- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #9.601
bilemiyorum valla, bi dolu iç çamaşırım var ama hepsi 85, terliklerde de hep 37 alır oysaki ben 35-36 giyerim...
bilemiyorum valla, bi dolu iç çamaşırım var ama hepsi 85, terliklerde de hep 37 alır oysaki ben 35-36 giyerim...
aynen aylin düşünmüyo değilim küçültürmeyi
valla deniz bi bilsem parayı bulcam zaten :roflol: millet büyütmeye uğraşıyo çünkü
ama şey olabilir ben sarkma yapmasın diye masaj falan yapıyordum sanırım onun etkisi var
kaynanam sözde elbise diktirecekti, elbise bitmiş dün aradı gögüs kısmı çuval gibi olmuş gönderiyorum orda düzelt dedi oysa tüm ölçülerimi santim santim aldırdım terzide çözemedim ben bu olayı:)))
göğüste problem varsa garanti 95 beden diye verdi ölçüleri ben sana diyim :roflol:
kaynanam ayakkabı alırken filan özen gösterir ama üst bedenimde başarılı değilsempatiksalakcinni birde uzaktan geliyor değiştirme imkanı yok ama yılmadan almaya devam ediyor ya azmine hayranımakannehir
Nisanda yağan yağmurumm boshayallersmile
Ben şimdi bu işlere biraz uzağımda merak ettim kayınvalidenle uzaktamısınız yoksa böyle iç çamaşırı falan beraber alınmaya çıkılmazmı hiç bilmiyorum daa mazur gör beni bebeğim Şeniz
güle güle kullan nisancım
allah bozmasın
tam okuyamadım ama sanırım saat almış canım, hayırlı olsun.
bence uygun bi dille söyle büyük aldğnı
hamile kalınca okadar büyümez belki
boşuna almasın yani
nişan alışverişinde beraber aldık hepsini
bu bayram içindi. sadece etek ve gömleği ben gidip beğendim
gerisini ona bıraktım
oda bana nsl giydiğimi sordu ve ona göre aldı
amin cnm teşekkür ederim :Saruboceq:
evet cnm saat almış k.validem boshayallersmile
yok yok kaynanam sütyende başarısız ama ayakkabıda numara tamdır ha bide takı alırken yüzük bilezik gibi bileğimi ölçmüş gibi alır sempatiksalakcinni yine de sınıfta kalmasın yahu 10 üzerinden 8 kendisine alkisalkisalkis
şimdi şekerim şöyle düşünüyo olabiler
hamileyken memişler büyüyo ondan öyle büyük alıyodur
bide hamileyken ayaklarda bi numara atıyomuş öyle diyolar o zaman masraf etme diye şimdiden alıyodur kadıncağız napsın düşünceli işte bak ilersini de düşünüyo
cimcimeee:)) hani çocuklara alınırken aman 1 beden büyük olsun kıyafeti büyüdüğünde giyer bizede öyle yapıyorlar bence:))
41 kere maşallah kayınvalidene
benim kayınvalide de çok istiyomuş bana kendi alsın beğensin beraber alalım falan ama hasta diye çıkamıyor evden. Bana para veriyor bayramda falan istediğini al diye.
iz olayı benimde kafamı karıştırıyo ama
benim annem guatr ameliyatı olmuştu dr o kadar güzel dikiş attı ki şimdi iz yok gibi bişey biz bildiğimiz için fark ediyoruz o kadar yani
iz olayı benimde kafamı karıştırıyo ama
benim annem guatr ameliyatı olmuştu dr o kadar güzel dikiş attı ki şimdi iz yok gibi bişey biz bildiğimiz için fark ediyoruz o kadar yani
bende bilezik ölçümü söyledim almış ama büyük geldi :))
Ben zayıflamışım :))
Çok düşüncelidir sevgili kayınvalidem saolsun :))
Bohçada nişalımın teyzesi bluz göndermiş bana, o da anneme göre :)) kayınvalidemde demişki getir ben giyeyim ona olmaz, be canım evlendikten sonra veririz zaten şimdiden ne telaşına düştünki sen
benimki de söz bileziğini önceden alalım dedi sipariş verildi
en küçüğünden ama büyük geldi
dün istanbul a gitti değiştircek küçüğünü alıcak
onun suçu yok yani büyük gelmesinde yapan yanlış yapmış
takınca kendisi de beğenmedi emanet gibi durdu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?