- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #94.521
çok açıklayıcı oldu eda. pilav dedinde aklıma pilav geldi birde taze fasulye olsa. kızlar ya benim ilk aşerdiğim şey ne oldu bir duysanız şok olursunuz. normalde çok sevdiğim bir yemek değil olsa da yemem annem sadece zorlarsa yerdim. ama canım nasılistedi şöyle limonlayıp yesem dedim ve pırasa bulup yaptım yedimm bayramda
yemek yapamayacak kadar midem bulanıyor. bilemiyorum eve gidince eşim ne isterse yaparım artık. yada çok kötü olursam kayınvalideme gideriz.
bende çorba yok
ana yemek yok
pilav da yok
bugun yemeksizim anlıcagın..
çokmu uzattım ne :86:
bukete katılıyoruuuuuum
bende acı biber turşusu yedim, eşimede dedim ayıp olmasa suyunu içerim diye
gece uyuyamadım, eşim gitti gizli gizli mutfakta turşu suyu doldurup getirdi:)
aynen buket herkes aynı şeyi söyledi. bayramda kaynımlarla falan yemek yiyoruz ben limon sıkıp durdum salataya kendi önüme tabi herkes sevmeye bilir diye. ben sıktım bana baktılar en osnunda kaynım dayanamadı kübra heralde senlimonu çok seviyon dedi. hamilellikten diyemedim tabi evet abi dedim çok seviyorum. eşimde espri yapıyor tabi her şakanın altında bir gerçek vardır. sana ekşiyi yasaklıyorum diyor bundan sonra tatlı yiyeceksin. erkek olsun idyee
kızlar eşimin işi bu tarafa düşmmüş beni alacak yarım saate ben kaçar şu ofisi toplayıp kaçayımmm oh kurtuldum yollardann. yarın görüşürüzz
italya mı fransa mı yoksa amerika mı karar veremmmiyorummmmm:)
:90::90::90:
mrb kizlarrrr
bende 2011 geliniyim. Bu yaz 16.temmuzda dugunum oldu ve malesef esimden suan ayriyim
Onuuu cokkkkkkkkkk ozluyorum, canim kocam yaaaa
mrb kizlarrrr
bende 2011 geliniyim. bu yaz 16.temmuzda dugunum oldu ve malesef esimden suan ayriyim
onuuu cokkkkkkkkkk ozluyorum, canim kocam yaaaa
slmmmm
uyyy nereye gitti kocişin nereyeeee
kocis bi yere gitmediii, ben gittim
yurt disinda kaliyorum, ve esimle bir sene ayri kalacaz. ama ins kurban bayraminda yanina giderim
mrb kizlarrrr
bende 2011 geliniyim. bu yaz 16.temmuzda dugunum oldu ve malesef esimden suan ayriyim
onuuu cokkkkkkkkkk ozluyorum, canim kocam yaaaa
kocis bi yere gitmediii, ben gittim
yurt disinda kaliyorum, ve esimle bir sene ayri kalacaz. ama ins kurban bayraminda yanina giderim
merve sen bizim merve değilsin sanırım..
kızlar bugun topiğe damdan düşer gibi yazıyonuz..
kimi balayına nereye gitcem diye cıngar çıkarır..
kimi kocam yanımda değil diye bağırır..
sakin sakin anlat bakalım kocan niye yanında değil
ben kaçar bayanlarrr
iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?