hazırlayıp yediğmi ve sıkıcı olduğunu :))))))
ben gece yine sahur saati uyanıyorum belli bir süre uyuyamıyoum alışkanlık mı oldu ne gözlerim pat açılıveriyor sizdede oluyormu öle şeyler

eeee sende son evde geçireceğin vakitller iş kadınlığına devam edeceksin hayılısıyla
artık ilk maaşını ıslatırız
herkese kargo ile mercimek köftesi :)))))))))))))))))

ben hiç yapmadım ama olur heralde niye olmasın ki :)

benim annemde bana hamileyken çok limon yiyomuş. yemek yiyemiyomuş bide süt içiyomuş. herkes hamileyken kilo alır benim annem 10 kilo vermiş bana hamileyken :)

kübracım canım canın çekti kusura bakma bitanem.
gel bana beklerim akşama
eşine çok güldüm limon alsam yeter diyor demek...
ayşe geliyor galiba ayşeee.

eltimin kızıda öyle idyor kız olsun ayşe koyalım ismini . ben neden bilmiyorum hep erkek hissediyorum ama kız hissedenler çoğunlukta. rüyalarda hep kız çıkıyor. hayırlısı bakalım öenmli olan onun sağlıklı olması.

günaydın kızlar,
ayşem hoşgeldin canım özledim seni, bayram tatilin nasıl geçti?

denizim yakın birileri mi vefat etmiş? Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin Inşallah

kıübracım Allah şifa versin tatlım umarım bebişi etkileyecek bişey olmaz

kızlar kulağımın arkasında yara çıktı, 3 gündür cok acıyordu kabuk kabuk oluyor ve kanıyor
iş yeri doktoruna gösterdim o da egzama olabilir dedi acil dermatoloğa gitmemi tavsiye etti
eğer izin alabilirsem öğleden sonra doktora gideceğim.

ayhhh kadına neler etmişsin aslıı. bende 4,5 kilo doğmuşum annem diyor seni taşımak ayrı bir dert doğurmak ayrı. beni doğurduğu an öldüğünü sanmış. topaç gibi çıkmışım tabii.

sağol canım benim. sende yaptırdınmı tahlillerini dr söylemiştir gerçi aman ihmal etme. özellikle tsh ı .
kaşıntı olur benim bilidiğim egzamada öyle bişey var mıydı. bu ara benide sivilce bastı. dr a gittiğinde gebelik durumunu söyle canım ona göre ilaç verir belki.

kübra annem hamile olan karnı biraz çıkanları tahmin edebiliyor kız erkek diye dedikleride hep çıktı kalçadan felan artık nasıl anlıyorsa erkek olacak kız olacak sonra anneme gelip söylüyorlar ne ilginç erkek olunca güzelleşir miş sanırım kız olunca çirkinleşirmiş yada tam tersi :)

bende annemin ilk erkek olmuş ablamında ilk erkek
yani eşimde hep erkek kardeş annemde ilk erkek sanırım benimde bebişim erkek olur
psikolojik yorumlarıma istinaden .))))

deniz bende de oluyor. iki gündür uyuyamıyorum. Eşim şimdi akşam vardiyesine geçti. 3 te gidiyor. 12 de geliyor.
O gelene kadar kestiriyorum o gelince uykum kaçıyor. Saat 3 e kadar oturuyorum. sonra acıkıyorum :78:
eVde oturmak hiç bana göre de değil. Çalışmak daha iyi hissettiriyo bana kendimi. Evde oturunca çok sıkılıyorum.

akşam bende patatesli kek yaptım
cnm istemişti dün
kekim süper olduu
öyle bir saldırdım ki foto bile çekemedim

bende eltim tatile giidyor diye ona yolluk yapmıştım kek ondan kalan vardı akşam kayınvalidemle görümcem geldi onlara verdim. akşam eve giderken markete uğradık semizotunu görünce canım istedi. onu yaptım akşam yemeğine yanınada salata öyle idare ettik artık. eşim zaten bu ara yine aldı kiloları. tmm diyro artık sebze yiyeceğiz evdeki sucuğu sosisi falan hep verdik kayınvalideme. bende yemiyorum çünkü hamileleikte tiksindim onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…