2011 gelin adayları buyrun sohbete

yemek yapamayacak kadar midem bulanıyor. bilemiyorum eve gidince eşim ne isterse yaparım artık. yada çok kötü olursam kayınvalideme gideriz.

bende çorba yok
ana yemek yok
pilav da yok
bugun yemeksizim anlıcagın..
çokmu uzattım ne :86:

bayramda bende bişiy yapmadım
hazır yedik hep çok rahattım
dün akşam tarhana ıslattım birden cnm istedi kıymalı
pilav yapıcam birde patlıcanlı köfteli yemeğim vardı dolapta bozulmadıysa ısıtıcam
bozulduysa pilav tarhana çorbası semizotu salatası kırmızı biber salatası ile devam edicez birşey yapamam

Allah iyiliğini versin..yasaklıcakmışş

kızlar eşimin işi bu tarafa düşmmüş beni alacak yarım saate ben kaçar şu ofisi toplayıp kaçayımmm oh kurtuldum yollardann. yarın görüşürüzz

mrb kizlarrrr

bende 2011 geliniyim. bu yaz 16.temmuzda dugunum oldu ve malesef esimden suan ayriyim

onuuu cokkkkkkkkkk ozluyorum, canim kocam yaaaa

mrb kizlarrrr

bende 2011 geliniyim. bu yaz 16.temmuzda dugunum oldu ve malesef esimden suan ayriyim

merve sen bizim merve değilsin sanırım..
kızlar bugun topiğe damdan düşer gibi yazıyonuz..
kimi balayına nereye gitcem diye cıngar çıkarır..
kimi kocam yanımda değil diye bağırır..
sakin sakin anlat bakalım kocan niye yanında değil

mrb kizlarrrr

kocis bi yere gitmediii, ben gittim

yurt disinda kaliyorum, ve esimle bir sene ayri kalacaz. ama ins kurban bayraminda yanina giderim

eh Allah kavuştursun diyelim

en azından bu arkadaş slm yazmış
azönceki neydi yaa
nerden düştü anlamadım

kocam turkiyede okuyo bende yurt disinda kaliyorum, bu yuzden bir sene ayri olmamiz lazim. ama en yakin tatilde yanina gitmeyi dusunuyorum, yoksa hasretlikten cildircammm:84::84:

nisanliyken degilde evliyken ayri kalmak gercekten cokk cok zormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…