2011 gelin adayları buyrun sohbete

Selam kızlar, bayramdan sonra koşa koşa bulduğum ilk pc den hemen geçmişi okudum, hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun, yelizcim çoooooooook geçmiş olsun çok üzüldüm Allah şifa versin. Nilaycım sana da çok sevindim evinizi tutmuşsunuz, yaptığın albümü göremedim ben kaldırdınmı ? gelinliği merak etmiştim :)
Benimde tatilim çok çabuk geçti arefe günü eşim grip olmuş iş yerinde, tatilde iki gün yattı. biraz gezdik biraz evdeydik derken bitti, bugun iş başı yaptık :S

birdeee balayı tatili için side düşünenlere tavsiyem pegasos World otel... biz balayında oraya gitmiştik ve çok memnun kaldık. inş. seneyede oraya gidicez.

şimdilik çıkıyorum, zaten geldiğimde kimseyi bulamıyorum geç geldiğim için ( neysee kızlar hepinizi çoooooooooook öpüyorum, özledim sizle muhabbet etmeyi. kendinize iyi bakın, hamişlere selamlar :))

biri beni mi andı

selam kızlar bayramınız güzel geçmiş biraz bakındım geçmişe...

yeliz geçmiş olsun...
nilay gelinliğini merak ettim ya kaldırmışsın hemen...

biz de pazar günü çeyiz serdik güzel oldu çok şükür... kayınvalidemler üstte müzik açıp coştular oynaya oynaya bir hal oldular

son haftam çok az kaldı...garip bir burukluk var üzerimde...

neyse kaçayım ben fazla derine dalmadan...

günaydın güzel gelinlerr

yelizcim geçmiş olsun çok eşine en kısa zamanda iileşir inşallah

düğündaşım sende evini tutmuşsun hayırlı olsun bak o kadar stress yaptın oldu işte çok güzel zamanlar geçir o ecde inşallah koçişinle

bende bu tatilde çokiş hallettim evimizin boyası fln bitti temizliğimiz bitti storlarımızı taktık mutfak masa sandalyemizi aldık tv ünitemiz kuruldu cuma günü yatak odamız gelicek inşallah aksilik olmazsa sonra benim evdeki annemlerin evindeki eşyaları götürüp bırakıcaz eve arada arada gider yerleştiririz

cumartesi günüde gelinlik kumaşımı almaya gidiyorum alıp gelinlikçime bırakıcam o da başlıcak bu işide bi halletsek bayağı rahatlıcam

yatak odam koltuklarımda gelsin evimin resimlerini paylaşcam sizle.:90:

kızlar günaydınn herkese bu sabah kahvemı yaptım haberlerı okuyordum kı dedm hemen topiğe yazmalıyım zaten dün ayrı kaldık

dün akşama yemege annemler gedlı tavuk sote bulgur pılavı salata cacık mercımek corbası yaptım bıde cok begndılerr bnde memnun oldm tbı.
bugün işlerm pek yok cumartesı sınvlarım oldugu ıcın bıras calısım dıorum topiğe gelemzsem merak etmeyn dıe yazıyorumşimdilk hoşçkl aeo

günaydın kızlar
bugün şanslı bir gün olsun güzel geçsin
mutlu hzurlu bir gün geçirelim
kazadan beladn nazardan korusun Rabbim hepimizi
ve gün çabucak geçsin.

herkese selam kızlar
sabah erken uyandım eşimi işe gönderdim size baktım, geçmişi okudum.
şimdi kalkıp temizlik yapacağım.haftaya işe başlıyorum
dün eşimi işe bırakıp ablama gittim araba pratiği yapıyorum.
ablamla kış için konserve domates ve fasulye yaptık. mantı kapadık. iyi oldu. bugünde aldığım biberleri patlıcanları falan kızartıp dolaba yerleştireceğim.
bu hafta tatilim.

yelizcim çok geçmiş olsun canım eşine. üzülme canım. Allah şifa versin hiç olmamışa dönsün inşallah
nilayım tatlım evini tutmuşsun hayırlı olsun çokk. dün yoktum resimleri göremedim canım.
edacım seninde yeğenine geçmiş olsun benimde yeğenim düşmüş ayağı kırık alçıda.
zuzum, mervem 5 gününüz kaldı canlarımmmmm.mürüvetinizi göreceğiz.
nisan hayırlı olsun canım dün gelmişsin evlenmişsin. Allah yuvanda bir ömür mutlu etsin
cafelattem bebişine %97 kız demiş doktor inşallah kız olur. hakkından hayırlısı olsun.
nilay salon perden bence boydan boya olmasın perdelerin eskir canım kalorifer nedeniyle.

günaydın kızlarrr bugün öğlene kadar burdayım. dr um yaptığı testlerde tsh oranım yüksek çıktı yani guatr var gibi bebeği zararı olabilir diye bu bölümle ilgili bir dr a gözükmem gerekiyor. bugün öğleden sonra gideceğim. dua edin inşallah kötü bişey çıkmaz.

kübracım geçmiş olsun cancım. inşn kötü bişi yoktur.

Herkese bol bol günaydınlarrrr
yelizcim çalış sen çalış n kaldı haftasonunaaaa
zeynepcik bugün nasıl moralın

bugün iyiyim cnm ilk günün stresini attım sanırım.
kübra çok geçmiş olsun cnm..

kızlar rüyada yavru kedi görmek nedir
çiçek bahçesindeydim anneme evimin bahçesini gezdiriyorum
sarı pembe çiçekler vardı arasında da bir yavru kedi
amann dedim sen ne şeker şeysin dememle kedi üstüme çullandı ama ciddi uykumda bile boğuşuyrm onunla
nasılda ağır sanki 20 kilo bindi üstüme.
bi kalktım sabah olmuş saat çalıo.
kediyle boğuşurken saat ilk defa bir işe yaradı

kübracım geçmiş olsun cancım. inşn kötü bişi yoktur.

hoşgeldin ayşemmm uzun zaman oldu bayramda girdi araya görüşemedik özlettin kendini. son evdeki günlerinin tadını çıkar boşver çok iş yapma tembel arkadaştan ancak böyle öneri gelir.

geçmiş olsun kübra. inş önemli bişi yoktur canım.

inşallah canım bebek olunca insanda ayrı bir tedirginlik oluyor . benden sana tavsiye aslı eğer aklında ufacık bir bebek düşüncesi varsa belli başlı tahlillerini bebek olmadan yaptır. çok kolay canım sağlık ocağında bile yapıyorlar bedavaya. kan sayımı kızamıkçık tsh falan çok önemli.

bunu aklımda bulundurucam canım. en uygun zamanımda yaptırayım hatta.
Şimdilik bebek düşünmüyorum tabiki Allah hayırlısını versin nezaman hayırlıysa ozaman olsun inşallah.
Benim 1 2 yılım var daha bebek olması için.

Hoşgeldin ayşecim görüşemedik nzamandır
tadını çıkar son haftanın
kocişinide göndermiş işe aman aman amannn:))))

kübracım in. önemli bişey çıkmaz tatlım benim

bahçeyi iyi görmüşsün canım rabbim hayra çıkarsın ama kedi nedir hiçbilmiyorum.

günaydın kızlar

zeynep kocaman bir amin diyorum yazdıkların için

kübra bende guatır tedavisi gördüm ama uzun bir süreçtir hiç baktırmadım ama sanıyotum belirtierini hissediyorum çocukta ihmale gelmiyor çok değişik bir hastalık türü guatır ama çeşitleri var sanırım sorun çıkmaz inşallah sizi etkileyecek

dün hep ölüm haberleri aldım başım çatlıyor halen daha acayip etkileniyorum duyduğumda

hoşgeldin ayşemmm uzun zaman oldu bayramda girdi araya görüşemedik özlettin kendini. son evdeki günlerinin tadını çıkar boşver çok iş yapma tembel arkadaştan ancak böyle öneri gelir.

kübracım sağol kuzum bende özledim. bayramdan önce cuma yoktun sen.
çok yoruyorlar kuzum işyerinde seni bencede aysonunda çık.
bebişin sağlığı, senin mutluluğun daha önemli.
eşimde öyle diyor sabah, boşver iş yapma diyor ama insanın içi elvermiyor.
bide akşama ne yapsam kızlar mercimek köftesi yapasım var. bişiler gelir gün içinde aklıma
önceki gün hünkar beğendi yaptım çok güzel oldu herkese tavsiye ederim.

zeynepcim hayır olsun rüyan canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…